Jeff Ahl i 1 maj-attack mot Motståndsrörelsen – kallar organisationen ”våldsbejakande”

POLITIK. Jeff Ahl har på Twitter anklagat Motståndsrörelsen för att vara ”våldsbejakande” med tanke på polisattackerna mot organisationen under första maj i Kungälv.

Jeff Ahls fientliga uttalande mot Motståndsrörelsen.

Det var efter första maj-demonstrationen i Kungälv som Alternativ för Sveriges Jeff Ahl gick till attack mot Nordiska motståndsrörelsen. Enligt Jeff Ahl så är Motståndsrörelsen ”våldsbejakande” – ett begrepp som makteliten använder mot organisationer som är icke-önskvärda och som underförstått bör förbjudas – eftersom man försvarat sig mot polis och motdemonstranters våldsattacker mot oskyldiga demonstrationsdeltagare.

Ahl anser vidare att incidenten under Nordisk Ungdoms Karl XII-marsch den 30 november förra året – då Motståndsrörelsens aktivister försvarade NU:s demonstrationståg mot anfallande vänsterextremister – är ett bevis på att organisationen är ”våldsbejakande”. Enligt Ahl ”infiltrerade” Motståndsrörelsen dessutom NU:s demonstration.

När Ahls omdöme ifrågasätts erkänner han också att han ”inte har koll på” vad som hände på första maj. Att Motståndsrörelsen ”infiltrerade” NU:s demonstration står han dock fast vid, då han säger sig ha sett filmklipp från incidenten.

I skrivande stund har Jeff Ahl inte heller raderat sin tweet.

Den som vill läsa om vad som verkligen hände i Kungälv på första maj hänvisas till Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindbergs artikel om dagen, där han bland annat beskriver polisens insats som ”den värsta i modern tid”.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

16
Lämna en kommentar

Please Login to comment
13 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
nordboRamón MercaderCaesar-AureliusPerEthny Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tors Spjut
Medlem

(((trumvirvel))) Nu börjar tilten, Jeff Ahl fiskar godhetspoäng? Duktig goyim

Slipsen
Medlem

Jaha, då var det officiellt att även AFS är kontrollerad ”opposition”.
Hur fan kan han annars göra ett så korkat uttalande? Om Nordiska motståndsrörelsen blir attackerad och polisen understödjer våldsverkarna så SKA dessa med säkerhetsgruppen i täten försvara sig! Om självförsvar är att vara våldsbejakande så anser jag att Motståndsrörelsen ska vara stolt över det epitetet.

Vera
Medlem

Baktalare som är inskickade känner jag igen sen många års kamp. Visste det redan när de började sin infiltration för att störa vårt arrangemang till valet. Har alltid tyckt något bättre om riktiga fiender än dessa ”Abermenschen” i nationell förklädnad med sitt baksluga skitsnack.

Kristoffer
Medlem

Vilken jävla zionist lakej. Nån som säger att AFS inte är kontrollerad opposition?

Ethny
Medlem

Trodde själv att de höll en högre nivå än Sionistdummokraterna. Däremot blev lite misstänksam när de enbart ställde upp i riksdagsvalet och inte i det kommunala, vilket kan tyda på att de enbart var intresserade av att tjäna mer pengar då det ger mer än kommunala. För bara någon dag sedan var planen att rösta på AfS i EU-valet för deras intresse om att gå ut ur EU. Dessa antivita svin visar nu sitt rätta ansikte, så NMR får rösten istället även om det inte räknas som en giltig röst. Spelar ändå ingen roll, (((demokrati))) är bara en teater ändå.… Läs mer »

Wäring
Medlem

Han verkar tidigare ha haft en mer avslappnad inställning där han inte tog avstånd från Motståndsrörelsen. Efter kritiken mot Janouch och Mynttorgsdemonstrationerna kanske det har ändrats. Ahl såg väl inget problem med Janouchs försök till styrning av demon där den skulle behållas fri från extremism (verklig opposition), eftersom han är nöjd med att utvisa ett antal kriminella och ”rädda Sverige” som Sverigevännerna kallar det. Hans försök till argumentation på Twitter och jämförelsen med Svenska kyrkan var helt ologisk och han verkar ha hakat upp sig på själva ordet globalism, som om det gällde en förening man antingen har medlemsskap i… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

Går inte att lita på punsch-nationalister

Sverker
Medlem

Jeff Ahl, är en trä(d)skalle :-) , som inte förtstått judefrågan. Han är ju inte dum, men feg eftersom han inte vågar sätta sig in i den frågan, för han fattar vart det bär hän isåfall. Dulny verkar på senare tid ha fattat. Får se om han törs gå hela vägen.

Samuel
Medlem

SionistDemokraterna 2.0

Ethny
Medlem

Alternativ för Sionism, tycker det passar- och beskriver dem väldigt bra.

Erik
Medlem

Att försvara sig och sin rätt är alltså ”våldsbejakande”. Vilken äcklig fjant J.A utvecklats till att bli. AfS faller som en sten i mina ögon bara på några få månader med alla dessa korkade uttalandena på twitter. En gång en rikemanskapitalist, alltid en rikemanskapialist i AfS-ledningens fall. Äckligt. Som förväntat dock av dessa kostymnissar som exkluderar reform av det vidriga ekonomiska system som utgör det huvudsakliga vapnet i näven på våra kosher-fiender.

Ethny
Medlem

Jeff Ahl är patetisk. Motståndsmännen försvarade sina egna medan AFA:iter tilläts av polisen komma så pass nära demonstrationståget att de kunde kasta en massa farliga projektiler i syfte att orsaka skada, men även att de t.o.m kunde komma så pass nära att de hade möjlighet att ta till med fysiskt våld. Tappra motståndsmän som då försvarar sig mot dessa avskum, som förövrigt inte riktar våldet mot polisen som (((media))) påstår, om man bortser från lite knuffar men enbart för att kunna försvara sig själv. Detta har alla rätt att göra oavsett om det är en polis eller någon annan om… Läs mer »

Per
Medlem

Syftet med uttalandet är antagligen att fiska godhets-poäng hos dom s.k. ”sverigevännerna”, utan att ha insett att beröringsskräcken gentemot NMR bland gemene sverigevän har sjunkit som en gråsten under senare tid.

Han skjuter sig bara själv i foten genom att kasta skit på andra som försöker rädda landet.

Caesar-Aurelius
Medlem

Där slapp jag skriva en egen kommentar om orsaken. Givetvis har du helt rätt.

Han inbillar sig att det är till AfS fördel att han markerar avstånd till ”nazisterna”.

Men jag skulle snarare tro att han bara förlorar väljare genom att göra denna ”åkesson”.

Ramón Mercader
Medlem

Vita pillret borde diskutera Jeff Ahls senaste uttalanden om Motståndsrörelsen och i samband med det trycka extra många gånger på knappen för att spela upp när äcklet Robert Aschberg uttalar ordet: Haaanrreeej. Vita pillret borde lätt kunna leta upp lite olika Tar avstånd ifrån uttalanden för att kunna spela in för att kunna trycka och spela upp för att krydda till det. Gustav Kasselstrand borde göra ett uttalande om ”sanningshalten” i Jeff Ahls senaste uttalanden om Motståndsrörelsen eller kanske ännu lämpligare be Jeff Ahl tänka över sina senaste uttalanden om Motståndsrörelsen om Jeff Ahl kan rätta till dem tillräckligt samt… Läs mer »

nordbo
Medlem

Håller med Veras uppfattning att deras väldigt snabba uppkomst strax innan valet är väldigt suspekt och en taktik att ta just tveksamma NMR väljare över till sin sida. Nu kom de inte in i Riksdan utan arbetar med att få några patetiska stolar i EU-parlamentet istället. Ahls uttalande är ett sätt nu att man vill gallra bort NMR sympatin som finns bland sina egna väljare. När de inte kom in i Riksdan så blötte de fingret i skyn och böt fokus .. äh,folkgemenskap är väl inget vi behöver fortsätta med nu, vi har redan några starka i vårt lag som… Läs mer »