Jeff Ahl (AfS): ”Nordfront går globalisternas ärenden”

DEBATT. På Twitter skriver AfS-profilen Jeff Ahl att han anser att Nordfront ”går globalisternas ärenden”. Detta eftersom man pekar ut den judiska makten bakom globalismen, istället för den ”samling psykopater av olika härkomst” som han menar är mest utmärkande för den internationella makteliten.

Att Nordfront tidigare i veckan uppmärksammade att de så kallade Mynttorgsprotesterna nu tagits över av judiska krafter har skapat en intensiv debatt. Bakgrunden är att judinnan Katerina Janouch tagit över ruljansen av proteströrelsen kring Mynttorget, med Skandinaviska förbundet/Nordisk ungdoms goda minne.

Nordfronts artikel delades snart av Janouch, som raljerade på Twitter om att ”Plötsligt händer det! Jag länkar till Nordfront!” varpå en debatt om judisk makt mellan nationella och så kallade Sverigevänner uppstod.

Den tidigare SD-riksdagsmannen och numera högt uppsatte Alternativ för Sverige-profilen Jeff Ahl kom snart att ge sig in i diskussionen genom att attackera Nordfront och mena att Nordiska motståndsrörelsen ”går globalisternas ärenden”.


När Ahl fick mothugg svarade han med att medge att det förvisso finns judiska lobbygrupper, men att ”inte alla judar” sysslar med judisk lobbyism. Hur detta motbevisar judisk makt framgår dock inte helt och hållet av Ahls resonemang.


Samtidigt förnekar judinnan Janouch att det överhuvudtaget finns någon judisk lobby.

Under valrörelsen utmärkte sig Jeff Ahl genom att vara en av AfS:s mer radikala representanter och gick i flera tal under partiets valturné till frän attack mot bland annat globalismen och fractional reserve banking-systemet.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

13
Lämna en kommentar

Please Login to comment
10 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Karl-Путин AAnnaPierrenordboGunnar Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Hmm, denne s.k. ”pitbullterrier”, som han lanserades som, utmärker sig mer och mer som en lika god kålsupare som partiet han lämnade (SD). Skulle inte AfS vara annorlunda än att köra det där ”alla är lika”-tramset man tvingas på hela tiden?

Ahl var däremot ordentligt pigg på att gasta om islam under valrörelsen. Är inte islam ”lika” också? Eller är det bara judar och andra rasgrupper som är våra jämlikar?

Ethny
Medlem

Dessa kontra-jihadister går snarare globalisternas ärenden. Det finns inget värre än deras hycklande, som enbart gnäller över islamism men förnekar (((andras))) makter.

De har en tendens att alltid ursäkta sig själva, vågar inte stå för vad de kanske egentligen tycker och måste alltid göra en pudel om de råkar säga någonting alldeles för ”kontroversiellt”.

Finns ingen skillnad på AFS och SD. Inte för att dessa partier och / eller vår demokrati skulle göra någon skillnad, men ändå.

Fredrika
Medlem

Så Ahl går definitivt över till maktelitens sida genom att hålla den bakom ryggen. Undrar om tex hans intellektuella anhängare i Nordisk Alternativhöger kan acceptera en så dum beskrivning av världens maktförhållanden som Ahl beskriver. Självklart finns det andra sionister än judar samt shabbos bland dem som förtrycker nationerna. Skulle Peter Sutherlands och Joseph Bidens existenser och verksamhet innebära att vi har fel? Men att Ahl försöker använda det som ett sätt att försvara judinnan Janouchs förnekande av judisk makt…det är bara så man baxnar. Då behövs verkligen inte AfS. SD finns redan.

Vila i ofrid, AfS!

Erik
Medlem

Ahl har inte förstått hela bilden, så enkelt är det. Han ger mig inte intrycket av att vara köpt, däremot att ännu inte vågat gräva djupare. Med det sagt; Nej, inte ”alla” globalister är judar men det ändrar inte faktum att agendan var sprungen från en judisk källa eller närd av judiska medel till största del. Mycket kvar att lära har denna gammelmoderat. AfS är gammelmoderater, mer libertarianer än nationalister. Stödjer fortfarande deras migrationspolitik, men aldrig att jag lagt min tro till AfS. ALDRIG. Nationalsocialism är det enda hopp om man ska gå den politiska vägen. Det ENDA hoppet. Det… Läs mer »

Caesar-Aurelius
Medlem

Fler sanningar lika sanna som:
”Det finns ingen judisk lobby.”

1. ”Det finns ingen socialdemokratisk lobby inom LO”.

2. ”Det finns ingen lobbyism mot alkohol inom NTO”.

Karl-Путин A
Medlem

Hon borde svara på Fabian Fjällings frågor om pedofili inom judendomen istället för att förneka en så uppenbar sak som att det vimlar av judiska lobbygrupper. I hennes ögon är väl George Soros en snäll farbror som skänker pengar till välgörenhet åt alla som är i behov.

Victor
Medlem

Som sagt det finns bara ett seriöst alternativ Motståndsrörelsen.

Sverker
Medlem

Nu ska vi se. World Jewish Congress är en grupp som bevisligen finns. Enl dom själva, så är det en grupp som lobbar för judiska intressen, globalt. Sedan finns det en likadan grupp för judiska intressen inom EU, som heter EJA. Det finns en likadan grupp i varje land i hela världen. Söker man på Wikipedia, så dyker det upp 67 SIDOR med dylika organisationer. Det finns 1000-tals officiella judiska lobby grupper. https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Jewish_organizations. Sedan har vi maktcentrum som inte är officiella, som ägs till oproportionerligt stor andel av judar som lobbar o jobbar för judendom. Judar brukar skryta om det,… Läs mer »

Per
Medlem

Har en känsla av att Jeff inte har en särskillt god insyn i vad NMR står för, utan att detta uttalande grundar sig på andrahandsuppgifter som han fått sig serverat av element som t.ex.Katerina Janouch och liknande ”Sverige vänner”.

Gunnar
Medlem

Man upphörs aldrig, aldrig, ALDRIG att förvånad över den tandlösa så kallade nationella ”oppositionen”. Globalisterna har er precis där de vill Jeff Ahl och AfS.

nordbo
Medlem

”De är så djupt nere i sitt ”allt-är-judarnas-fel-träsk”

Tycker de där låter som ett stressat uttalande från Jeffs sida – rekommenderar Jeff att lyssna på NMR:s radiopodd ”Ledarperspektiv” avsnitt nr:12 som passar in på de du sa.

..https://www.spreaker.com/user/radionordfront/ledarperspektiv00012

Pierre
Medlem

Migrationsproblemet är judiskt.

Pengafrågan är judisk.

Det åtstramade läget i världspolitiken är judiskt.

Villkoren i fredsavtalet är judiskt.

Diplomatiken i världen är judisk.

Moralfrågan i teater och film är judisk.

Mystiken bakom svartspritindustrin är judisk.

Citat från ”Den internationella juden” utgiven av
Henry Ford 1921.

Anonym
Medlem
Anonym

Läs och gråt svikare, ni som röstade på detta Gudsförgätna parti.