Jan Milld kritiserar ”Förintelse”-religionen

NATIONALISM. Den nationalistiske veteranen Jan Milld har nu kritiserat den så kallade Förintelsen och, i likhet med Nordfront och andra, jämfört vissas förhållningssätt till Förintelsen med en troende persons förhållande till sin religion.

holocaust

Det är i ett blogginlägg som invandringskritikern Jan Milld, med bakgrund i Sverigedemokraterna där han bland annat har varit partisekreterare, går till angrepp mot ”Förintelsen”.

Inledningsvis frågar sig Milld vad som krävs för att bli kategoriserad som revisionist eller ”förintelseförnekare” och om han själv kan räknas som det? Millds slutsats är att siffran 6 000 000 döda judar är central:

Vad man måste tro på är att det var 6 miljoner judar som gasades ihjäl och sedan kremerades av de tyska nazisterna under Andra världskriget. Varken mer eller mindre.

Själv uppger sig Milld vara kritisk till att exakt 6 000 000 judar ska ha mördats. Han ställer upp följande som argument för sitt tvivel:

Från början hävdades det att 4 av de 6 miljoner judarna dödades i Auschwitz.

Nu har denna siffra reviderats, till kanske 1 miljon, dvs med ca 3 miljoner.

Då säger mig detta, att totalsiffran också måste revideras, med samma siffra – till kanske 3 miljoner. (6 – 3 = 3)

Min uppfattning om den historiska verkligheten blir här inte uttryck för någon tro, utan för ett vetande. Förutsatt att den nya siffran för Auschwitz stämmer och att matematikens lagar inte har ändrats.

Eller hur?

Milld konstaterar vidare att det trots detta ändå för många verkar helt omöjligt att revidera den totala dödssiffran. Slutsatsen Milld drar är att det, precis som Nordfront och andra påpekat, uppstått som en modern religion med en omfattande mytologi som alla måste skriva under på och tro på. Milld beskriver det på följande sätt:

Kärnan är nog just detta, att det handlar om en tro – och ett krav på andra, att ansluta sig till denna tro. I det sammanhanget är just siffran ”6 miljoner” på något sätt helig.

Vilket indikerar att det mindre handlar om en historisk verklighet än om en påbjuden myt.

Vidare refererar Milld i artikeln till en bok som han har läst. Boken heter ”The Bad  War” och handlar om fixeringen vid 6 000 000, en annan sak som Nordfront tidigare skrivit utförligt om.

Milld identifierar också tre funktioner ”Förintelsen” har: 1) Israel, judiska organisationer och enskilda judar tjänar ekonomiskt på Tysklands historiska skuld till det judiska folket, 2) Förintelsen ger legitimitet och politiskt handlingsutrymme åt Israel samt 3) Förintelsen gynnar den mångkulturella agendan genom att skuldbelägga vita människor och svartmåla vit nationalism.

I slutet av artikeln skriver Milld att han försöker ”streta emot” i frågan då han är emot de ovanstående saker Förintelsen används till samt att han inte vill ”ge upp möjligheterna att argumentera förnuftsmässigt och att söka sanningen”. Avslutningsvis skriver Milld att ”alla historiska skeenden måste kunna vara föremål för historisk forskning”, något som inte är fallet när det gäller ”Förintelsen” i Tyskland och flera andra europeiska länder.

Att Milld tar sig an denna kontroversiella fråga får ses som ett positivt tecken i tiden, precis som att den gamle professorn och invandringskritikern Karl-Olov Arnstberg på kort tid lyft upp judefrågan och skrivit positivt om Kevin MacDonald. Sverigedemokraterna må spåra ur, men de intellektuella invandringskritikerna ser ut att vara inne på rätt spår – vilket bådar gott för framtiden!

Två filmer Jan Milld lyfte fram i sitt inlägg:

Läs hela inlägget av Jan Milld:
6 miljoner?

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

79 Kommentarer till "Jan Milld kritiserar ”Förintelse”-religionen"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Scania
Gäst
Nybörjare
Scania

Sen förvandlades judarna till tvål och lampskärmar också.
glöm aldrig dessa stackars judar som offra sig för att tyska folket skulle ha tvål och lampskärmar.
Oy vey.

Johan Liljegren
Gäst
Nybörjare
Johan Liljegren

Ja vissa konspirationsteorier anses ju vara legitima av etablissemanget. Ifrågasätt den officiella versionen av 9/11 och det tar hus i helvete

Cancel
Gäst
Nybörjare
Cancel

Vem skulle vilja tvätta sig med en sådan tvål?
En tvål gjord av den råvaran skulle jag bara använda om jag vore
100 procent säker på att den gick att tvätta bort lögner med…

Nordlendingen
Gäst
Nybörjare
Nordlendingen

Løgnene om HoloCa$h går knapt an å parodiere, men her et godt forsøk:

http://der-stuermer.org/norwegian/En_holocash_satire.pdf

jeg bil ikke date en dame som tror på disse jødeløgnene siden det ville være som å forgripe seg på en retard person som trenger verge.

MN
Gäst
Nybörjare
MN

http://www.redicecreations.com/radio/2015/02/RIR-150220.php
Red Ice intervjuar Mike King, författaren till The bad war.

Det är inspirerande tider när allt fler öppnar ögonen inför den uppenbara lögnen ”förintelsen”.

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

”Nu har denna siffra reviderats, till kanske 1 miljon, dvs med ca 3 miljoner.”

Den siffran ändrades på 90-talet, för 20 år sedan.

HBTQ-Aktivist
Gäst
Nybörjare

Kan inte finnas mycket positiv att rapportera om inom nazirörelsen, det går så dåligt att ni gör extra-nyheter av att en nazist förnekar förintelsen.

MN
Gäst
Nybörjare
MN

Vilka epitet sätter du på Lasse Wilhelmsson, Norman Finkelstein? Båda är judar som å det grövsta ifrågasätter ”förintelsen”.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Norman Finkelstein ifrågasätter inte förintelsen. Han vet att den skedde, hans egna släktingar var till och med offer för den.

Holohoaxx
Gäst
Nybörjare
Holohoaxx

Hahaha!
Tänkte nästan säga ”dra den där om ”förintelsen” också!
Men det är ju det du gör, hahahaha!

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Vad hade jag fel om? Finkelstein är inte en förintelseförnekare.

Holohoaxx
Gäst
Nybörjare
Holohoaxx

Till ”johan” då din kommentar inte har någon svarsknapp..
– Ridå!

MN
Gäst
Nybörjare
MN

Det påstod jag inte heller, ifrågasätter är en annan sak. Milld förnekar inte att judens luftslott har hänt utan han ifrågasätter.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Vadå ”skedde” ? Judarna är ju uppenbarligen inte förintade.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Nej Nazisterna blev ju avbrutna.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

@Johan

De kan ju inte ha försökt förinta dem då de samtidigt transporterade judar till Palestina, i samarbete med sionisterna.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Fast det var ungefär 10 år tidigare.

Hur förklarar du att de transporterade 400 000 ungerska judar till rikets nya gränser?

Arier
Gäst
Nybörjare
Arier

Ja det beror ju på vad man jämför med. Om man jämför med ”liberalismen” och dess ”demokratiskapare” och deras kamp för ”allas lika värde” med succér som havererande ekonoimiskt system, noll ränta, annalkande världskrig, befolkningskatastrofer till följd av massinvandring i princip hela västvärlden, havererande välfärdssystem. I jämförelse med dessa dysfunktionella fantasier så skulle jag säga att ”nazirörelsen” mår ganska väl.

Tobbe-norrbagga
Gäst
Nybörjare
Tobbe-norrbagga

Det er fordi du ikke klarer å se sammenhengen mellom historiske hendelser og det samfunnet du lever i, at du kommer med en slik kommentar. Problemet ditt er at du ikke ser at mange revisjonister er for det meste av helt andre politiske oppfatninger enn nasjonalistisk, men deres interesse i saken er at de ser hva løgnen om forintelsen vil føre til, når den først avsløres. Hvis du leser dissecting the holocaust og ser hur bokens forfattere har blitt behandlet før og etter, så forteller det litt om hur uintelligent din kommentar er.

Kattracka
Gäst
Nybörjare
Kattracka

Nu går jag emot strömmen här, men det HBTQ-Aktivist sa var ju riktigt komiskt. Ännu roligare blev det när jag föreställde mig han eller hennes arga min när han/hon skrev ner det. Det var garanterat menat som en förolämpning, men jag såg det med humor. :-)

Homofili är ovärdigt människan!
Gäst
Nybörjare
Homofili är ovärdigt människan!

Din HBTQ-tidning Expressen hade haft extrasändningar för hela året om nazisten Jimmie Åkesson yttrat något sånt känsligt.

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Glädjande att Milld tar sig an den här varbölden också. Ja, förintelsematematik är ett alldeles särskilt ämne för siffran 6 kan aldrig ändras. Det finns en del judisk religionsforskning på området som brukar göra grindvaktsjudarna helt galna. Förintelsen är en religion och siffran 6 har helt otvetydigt en viktig religiös innebörd.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Detta visar att Jan Mild lider av grav kunskapsbrist i det här ämnet. Han ställer sig till de mest lättlurade förnekarna när han för fram argument som att; röda korset bara kom fram till en kvarts miljon döda, antal dödsoffer bygger på Sovjets siffror och att man kan hitta tecken i gamla tidningar.

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Hur var det nu igen ni grindvaktsjudar brukar förklara följande ekvation: 6-2.5=6. Lika roligt varje gång att höra.

Cancel
Gäst
Nybörjare
Cancel

Ja men, det är ju räntan…

Der
Gäst
Nybörjare
Der
Vart ska du ta vägen jude, den dagen din lögner inte längre verkar. Du förstår – hela er sjuka existens bygger på lögnen, och i en rasande takt vaknar folk upp till sanningen. Och när de vaknar upp blir de mycket arga på dem som ljugit, jag vet, för jag har väckt upp många. Förr så hade era lögner precis den stora effekt som ni önskar. Idag har de börjat tappa i kraft. Vad tror du händer framöver? Du är rädd, och det bör du vara. För det är inte bara en enskild grupp, eller folk ni har lurat den… Läs mer »
Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Tjena.

Jag är inte jude, jag bryr mig inte särskilt om judar. Jag irriterar mig bara på den här historieförvanskningen som ni ägnar er åt.

Folkmordet som nazisterna utförde mot judarna är inte någon jäkla lögn. De tror bara de som har något att tjäna på det. De som vill rentvå Tysklands nazism och samtidigt kasta skit över judarna.

Ni alltså.

Der
Gäst
Nybörjare
Der
Hej Jag vet inte vad jag ska tro om dig – och det spelar egentligen inte så stor roll. För mig är du, liksom jag för dig, bara ett nick på Nordfront. Men det som gör det svårt att ta dig på allvar är just att du säger att du vill verka för sanningen, och i meningen tidigare okritiskt försvarar en historia som är så omöjlig att tro på, att den (som enda enskilda historiska händelse) behöver lagens beskydd. Sen ditt eviga tjat om nazister hit, och nazister dit. Istället för att faktiskt komma med något som visar på din… Läs mer »
Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Vilka försök till förolämpningar du kommer med. Det var inte vackert Der!

Känns som att jag har förklarat detta 100 gånger redan.
Att det i några länder finns lagar mot förnekelse av förintelsen har inte att göra med ”revisionister” började komma nära sanningen och måste tystas.
Det tog över 40 år innan några sådana lagar stiftades och de är ofta generella i omfattningen. Alltså det är inte bara förbjudet att förneka folkmordet mot judarna, utan alla folkmord eller brott mot mänskligheten.
I flera öststater är det t.ex. förbjudet att förneka Sovjets brott.

Tor-Tyr
Gäst
Nybörjare
Tor-Tyr

Till Johan:
Det var uppenbart att du var jude även innan detta svar.
Tack för att du nu tydligt bekräftade att du är jude.

Allan Setsson
Gäst
Nybörjare
Allan Setsson

@jude ”Johan”

De enda som fängslats är de som avslöjat förintelsebluffen!

Vad gäller tidsaspekten har du redan fått svar på tal:
https://www.nordfront.se/judinna-som-ville-utrota-palestnier-blir-ny-justitieminister-i-israel.smr#comment-242780

Din religion måste skyddas av kätterilagar, det är ett faktum, jude ”Johan” och det kan du aldrig komma förbi.

Lika lite som att du inte kunde säga sanningen att Israel är en illegal stat på ockuperad mark.
Det finns också för allmän beskådan i tråden jag länkat!

Cancel
Gäst
Nybörjare
Cancel

”De tror bara de som har något att tjäna på det”

Revisionister blir bespottade, häcklade och fängslade.
Vad är vinstsyftet med det?

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Jag antar att det är för att det inte ska spridas en massa falska rykten om judarna eller någon annan grupp.

Antisemitisk propaganda gick på högvarv under nazitysklands styre och miljontals oskyldiga judar fick ett helvete på grund av det när de fråntogs allt de ägde och slussades till diverse läger.

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Faktum är att judarna tjänade grova pengar under det tyska ekonomiska undret mellan 1933-38. Förvisso ingenting mot de enorma summor judenheten kramat ur västvärlden efter 1945 genom holohoax.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Men du håller väl med om att nazisternas behandling av judarna var fruktansvärd?

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

En sådan behandling som judarna fick i Tredje Riket hade palestinier bara kunnat drömma om. Beviset ligger bl.a i att så många judar stannade kvar i Tyskland.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Och palestinier behandlas väl. Beviset ligger bl.a. i att så många palestinier stannar kvar i Palestina.

Samma geniala argument kan ju appliceras för att förminska alla folkmord eller brott mot mänskligheten.

De stannade ju kvar!

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Du tycker alltså inte att nazisterna behandlade judarna med grymhet?

Ja eller nej?

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Judarna behandlades väl i Tredje Riket, mycket bättre än vad de egentligen förtjänade med tanke på vad de hade gjort i ett land som inte var deras. Palestinier har körts ut i miljontal från det land de bebott i tusentals år så svaret är givet. Men så här är det alltid, när judarna tas i örat och rätteligen kastas ut av det värdfolk de skändat och bedragit så blir det ett högljutt klagande och lipande. Samtidigt tycker judar att de har rätt att behandla andra folk precis som de vill.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

”Judarna behandlades väl i Tredje Riket”

Äh, du är som nämnts innan en idiot.
Ungefär som att säga att Olof Palme behandlades väl av sin mördare.

”mycket bättre än vad de egentligen förtjänade med tanke på vad de hade gjort i ett land som inte var deras.”

Judehatet är starkt inom dig, Streicher hade gett dig en kindpuss.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan
Jag börjar starkt misstänka att du lider av en psykisk sjukdom. Du är också beredd att tro på vad som helst bara det ger stöd för din världsbild och vägrar ge dig. Det blev extra tydligt när vi diskuterade 9/11. För jag har aldrig deltagit eller beskådat en debatt där någon hade sådana tomma argument som du hade där. På grund av detta så avböjer jag att svara på mer frågor och funderingar från din sida. Det är svårt att låta bli eftersom du svarar på mig ofta och häver ur dig massa skit. Men det är slöseri på en… Läs mer »
Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

…säger en medlem av en stam som är känd för sina många psykiska åkommor och personlighetsstörningar, sannolikt beroende på den omfattande inaveln. Problemet med er judar är att ni aldrig själva vill se er i den spegel ni så gärna håller upp åt andra folk.

Kid
Gäst
Nybörjare
Kid

Var du nävarande vid det påstådda ”6miljonerskedet” Johan lelle…?
Vet du hur en kremering går till och vilken tidsåtgång som erfordras….till och med med dagens högeffektiva ”ugnar”..?
Är du skolad i gasteori samt gasers inneslutning? Är du kemiskt skolad?
Känner du ens till en annan anledning att nämna siffran 6 miljoner under Führerns regeringstid?
Är du egentänkande och lyhörd eller härmupprepande skockföljare…?

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Jag är egentänkande och lyhörd.

Cancel
Gäst
Nybörjare
Cancel

”Jag antar att det är för att det inte ska spridas en massa falska rykten om judarna eller någon annan grupp.
Antisemitisk propaganda gick på högvarv under nazitysklands styre och miljontals oskyldiga judar fick ett helvete på grund av det när de fråntogs allt de ägde och slussades till diverse läger.”

Nu tog du nödutgången :-)
Lite tydligare då..
Vad är revisionisterna personliga vinst när de vet att de kommer att bli bespottade, häcklade och fängslade för sina framläggande. Du kan knappast påstå att de agerar i vinstsyfte.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Okej, jag läste för snabbt. Trodde du menade vad ”vinstsyftet” är med lagar mot förnekelse.

Det är ju uppenbart att nynazister/judehatare/hitlerbeundrare (99% av revisionisterna) har något att vinna på att förneka förintelsen.

Att Nazityskland inte alls spårade ur i omfattande brott mot mänskligheten och judarna är ett gäng lögnare passar som handen i handsken för er världsbild.

Det är det som är revisionisternas, er, personliga vinst.

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Kan du inte berätta vad revisionisterna skulle ha för personlig vinst i sitt värv? Vari består den? Är de sadomasochistiskt lagda tror du?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

”Vet du hur en kremering går till och vilken tidsåtgång som erfordras….till och med med dagens högeffektiva ”ugnar”..?”

Haha jag antar att du missade hans bisarra och minst sagt desperata utläggningar om ”mättade förbränningsytor” och liknande nonsens i en tidigare debatt? :-D

Han vet inget om något av dom områden du räknar upp, däremot har han en sällsynt förmåga att påstå precis vad som helst, och när han blir rättad – inte lära sig något eller ens förstå att han kanske helt enkelt har fel.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Det jag menade var att det inte går nämnvärt långsammare att kremera en kropp för att en liten rest av föregående kropp har skrapats fram till öppningen. Förbränningen förlorar inte effekt.

Har du något att säga emot?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Att hela processen inte går fortare likt du hävdade. Det skulle innebära en effektökning nämlingen.
Det skulle gå långsammare.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Jo det går fortare att kremera kroppar om man låter den sista svårnedbrytbara delen vara kvar medan man lägger in en ny kropp.

Varför tror du annars Topf instruerade användarna att göra så?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Som redan konstaterades då – Inte enligt fysikens lagar men de kanske upphävs i sedvanlig ordning vad gäller förintelsen och alla dess mirakel? Sen, som också visades då, har du ingen koll på några ”rekommendationer” heller.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Vad yrar du om?

När det återstår cirka 20 minuter av förbränningen så är kroppen stor som en skokartong. Man tjänar därför tid på att skrapa denna del till öppningen och tillsätta en ny kropp. Jämfört med att vänta tills kroppen är 100% förbränd innan man tillsätter nästa.

Vilka fysiska lagar bryter jag mot?

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Alltid samma ankor från dig, Johan. Det enda man skulle ha vunnit på ett sånt förfarande vid kremering är en snabbare löpande band princip. Och det skulle ändå inte komma i närheten av de fantasisiffror över kremeringar er sida för fram.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Ja och det är väl högst relevant? Kropparna började inte kremeras med minst en timmes intervall som ni brukar hävda.

Inte det minsta märkligt att ni inte får sifforna att stämma när ni räknar fel. Jag förstår inte hur du tänker när du vill påpeka att de tog minst en timme på sig för varje kropp bara för att det gör det vid moderna begravningskremeringar. De arbetar inte på samma sätt så jämförelsen är dum.

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr
Det jag och andra hävdar är att det tar 1 timme att kremera ett lik i de Topfugnar som användes i Auschwitz. Något som stödjs av all tillgänglig fakta. Er sida däremot försöker desperat att med hjälp av allehanda tricks få upp kapaciteten. Problemet för er del är att ni måste, för att få ihop era fantasisiffror, bryta mot naturvetenskapen. Det handlar då om mycket kortare kremeringstider än de du nu för fram, oavbruten användning utan att ta hänsyn till slagg och att ni helt bortser från att murteglet i dessa ugnar höll för totalt 3000-4000 kremeringar innan det måste… Läs mer »
Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Vadå för tricks? Det är dokumenterat att de förde in en ny kropp innan den förra var helt förbränt och på så sätt ökade hastigheteten.

Tycker du ens att det tillvägagångsättet är orimligt?

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Ja, jag räknade ju upp merparten av de tricks din sida ägnat sig åt under årens lopp så det är bara för dig att välja. Vi kan också konstatera att dessa tricks endast berör kremeringsfantasierna, för sen finns ju alla andra områden med knep och knåp från Zions trollerilåda.

HolocaustDeprogrammingCourse.com
Gäst
Nybörjare

Sionist-Johan du behöver avprogrammeras.

Cancel
Gäst
Nybörjare
Cancel

Är man en revisionist eller rent av en förintelseförnekare om man hävdar att det det inte förintades 6 miljoner judar i nazisternas koncentrationsläger? Personligen tror jag att 5999999 st ligger närmare sanningen även om det faktiska antalet skulle vara någonstans mellan 300 000 – 5999998 st.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Judarna hade kunnat lämna landet de ändå inte tillhörde och då hade de inte behövt lida där.

Monalizard Sahladin
Gäst
Nybörjare
Monalizard Sahladin

Proof that holocaust happened:

https://www.youtube.com/watch?v=Zc8GfN_96io

Monalizard Sahladin
Gäst
Nybörjare
Monalizard Sahladin

Jewish Professor Does An Interview With The German Hero, Ernst Zundel, Debunks the Stupid Holocaust And Praises Adolf Hitler

https://www.youtube.com/watch?v=jFDvtzwT-TU

Alter Ego
Gäst
Nybörjare
Alter Ego

Only the chosen one
benefited from World War One
Only the Jew
benefited from World War Two

Johan Liljegren
Gäst
Nybörjare
Johan Liljegren

Det är viktigt att alltid ifrågasätta sådan matematik, inte minst när siffror revideras. Det är bra att Jan Milld belyser detta

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

”Johan”, den förintelsetroende här, har själv erkänt att eventuella dödstal för lägren inte spelar någon som helst roll för den slutliga dödssiffran. Vilket ju säger en hel del..

Nationalsocialism är kärlek!
Gäst
Nybörjare

Det vore trevligt om Jan Milld va med i ett Nordfront radioprogram.

Robin Palmblad
Admin
Nybörjare

Bra idé. Får se dock ifall han vill.

Död åt zog
Gäst
Nybörjare
Död åt zog

Motgift har ju gjort en video interjuv med Mild så borde inte vara omöjligt.

legionæren af 27 juni 1942
Gäst
Nybörjare
legionæren af 27 juni 1942

Vi skal respektere religionen, Holocaust och deras tilhængere.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
I större delen av världen räcker det inte med vittnesmål för att fällas för ett mord, det krävs kompletterande teknisk bevisning, baserat på t ex obduktion eller analys av mordredskap. Stor inkonsekvens mellan vittnesmål gör i regel att fällande dom inte kan ske. Inte ens ett skriftligt erkännande är tillräckligt i många rättsstater, i Sverige har t ex över hundra personer erkänt mordet på Palme utan att fällas. Dessutom står det fritt att ifrågasätta en dom, och den kan komma att omprövas om det visar sig att bevisning inte varit tillräcklig, eller nya omständigheter framkommit, som t ex att något… Läs mer »
Birgitta
Gäst
Nybörjare
Birgitta
Jeg synes det er bra at Nordfront kjører hårdt for å avsløre holocaustløgnen . Denne løgnen er basisen for at vi ikke kan kjøre hårdt mot multikulturen . Vi blir ikke fri før denne løgnen er nedkjempet ! Sann mine ord . Jeg var selv ung og naiv og trodde på denne løgnen helt til jeg grundig satte meg ned og undersøkte . Jeg var sjokkert og rystet over hvordan jeg selv var blitt hjernevasket . Det er mange tråder å følge for å oppklare mysteriet . Studer gjerne den jødiske religion , profetier ,og begravelses ritualer og ellers alt… Läs mer »
Peter B
Gäst
Nybörjare
Peter B

Feltryck. Det skulle vara en tumme upp.

MN
Gäst
Nybörjare
MN

Andrew Anglin på Daily Stormer förklarar på ett utmärkt sätt varför det är så viktigt att punktera myten om ”förintelsen”.
http://www.dailystormer.com/struggle-to-explain-hitler-evil-as-speech-reaches-front-page-of-imgur/

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Det finns så mycket bildbevis och filmer på de ofattbara vidrigheter som nazisterna ägnade sig åt under andra världskriget. Det är ofattbart hur det finns människor år 2015 som förnekar detta. Menar ni på Nordfront att de få överlevande som finns kvar i livet och som reser runt i landet och berättar vad de har varit med om ljuger? Om ert svar är ja på den frågan, varför skulle de ha intresse av att ljuga?

Det är bra att sd tar avstånd från antisemitism. Sd 2018!

Israel=det enda demokratiska landet i Mellanöstern.

jackpot
Gäst
Nybörjare
jackpot
Israel är det mest rasistiska land vi har på denna planet. En jude får inte gifta sig med en icke jude t e x. I FN-deklarationen 3379 år 1975 fastställdes att zionism är en form av rasism och ras diskriminering och att zionism var ett hot mot världsfreden. http://unispal.un.org/UNISPAL.NSF/0/761C1063530766A7052566A2005B74D1 (Zionisterna såg till att denna deklaration togs bort 1991-vilket ger en måttstock beträffande den världsomspännande makt denna lilla grupp besitter) Ägarbilden bakom media över hela planeten domineras av zionister=Propaganda enligt E Bernays bok Propaganda (mycket läsvärd). Shlomo Sands bok kan rekommenderas http://inventionofthejewishpeople.com/ för att förstå mer. http://www.theguardian.com/world/2014/oct/10/shlomo-sand-i-wish-to-cease-considering-myself-a-jew Att få betalt för… Läs mer »
Birgitta
Gäst
Nybörjare
Birgitta
”Menar ni på Nordfront att de få överlevande som finns kvar i livet och som reser runt i landet och berättar vad de har varit med om ljuger? Om ert svar är ja på den frågan, varför skulle de ha intresse av att ljuga?” Jeg tror ikke de bevisst lyger . Jeg tror at de tror selv at de sier sannheten . Slik er det med folk som blir hjernevasket . Hvorfor skulle de da ha interesse av å lyge ? Fordi de setter seg selv i guds sted og vil oppfylle profetiene de har lagret i underbevisstheten , etter… Läs mer »
"Bela"
Gäst
Nybörjare
Vad gäller andra världskriget, samt angående viljor att stämpla forskning, undersökningar, kartläggningar eller ingående redogörelser för händelser under andra världskriget som främst har anknytning till det begrepp som vill kallas för – Förintelsen – , så är det ändå lite märkligt att man vill förbjuda historisk forskning, olika kartläggningar, undersökningar och ingående mätningar osv., av olika slag, (i anslutning till Jan Millds bloggkommentar och frågor om antalet döda osv.)…. Man behöver nog ändå så gott man kan försöka ta alla inblandades utsagor, påståenden, anklagelser, självförsvar, samt meningar, åsikter och sanningar som uttalas, med ganska så stora nypor av salt… Alltså… Läs mer »
Remus
Gäst
Nybörjare
Remus

Siffran 6 lär vara ett heligt tal för judarna. De kan inbilla sig att vad som helst är ”heligt”. Speciellt om det gynnar deras egen mytfabrikation. Vilken vetenskaplig oberoende undersökning har kommit fram till 6 miljoner?? Ingen vad jag vet, det är en konstruerad myt. På 60-talet gjorde Israel en egen undersökning. En kommission som leddes av en israelisk general. Vad jag minns så kom de fram till att 4 miljoner judar försvann under kriget.

wpDiscuz