Jan Björklund: ”Nazisternas stöveltramp ger oss historiska rysningar”

VALÅR. Under SVT:s ”Tal till nationen” beklagade Jan Björklund sig över den kraftigt ökande ”nazismen” i Sverige.

Jan Björklund.

I SVT:s valsatsning ”Tal till nationen – mitt Sverige 2028” får partiledarna för varje riksdagsparti 15 minuter på sig att tala till landets befolkning där de berättar om hur Sverige kommer vara om tio år ifall de får bestämma.

Liberalernas partiledare Jan Björklund valde att ägna en del av sitt tal åt att beklaga sig över hur hemskt det är att hans politiska motståndare tillåts opinionsbilda på Sveriges gator.

— Jag ser nazister som marscherar på gatorna i Europa. De hotar, hatar och hetsar. Deras stöveltramp ger oss historiska rysningar, säger Björklund i talet.

Jan Björklund menar att man måste värna om de ”liberala värderingarna” för att få ett fungerande samhälle. Han passar även på att hetsa mot Rysslands president Vladimir Putin och Ungerns president Viktor Orbán.

– Vad har de för mål? De kommer alla att svara detsamma. Det är att utrota liberalismen. Att förstöra vår samhällsmodell. Att förpassa liberala värderingar till historien. Det är deras mål, säger han.

Jan Björklund avslutar talet med att lova att hans parti ska arbeta för att förbjuda religiösa friskolor. Detta menar han är ett måste för att ”integrationen” i Sverige ska fungera.

Källa:
Jan Björklund (L): Högerextremister, vänsterpopulister och islamister är på frammarsch i världen

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

18
Lämna en kommentar

Please Login to comment
13 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
KlausValhallaRokvikenFredrikaSigbjorn Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Senaste
Medlem

En marionett har talat.
Vilket parti det än gäller så står den globala agendan över det. Men det är kul med liberaler som vill förbjuda, en liberal sade till mig en gång att barn ska tvingas in på dagis så tidigt som möjligt för att kunna bli en del av kollektivet.

Vera
Medlem

Oj då stöveltramp. Föredrar nog stöveltramp än hans hasande gödselstinkande skolsulor.

Rokviken
Medlem

Underbart. Tack!

Karl-Путин A
Medlem

– Vad har de för mål? De kommer alla att svara detsamma. Det är att utrota liberalismen. Att förstöra vår samhällsmodell. Att förpassa liberala värderingar till historien. Det är deras mål, säger han.

Visst är det så och det känns fint att han och hans (((koppeldragare))) får historiska rysningar av våra stöveltramp.

Karl-Путин A
Medlem

(((Liberalism))) = egoism eller egohumanism. Vårt samhälle ska bygga på folkgemenskap. Jan Björklund kan stoppa upp sin liberalism nånstans där solen aldrig skiner.

Sigfrid
Medlem

Själv blir jag glad när jag hör stöveltramp det ger hopp om framtiden då befrielsen närmar sig.Att Björklund vill ha diktatur visar vilket sjukt samhälle vi har.

Pierre
Medlem

Jadu NatoJanne, var dag bevisar du att du får plats med din hjärna som består av lite stoftplasma och två slappa celler som är varandras nemesis i tomrummet på tandgluggen.

Senaste
Medlem

Den judiska mångkulturalismen fungerar som ett verktyg i den dialektiska processen: olikheterna sliter itu samhället, förment oppositionella partier tar på sig rollen som kritiker av invandrarnas beteenden och säger sig ha som mål att smälta ihop främlingarna med infödingarna. Efter ett tag börjar mångkulturförespråkarna göra detsamma (utan att för den sakens skull sluta använda begrepp som mångkultur och säga sig vara emot denna) och med tiden jobbar både gammelpartierna och de utpekade ”högerextrema” partierna som SD eller ÖVP mot samma mål utan att sympatisörer från respektive läger tar någon notis om detta. Godhetsknarkarna tror fortfarande att de bidrar till mångfald… Läs mer »

Sigbjorn
Medlem

Nej du har fel Björklund, det ger oss hopp!

Karl-Путин A
Medlem

”Tal till nationen” är ju också ett skämt som heter duga. Enligt de grundlagsändringar som smögs igenom för 7-8 år sen är Sverige ingen nationalstat längre, utan en region i EU.

Rokviken
Medlem

Varför håller denna idiot tal till nationen?

Fredrika
Medlem

Björklund ljuger. Det finns inte en enda tanke på att förbjuda religiösa friskolor, åtminstone inte alla, men han struntar i der finstilta för att låta förtroendeingivande. Redan för flera veckor sedan opponerade sig ingen när samma förslag yppades, kristna och muslimska religiösa friskolor föreslås förbjudas av de skäl som Björklund anger. Däremot ska det inte gälla judiska skolor. De anses nämligen inte utgöra ett hot mot samhället. Det fräckaste apartheidförslag man hört på ett bra tag. Skälet är naturligtvis att judarna ÄGER detta samhälle och bestämmer vad som ska gälla och inte ser sig själva som ett samhällshot. Ändå förstör… Läs mer »

Valhalla
Medlem

Jan Björklund gillar invandrares gruppvåldtäkter, kvinnoförtryck och halalslakt bättre än skötsamma svenska nationalister.

Karl-Путин A
Medlem

Snacka om att vara besatt av hat, våldsbejakande och terrorist.

Valhalla
Medlem

Jan Björklund, lyssna på den här från 2009 iChile
https://www.youtube.com/watch?v=2jKxQA4Omwg

Vera
Medlem

TACK för en verklig njutning – både rasligt och underbart helt enkelt – SE DEN!!

Valhalla
Medlem

Stöveltramp i dagens Chile
https://youtu.be/2jKxQA4Omwg?t=426

Klaus
Medlem

Liberalernas perversa anala barnfördärv måste försvinna ur nutid och framtid.