Jämställdhetsministerns attack: Invandringskritik är Sverigehat

SVERIGE. Jämställdhetsminister Åsa Lindhagen (MP) anser att de som kritiserar massinvandringen är ”Sverigehatare”.

Det är i TV4:s Nyhetsmorgon nu under denna morgon som jämställdhetsministern gick till attack mot invandringskritiker och kallar dem för ”hatare”.

– Vi har ett problem i Sverige, och det är att samhällsdebatten påverkas av hatet på nätet där det sprids en bild av ett Sverige i totalt sönderfall där inget fungerar och där invandringen ständigt lyfts som orsak till alla samhällsutmaningar, säger Åsa Lindhagen i TV4-programmet.

Enligt Lindhagen är så kallade Sverigevänner egentligen ”Sverigehatare”, men attacken riktar sig inte enbart mot Sverigedemokrater eller uttalade invandringskritiker, även Ebba Busch Thor (KD) sätts in i sammanhanget då hon sagt att unga kvinnor i Uppsala inte kan röra sig ensamma på dagtid.

Att invandrarmän trakasserar unga kvinnor är inte något som jämställdhetsministern vill erkänna även om hon samtidigt medger att det finns ”samhällsutmaningar” generellt. Att titta på kulturer och grupper där synen på kvinnor är mer ojämställd kommer inte att lösa några problem enligt jämställdhetsministern.

– Men om vi ständigt lyfter invandringen, pekar ut människor som kommer till Sverige från andra länder, som problemet, då gör vi en alldeles för enkelspårig analys och kommer inte lösa samhällsutmaningarna, fortsätter hon, säger hon.

Enligt Lindhagen är det viktigt att sprida en ”korrekt bild” av Sverige.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KlausFrekeVeraCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

Undrar om ”jämställdhetsministern” hade kalsonger med gylf på sig i TV-inslaget?

Ser nästan ut som det, iallafall.

Nästa gång du får vara med i TV, dra dem över huvudet istället, då kanske folk skulle tro på din tramshistoria.

Vera
Medlem

Det är synd om Åsa Lindhagen, Hennes barn (om hon har) inte blivit överfallna, hennes mor har inte haft några inbrott, hennes bil inte brunnit, sitter med skygglappar i Rosenbad och får nicka bifall till allt som Stefan Löfven säger. Sverige älskare är Sverigehatare – ja visst DET Sverige som ni har ställt till med – hatar vi men våra förfäders Sverige kämpar vi för av respekt och kärlek.

Freke
Medlem

Rätt Vera. Du är ett föredöme.

Freke
Medlem

Varför talar inte jämställdsministern med muslimska män om jämställdhet mellan män och kvinnor

Klaus
Medlem

Sverigefiender är svartsjuka antinordiska politiker som regerar och förstörar det tidigare trygga vita samhället med massinvasionen av kulturella och etniska främlingar, och de använder odemokratiska gummiparagrafer mot systemkritiska svenskar.