JAK-banken — en totalitär skitbank styrd av vidriga batikhäxor och cucks

BANKVÄLDE. JAK, den medlemsägda ”alternativbanken” sällar sig, genom maktfullkomliga batikhäxor, till skaran med totalitära skitbanker som förnöjt förtrycker dissidenter utifrån politiska kriterier.

Diverse batikhäxor från JAK: Till vänster i förgrunden syns JAK:s medlemschef Ann-Marie Franklin, som hörs i samtalen, 
och till höger i förgrunden syns JAK:s ordförande sunnikonvertiten Monjia Manai Sonnius.

Nordiska motståndsrörelsen blev under hösten utslängda från Nordea och Handelsbanken, koordinerat på samma dag. Anledningen som angavs var brott mot företagets ”moral” och ”värdegrund” (läs: organisationen håller på att utvecklas till ett hot mot bankväldet i Norden och ska därför motarbetas av bankerna). När detta skedde så riktades blickarna mot JAK, en ”alternativbank” som är medlemsägd.

Banken har länge försökt profilera sig för att locka ”alternativmänniskor” som inte vill gynna storbankerna och JAK säger sig även vara ”räntefri” för att locka muslimska bankkunder. Även bankens nuvarande ordförande Monjia Manai Sonnius är en svensk kvinna och sunnikonvertit.

Efter att som nationalsocialist genom åren, via olika alternativsajter exempelvis forumet för självhushållning Alternativ.nu, fått tips om JAK-medlemsbank började både jag och Pär Öberg att undersöka möjligheterna att där öppna ett bankkonto.

Kanske skulle JAK inte bete sig som storbankerna? Kanske fanns det häftiga alternativmänniskor där som även om de inte höll med våra åsikter fullt ut skulle respektera åsikts- och yttrandefriheten och tillåta dissidenter utföra basala ekonomiska behov så som att betala fakturor?

JAK:s styrelse 2017: Batikhäxor, vita lågtestosteron-cucks och muslimska män.

Ann-Marie Franklin 
– en maktfullkomlig och äcklig batikhäxa som papegojar floskler

Då jag som journalist och regimkritiker eftersökte ett konto på JAK betalade jag in 300 kr á två gånger, dels för att öppna ett eget konto som en privatperson, dels för att öppna ett konto åt en ideell förening. I samband med detta skrev jag ett respektfullt brev till JAK:s ordförande Monjia Manai Sonnius, där jag förklarade situationen med hur storbankerna behandlat oss.

Sedan gick det ungefär 1 månad utan att jag hörde något alls. Information om mitt nya bankkonto skulle skickas ut per automatik då JAK erhållit betalningen, enligt dem själva. Då det varit knäpptyst ringde jag upp JAK:s medlemsservice och kopplades till medlemschefen Ann-Marie Franklin.

Vad som mötte mig då förundrade mig. För att vara medlemschef på en ”alternativ” bank var den äldre kvinnan som jag talade med fullständigt politiskt okunnig och dessutom arrogant med översittarattityd. Istället handlade det om att Motståndsrörelsen inte delade JAK:s ”värdegrund”. Ingen intellektuell hederlighet, ingen mental stimulans, ingen intressant världsbild, ingen respekt för åsikts- och yttrandefrihet — bara en batikhäxa som papegojade hänvisningar till diverse floskler om varför vi inte kunde få öppna ett konto hos JAK.

Det var helt klart att det handlade om en hjärntvättad kvinna som trodde sig vara alternativ, men i själva verket likväl kunnat sitta på en Goldman Sachs-filial och rapa upp samma floskler som motivering till att folk som tycker annorlunda inte ska kunna betala fakturor.

Svepskälet: hänvisning till ”lagen om penningtvätt och terrorfinansiering”

Pär Öbergs samtal med denna batikhäxa blev en politisk diskussion eftersom hon ledde in samtalet på ”värdegrund” då Öberg ringde, något som visar hur pass oseriös JAK faktiskt är, där kunder sjukt nog tvingas försvara sina övertygelser för att försöka övertyga denna batikhäxa om att bevilja ett konto hos JAK.

Då jag själv ringde 1 månad senare än Öberg började Franklin istället att svamla om att det var ”lagen om penningtvätt och terrorfinansiering” som var det största hindret till varför vi inte skulle beviljas ett konto hos JAK. Det blev omgående plågsamt uppenbart att de under månaden som gått kokat ihop detta påhitt som ett svepskäl för att neka oss på grund av att de ogillar våra åsikter.

Vi kör webbtv direkt från Ludvika Kommunfullmäktige just nu!

A post shared by NTV (@ntv1889) on

Jag försökte då lugnt och sansat förklara för henne att det handlar om lyssnare som finansierar vår opinionsbildande verksamhet genom donationer, och att de skulle få full insyn i både varifrån donationerna kommer och till den massmediala verksamhet som pengarna går till.

I ett samtal med Ann-Marie Franklin säger hon följande:

R P: — Det ni eftersöker ni få se, ifall ni vill se utdrag på hur mycket varje donator ger eller något sådant där, vi är inte rädda för något sådant alls eftersom vi har rent mjöl i påsen.

A-M F: — Det är det som vi får bedöma ifall vi vill lägga ner det arbetet på att göra kollen som krävs om man nu misstänker att det kan komma från någon som är kriminell eller om man bara säger nej ändå. Vi har ju frihet att göra det liksom. Om ni hade varit en organisation som tillfullo ställde upp på våra värderingar då, och då vi inte hade behövt att känna något där då hade vi säkert gått vidare, men som det är nu och så som diskussionerna går… det är inte helt klart det ska jag säga. Men som det ser ut nu finns det delar i er värdegrund som våra medlemmar förmodligen inte kan ställa upp på.

Nekar även mig som privatperson konto med samma hänvisning

Vi har alltså radio- och tv-verksamhet och behöver köpa in hårdvara, betala webbtjänster och datatrafik etcetera med våra lyssnardonationer. Och då kommer denna batikhäxa med förolämpningar om att vi pysslar med penningtvätt och terrorfinansiering.

Och det fräckaste av allt var sättet hur de motiverade det hela till att jag som privatperson nekas konto hos JAK:

Klicka för förstoring.

De hänvisar alltså till lagen ”lagen om penningtvätt och terrorfinansiering” och skriver samtidigt att ”efter genomgång av era uppgifter anser vi att nödvändig kundkännedom ej är uppnådd och ej heller möjlig att uppnå”.

JAK klassar godtyckligt journalister som penningtvättare och terrorfinansiärer och är inte intresserade av att ta reda på om det stämmer eller inte, eftersom du uttryckt annorlunda åsikter än JAK. På bild syns Nordfront TV rapportera från en demonstration i Finland.

Vilket satans vidrigt äckel och avskum till batikhäxa! Trots att vi alltså är helt transparenta gällande var pengarna inkommer och till vad de nyttjas påstår de att ”nödvändig kundkännedom” aldrig kommer att kunna uppnås. Detta maktfullkomliga och totalitära yttrande- och åsiktsfrihetshatande översittarbeteende får minst sagt blodet till att koka i mig.

JAK är en bank värdig att få bedriva verksamhet i en totalitär George Orwell-dystopi. Och det största misstaget som både jag och Pär Öberg gjorde var att vi initialt behandlade dessa vidriga kvacksalvare och nya världsordningendrönare med respekt. Dessa bankråttor förtjänar inget annat än en spottloska i ansiktet och att folk får reda på hur de beter sig.

Alla med ett uns av rättspatos: bojkotta den vidriga skitbanken

Det säger sig självt att det är ett effektivt sätt att tysta regimkritiker genom att förvägra dem att uträtta ekonomiska behov i ett samhälle som snart är kontantlöst. Och det var många som hoppades på att JAK åtminstone skulle inta en neutral och yttrande- och åsiktsfrihetsbejakande inställning.

Istället står det klart att hela organisationen genomsyras av maktfullkomliga och arroganta översittare som inte drar sig från att förneka regimkritiker rätten att ha ett bankkonto. Det mest uppmärksamhetsväckande är att de även nekande mig som privatperson detta, trots att det enligt uppgifter ska vara olagligt att göra så.

Och bankens VD Johan Thelander omger sig av batikhäxor och muslimer som den vidriga lilla cuck han är samtidigt som han försöker annullera svensk föreningsfrihet.

Motståndsrörelsen uppmanar alla med någon form av rättspatos att bojkotta JAK-banken — säg upp era konton. Denna fejk-alternativbank som enbart kan beskrivas som en Goldman Sachs-klon fast i mindre format!

Lyssna på Samtalen med JAK:

Pär Öbergs samtal med Ann-Marie Franklin, 2017-10-24.

Robin Palmblads samtal med Ann-Marie Franklin, 2017-11-20:

”Nu ringer nazisterna igen”, Pär Öbergs samtal med växeln, 2017-11-23:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

29
Lämna en kommentar

Please Login to comment
19 Comment threads
10 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
RandalfvörtisFimbultyrGrottbjörnenPer Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Andreas
Medlem

Vilket skämt till ”alternativ”…

Om de hade varit ett riktigt hot mot den internationella judendomens penningmonopol, så hade de krossats för längesen.

Mike
Medlem

En dag kanske Nordiska motståndsrörelsen kan ha egen bank! Det vore ju hyfsat grymt.

Anders Jonsson
Medlem

Vilka fullständigt vidriga JUDE-lakejer.

Detta sinnessjuka beteende måste beivras.

Suveränt bra artikel.

Hell seger!

Christian Hamilton
Medlem

Skulle det vara så väldigt svårt att starta en bank som endast godkänner kunder med vår ”värdegrund” dvs vi godkänner bara kunder som tål sanningen? Någon som vet?

Richard
Medlem

50 miljoner SEK krävs för att starta bank.

Christian Hamilton
Medlem

Jag tänkte något liknande denna: http://dalern.nu/borja-har/

Det finns väl olika varianter av sådan valuta?

Albin
Medlem

Använd Hanrej istället för cuck, sluta använda engelska termer i svenska när det finns ord för dem på svenska.

Annars väldigt bra artikel.

Grottbjörnen
Medlem

ja man borde det egentligen men det är så roligt att retas med ”cuck”

Grottbjörnen
Medlem

”Rej” är ungefär lika lätt att säga

Sigfrid
Medlem

Ännu en vidrig bank som åsiktsregistrerar sina kunder denna bank ska man inte gynna.

Karl-Путин A
Medlem

Ingen som har några realistiska förslag på lösningar?

Jonas
Medlem

Som jag skrev nedan: kryptovaluta till ett prepay Visa/Mastercard och traska till Forex bankbutik och betala räkningen +50sek avgift.

 
Medlem
 

Jag har tittat en del på wirexapp.com (obs jag vet inte om det är det bästa alternativet eller något att ha över huvud taget) de skickar antingen ett fysiskt Visakort eller ett virtuellt som bara fungerar på nätet. Hur som så laddar man sitt konto/kort hos dem med diverse kryptovalutor och betalar sedan precis som vanligt när man handlar.

Per
Medlem

Kolla upp utländska banker alt. rena internet-banker

Grottbjörnen
Medlem

investera i konst och guld!

Jonas
Medlem

Störigt. Gå till Forex och betala räkningarna, kostar tyvärr 50sek per gång, men bättre än att krypa för judebankerna. Har själv inte haft bankkonto på snart ett år, i protest. Det sjuka var att det nästan var omöjligt att säga upp sitt bankkonto i en storbank utan att starta ett nytt i en annan. ”Jaha, men du måste ju ha ett bankkonto. Vi avslutar det till dig och sköter övergången till din nya bank. -Jag ska inte ha nån ny bank. -Men det måste man…”. Moment-22-jude-logik, som Ann-Mari Franklin fast tvärtom. Bitcoins insatta på ett utländskt Prepay-kort funkar bra till… Läs mer »

Karl
Medlem

Hahahaha! Vilka idioter!

Martin Saxlind
Admin

Sverige är ingen demokrati. Att alla svenska banker samstämmigt nekar ett registrerat parti (Motståndsrörelsen) och en grundlagsskyddad tidning (Nordfront) att öppna bankkonton är på bananrepubliksnivå. Det är sånt här liberaler grinar om när det drabbar deras lakejer i Ryssland och andra opopulära stater, men när samma sak händer här i Sverige blundar alla goda demokrater och låtsas som att det regnar.

Ingemar
Medlem

Det här är så jävla mycket politiskförföljelse som det kan bli! Så in i helvete allvarlig dubbelmoral av de så kallade liberala demokraterna. Hoppas ni demokrater inser att ni just nu skapat diktaturen sverige.

ansch
Medlem
ansch

Sjukt bra artikel Robin! 🙋

Fredrika
Medlem

En fördel med att inte ha bankkonto så länge det finns kontanter är att fler dissidenter träffas på riktigt och överlämnar kontantdonationer. Det ökar och stärker kontaktnätet, radikaliseringen och benägenheten att delta i fysisla aktioner. Hell Seger!

Karl-Путин A
Medlem

JAK är nog inte judisk, men den är naturligtvis beroende av det judiska banksystemet. Jag kom i kontakt med JAK nån gång på 80-talet när jag och min sambo skulle köpa en lägenhet. Så ”skitnödiga” typer som jobbade på den banken har jag aldrig skådat. Det blev naturligtvis inget lån eftersom man först måste spara ihop den summa man ska låna (lite lätt överdrivet).

Henrik
Medlem

Ni borde kanske kolla utomlands efrer bank :/

b¤d
Medlem

Jaha.
Som jag har pladdrat om tidigare. Fick själv denna avpoletering av Nordea.
Då var det bara en studs utav småslantar via dem. Än så länge har jag inte blivit nekad eller brevbombad av Danske bank där man flosklade om penningtvätt el. terrorfinansiering.

Gurwald
Medlem

Bra skrivet Robin.
Dessa jävla batikhäxor är död åt all hederlighet och vett.
Det värsta är att de enbart följer sina förvridna sjuka instinkter, tror fan de är obotbara.

Fimbultyr
Medlem

Nu är inte tid att förlora humöret utan att bevara självrespekt och mental suveränitet.

Det är oerhört viktigt att inte skada andra! Absolut inte fysiskt, men inte heller finansiellt, socialt, anseendemässigt etc..

Ni behöver förstå problematiken i dess helhet innan ni agerar!

Par aspera ad Astra

Anders Jonsson
Medlem

Det förhåller sig precis tvärtom mot vad du tror.

Har du hört talas om SA?

Jag tror att den mest rättfärdiga och goda strategin och samtidigt den mest effektiva är att vi börjar spöa våra fiender, så att dom fattar sin plats.

Hell seger!

Randalf
Medlem

Var det inte dom Adolf rensade ut innan han körde Tyskland i fördärvet?

vörtis
Medlem

Attans. Ska snart avsluta mina Swedbank-konton och letar efter alternativ. Där försvann alltså JAK. Finns det någon bank där man med någorlunda gott samvete kan ha konto?