”Jag är en dragqueen med Downs syndrom”

HOMOLOBBYN. I ett ytterligare försök att främja transsexualitet har nu homolobbyn börjat utnyttja människor med mentala funktionsnedsättningar.

Nordfront har tidigare skrivit om hur homolobbyn utnyttjar barn för att normalisera transsexualitet. Nu verkar det som att homolobbyn har tagit det som kanske kan anses om det naturliga steget vidare, nämligen att utnyttja person med utvecklingshinder.

I ett klipp som har lagts upp på Youtube-kanalen till den brittiska nättidningen PinkNews hyllas en man med Downs syndrom för sitt liv som ”dragqueen”. I inslaget kan man se hur mannen som heter Otto uppmanas till att uppträda inför publik med smink och skägg iklädd absurda kostymer.

PinkNews är en brittisk internetbaserad tidning som marknadsförs åt lesbiska, homofila, bisexuella och transsexuella. Nättidningen grundades år 2005 av Benjamin Cohen och fokuserar på nyheter kopplade till HBTQP-rörelsen i Storbritannien och resten av världen.

Se klippet nedanför:

Källa:
– Jeg er en dragqueen med Downs syndrom

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Karl-Путин AGrottbjörnenFredrikaRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

Detta är inget annat än förnedring.

Fredrika
Medlem

Benjamin Cohen är jude och hans PinkNews går ut på att njuta av förnedring av människor. Egentligen rätt likt den judiska porrvideostudion Blacked som bara hyr svarta män till sina videor att sexuellt förnedra vita kvinnor. För att skada och skända hela den vita rasen. Studion heter ju Blacked också = Nedsvärtning. De vackra vita kvinnorna ska svärtas ned och befläckas. Det är hela syftet med Blacked. Deras videor är mycket populära.

Rokviken
Medlem

Tack Fredrika för infon.
De hypoetnocentriska folkslaget har ett hat och ingen kommer undan. För mig är de paria.

Grottbjörnen
Medlem

samma sak om ni har sett Howard stern show nångång, han har ju samlat ihop handikappade och sjuka människor från hela USA han sitter och driver med https://www.youtube.com/watch?v=wC-qYrNB42Y ”hi pitch Eric” är ju tom. ((utvald)) så de är tydligen kannibalistiska i sitt beteende också

Grottbjörnen
Medlem

nu har dom börjat utnyttja förstångshandikappade i sin propaganda också…

Karl-Путин A
Medlem

Helt på nivå med dagens svenska politiker.