Ja till Ylva Johansson från Moderaterna

INRIKES. Moderaterna säger nu ja till Ylva Johansson (S) som ny EU-kommissionär för invandringsfrågan.

Moderaterna säger ja till Ylva Johansson (S) som EU-kommissionär, ansvarig för invandringsfrågan. Foto: Victor Svedberg (CC BY-ND 2.0).

Trots undvikande svar från Socialdemokraternas före detta arbetsmarknadsminister Ylva Johansson i EU-parlamentet förra veckan beträffande EU:s invandringspolitik säger nu Moderaterna ja till henne som ny EU-kommissionär, ansvarig för invandringsfrågan.

— Jag vet inte ens om jag gjorde något fel, kommenterade hon det faktum att hon var en av de få tilltänkta kommissionärer som inte blev godkända av EU-parlamentet i förra veckan.

Om Johansson blir vald till EU-kommissionär kommer hon att bli tvungen att lägga den svenska invandringspolitiken åt sidan då den fungerar som ett avskräckande exempel i andra EU-länder. I stället måste hon kompromissa med några av de övriga länderna.

Johansson ska också ha gjort en tydligare åtskillnad mellan ekonomiska ”flyktingar” och de som verkligen har asylskäl.

EU-parlamentsledamoten Tomas Tobé (M) tycker att de två sistnämnda sakerna ökar hennes chanser att bli ny EU-kommissionär för invandringsfrågan.

I SVT Agenda under söndagskvällen nämnde Johansson att hon vill se en ”tvingande solidaritet” när det gäller massinvandring mellan EU-länderna och att det är helt naturligt. Hon nämnde även att man måste ha ett system för hur flyktingar hanteras och fördelas.

Exakt vad uttrycket ”tvingande solidaritet” betyder kunde Johansson dock inte förklara, istället bad hon om att få ”återkomma till det senare”. Inte heller kunde hon svara på frågan från Agendas programledare Anders Holmberg om vad det innebär att alla EU-länder måste öppna sina gränser för asylsökare.

Källor:
Svar i skrift ger ökat stöd för Johansson
SVT Agenda 2019-10-06

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
nordboPålästKlausFredrikaCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

Ylva Johansson var riksdagsledamot för kommunisterna 1988–1991 (Vänsterpartiet kommunisterna (VPK).

Hon är gift med juden Erik Åsbrink.

Således ser vi här att skillnaden medan en judeälskande kommunist som Ylva Johansson och moderaten Tomas Tobé är noll och ingenting!

Jo, förresten, det finns ju en skillnad. När Ylva Johansson har samlag med sin partner så är han av det andra könet.

När moderaten Tomas Tobé har samlag med sin partner så heter den partnern Markus.

Moderatbögen Tomas Tobé är nämligen gift med en man. Ännu märkligare är det hur fasiken har de två lyckats skaffa sig två barn?

comment image

Fredrika
Medlem

Va? Är hon gift med Åsbrink? Ja i så fall är hennes placering utvald sedan länge. Alla valprocesser ör bara bländverk för att låtsas demokrati. Självklart är han hennes länk till den verkliga makten. Folk är rädda för att klansamhällen ska ta över svenska myndigheter och kommunfunktioner alldeles för mycket. Jag tror inte att folk kommer att uppleva det som något större problem. För en annan klan har redan gjort det med hela Sverige för länge, länge sedan. Men väldigt få är missnöjda med det. De inser inte att Sverige skulle kunna ha varit svenskarnas land. Alla borde ställa upp… Läs mer »

Påläst
Medlem

Så länge man kan rösta på NMR så bör man göra det.

Fredrika
Medlem

Aurelius, du skriver: ”Således ser vi här att skillnaden medan en judeälskande kommunist som Ylva Johansson och moderaten Tomas Tobé är noll och ingenting!”

Vad betyder det? Att Markus ”Tobé” också är jude?

Jag kan knappt se skillnad på dem och Medborgerlig Samlings homosexuelle judiske partiledare. Undrar hur nära dessa politiker och sängkamrater ligger varandra egentligen?

Fast jag kanske bara ör gammal och behöver glasögon. Eller sättas i omskolningsläger så jag kan lära mig de rätta värderingarna. Men det ska bli skönt att dö ifrån den här Weimarsk*ten.

Klaus
Medlem

Pojken ska bli bög också och måste snart tåla analtrafik. Men vad gör de två talmudiskt sinnessjuka svenskarna med flickan? Detsamma?

Påläst
Medlem

Läste i Juri Linas ”Sovjetiskt inflytande i Sverige” att Karl Bildt blev utesluten ur VPK:s ungdomsförbund (tror jag) för att var alldeles för vänstervriden.

nordbo
Medlem

Var väl Åsbrink som satte sig in i en lukrativ affär att boomers måste ta ett till bolån i livet inför 55+ lyorna – självklart så ska de vita barnen vara borgenärer till ränteslaveriet .. i annat fall så rycker besparingarna som en del av insatsen.

nordbo
Medlem

”Moderatbögen Tomas Tobé är nämligen gift med en man. Ännu märkligare är det hur fasiken har de två lyckats skaffa sig två barn?”

Hur kunde det födas ut ett tvillingpar ur deras schizofrena stjärt egentligen.?

Är det en vilsen mamma som tillfälligt lånat ut barnen till bild i ren globohomosyfte.?

Påläst
Medlem

Vilken ”skönhet”. Hon var väl för ful och motbjudande för att bli godkänd.