Ivar Arpi sprider material från Fylkes Allehanda

KULTURKRIGET. Den invandringskritiske SvD-skribenten Ivar Arpi har delat ”främlingsfientlig propaganda” som jämför invandrare med orcher.

Förra året när Nordfront började med ”Veckans memer” innehöll den första artikeln en del memer med Midgård-tema. 2018 har det här temat utvecklats av en eller flera okända nätaktivister som driver projektet Fylkes Allehanda.

Fylkes Allehanda är aktivt på Twitter och framställer sig där som en globalistisk nyhetstidning i Midgård som bekämpar fördomar mot orcher med samma retorik som hjärndöda PK-journalister vurmar för mångkultur i Sverige.

Memerna som sprids av kontot är smarta och träffande och får ofta god spridning.

Bilden Ivar Arpi delade. Foto: Fylkes Allehanda.

Tidigare i veckan delade den liberalkonservative invandringskritikern och SvD-skribenten Ivar Arpi en av memerna som Fylkes Allehanda lagt upp.

När en politiskt korrekt individ ifrågasätter delningen försvarar sig Arpi med att han inte såg någon koppling mellan orcher och invandrare från tredje världen, utan Arpi påstår att det roliga är att bilden är en ”överdriven jämförelse” mellan ”våldet i förorter” och ”orchernas härjningar i Rohan”. Huruvida Arpi verkligen är oförmögen att se likheten mellan invandrare och orcher, eller om han bara vill dölja sin ”power level”, är oklart.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
FredrikaRamón Mercader Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ramón Mercader
Medlem

”Vad synd om de stackars orcherna” ”som var tidigare var alver” ”som blev torterade”, tänkte på pisshumanisternas tankesätt även om de inte skulle jämföra några av invandrarna med orcher. ”Det är bara” ”rasister” som ”tror” att det finns olika raser och det kan bli att ställa ”grupp mot grupp” som är ”fascism”.

Fredrika
Medlem

Dessa satiriker kände jag inte till. Måste vara ett gäng glada ungdomar. Eftersom de utgår från ungdomsfilmerna om Härskarringen. Verkar riktigt bra. Lite Skurtkänsla över det!!

Ramón Mercader
Medlem

Sen kan ännu fler orcher på plats också så att de förökar sig fortare och flyr till Gondor och så kan orcher smugglas till Rohan, Vattnadal och Fylke för att assimileras också som arbetskraftsinvandring om de definierar sig som människor, alver, eller hober och delar de grundläggande mänskliga, alviska eller hobiska värderingarna.

Orcherna kan ju delta i folkehemsdanser i Rohan, Vattnadal och Fylke.

Så finns ju Alternativ för Midgård också som ej repatrierar pga. orchisk grund.

Bara Orcherna arbetar och sköter sig.

Lite instegsjobb och extratjänst för orcher så de kan utgöra skillnaden mellan det konstruktiva och det destruktiva.

Ramón Mercader
Medlem

Glömde att ännu fler troll också kan hjälpas på plats för att massföröka sig, fly, smugglas in och assimileras för arbetskraftsinvandring.