Ivanka Trump: ”Finns ingen plats för ’vit supremacism’ i USA”

YTTRANDEFRIHET. I samband med ettårsdagen av demonstrationen i Charlottesville skrev Donald Trumps dotter Ivanka på Twitter att ”vit supremacism” och ”nynazism” är undantaget USA:s långtgående yttrandefrihet.

I samband med ettårsdagen av den uppmärksammade nationella demonstrationen i Charlottesville i den amerikanska delstaten Virginia passade president Donald Trumps dotter Ivanka Trump på att attackera yttrandefriheten.

Ivanka skriver på Twitter att ”även om amerikaner är välsignade att bo i ett land som beskyddar frihet, yttrandefrihet och mångfald av åsikter” så finns det gränser. Enligt Ivanka finns det i USA ”ingen plats för vit supremacism, rasism och nynazism”.

Ivanka Trump är en konvertit till judendomen och gift med juden Jared Kushner, som sägs vara en av Trumps mest inflytelserika rådgivare. Många menar att paret Ivanka Trump och Jared Kushner ligger bakom Trumps mer liberala och neokonservativa ageranden, som blivit allt mer tydliga trots presidentens i övrigt antiglobalistiska hållning.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
12 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan

bakom varje framgångsrik man står en kvinna…i vägen…

_DH_
Nybörjare
_DH_
1 år sedan

Avskyr denna bortskämda jävel… Hon som fått födas så privilegierat som miljardärsdotter, hon har mage att säga åt oss vita att inte värna våra intressen. Känns som att hon är USA:s svar på Birgitta Ohlsson. En ”shiksa” som hatar sitt eget folk och sällar sig till judarna istället. Känns som att hennes far borde stryka henne ur arvet. Jag menar, hon är ju ändå uppenbart helt illojal. Samt gärna se till att hennes make går i konkurs på något sätt, och hon blir fattiglapp och tvingas leva på härbärge. Där kan hon få möta utblottade vita människor som bestulits på… Läs mer »

Karl A
Nybörjare
Karl A
1 år sedan
Reply to  _DH_

Birgitta Ohlsson kan omöjligt vara konvertit med det utseende hon har. Olsson är för övrigt ett mycket vanligt judenamn i Sverige.

Påläst
Nybörjare
Påläst
1 år sedan
Reply to  Karl A

Tack för den upplysningen. Jag stötte för många år sedan på en kille som sa att han var släkt med en Konsul Olsson, som har ett torg uppkallat efter sig i Helsingborg. Han sa vid ett tillfälle till en annan person att han var jude också. Han var helt klart väldigt osvensk av sig och snackade hela tiden skit om andra eller skröt om sina egna ”bedrifter”. På senare år har jag förstått att han led av narcissistisk personlighetsstörning, eller kanske är det bara ett vanligt personlighetsdrag hos vissa folk. Läste en gång en artikel som hette ”Zlatan och blattenarcissismen”.… Läs mer »

Karl A
Nybörjare
Karl A
1 år sedan
Reply to  Påläst

Vad gäller just Birgitta O så ser hon så judisk ut att man skulle åka dit för HMF om man gjorde en blyertsteckning av henne.

Här i Göteborg har vi den fd skrothandlarfamiljen Olsson som äger StenaLine.

Karl A
Nybörjare
Karl A
1 år sedan

Vad judinnan Ivanka Trump menar är: ”även om amerikaner är välsignade att bo i ett land som beskyddar frihet, yttrandefrihet och mångfald av åsikter, så finns det gränser – utom för judar”.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Men judinna Ivanka Trump vill ser suprem nodisk ut med ljusblont färgat hår.

Jackie
Elit
Jackie
1 år sedan

Men ”Black Supremacy” får finnas kvar förstår jag? Som för övrigt är något som *trumvirvel* juden har uppfunnit

Påläst
Nybörjare
Påläst
1 år sedan

White trash.

Allan
Nybörjare
Allan
1 år sedan

Hon har ju avlat bort sig med ett judeas, så antivit hon bara kan bli.

Den-Kristne
Nybörjare
Den-Kristne
1 år sedan

Visste inte att Ivanka Trump var judinna. Det säger en del om Donald Trump. USA väntar på en äkta räddare i form av en nationalsocialist.

Jordan
Nybörjare
Jordan
1 år sedan

Speaking as an American here. Trump as been a complete joke. No wall, No deportations, no promises fulfilled again. It just solidifies my belief that our problems can never be solved through political means… the hooked nose people have fully taken over all western politics.