Italiensk politiker: ”Invandringen kommer utplåna den vita rasen”

UTRIKES. Den italienske Lega Nord-politikern Attilio Fontana varnade i en radiointervju för att massinvandringen kommer ”utplåna den vita rasen”, men kom i efterhand att be om ursäkt för sin överlevnadsinstinkt.

I en radiointervju under tisdagen varnade den italienske politikern Attilio Fontana för att massinvandringen från tredje världen på sikt kommer att ”utplåna den vita rasen”. Senare bad han dock om ursäkt för uttalandet och menar att han ”försade sig”.

Attilio Fontana. Foto: Associazione Amici di Piero Chiara (CC BY).

— Vi kan inte ta emot alla dessa asylsökare eftersom vi inte kommer få plats allihop, så vi måste välja. Vi måste bestämma oss för om vår etnicitet, den vita rasen och vårt samhälle ska fortsätta att existera eller om allt det ska utraderas. Det handlar inte om främlingsfientlighet eller rasism, det handlar om att tänka logiskt och rationellt, sa Attilio Fontana i en intervju i Radio Padania under tisdagen.

Fontana är medlem i det invandringskritiska partiet Lega Nord, och kandiderar som guvernör för den italienska regionen Lombardiet. Han har även tidigare varit borgmästare för staden Varese. Senare i intervjun attackerade han även EU, och menade att folket måste göra uppror mot dess liberala invandringslagar:

— Det är helt oacceptabelt att EU kan tvinga oss att ta emot alla de här invandrarna. Det är något som vi måste göra uppror mot. Vi kan inte ta emot alla, för om vi gjorde det så skulle vi inte längre vara oss själva, vi skulle förlora vår etnicitet – för det finns många fler av dem än oss och de är väldigt angelägna att ockupera vårt land, sa han i intervjun.

Hans uttalande väckte stark kritik från de mer politiskt korrekta guvernörskandidaterna, som hävdar att han ger uttryck för en ”farlig populism”. Fontana själv tog även delvis avstånd från utspelet i efterhand, som han kallar ”olyckligt”, och säger att han inte hade för avsikt att ”kränka någon”.

Källa:
Migrants ’will wipe out the white race’, says Italian politician

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
VeraMonsomAndreasAndersChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Hur kan det vara att lögnen hittills alltid triumferar. Vad kan det bero på att den som säger sanningen ofta pudlar vid minsta motstånd.

Jodå, vi vet vad det beror på. Den som inte följer ”värdegrunden” den politiskt korrekta nya religionen blir utfryst, förlorar jobb osv.

Men känslan att veta sanningen men hålla med (åtminstone officiellt) de som ljuger, det har jag svårt att begripa. Inte underligt att vi har en stegrande kurva på psykisk ohälsa i hela västvärlden när man tvingas leva schizofrent.

Anders Jonsson
Medlem

Attilio Fontana är ett bra exempel på en nationellt sinnad europé som känner i hjärtat att politiken är sinnessjuk och han ser även dess konsekvenser: Den vita rasens utplåning. Men trots det ber han om ursäkt.

Varför?

Därför att hans känslor och tankar ännu inte förankrats ideologiskt.

Attilio Fontana och alla andra nationella måste omvändas till nationalsocialismen.

Då skulle han inte be om ursäkt utan tänka positivt och offensivt om den kamp som redan börjat och som kommer att accelereras till ett crescendo inom en snar framtid.

Hell seger!

Christian Hamilton
Medlem

Förbaskat bra svar Anders!

Vera
Medlem

Bra svarat Ni bägge 2 – vad enkelt det är i många fall att vara uppriktig nationalsocialist.

Andreas
Medlem
Andreas

Lombardy heter på svenska Lombardiet, i landet som pudlade och bytte sida mitt under världskrig.

Monsom
Medlem

poletten har inte trillat ner riktigt hos Attilio att förstöra Europa faktiskt är huvudmålet med mans-invandringen(ja 95% är män),han har troligen inte läst FNs-migrant replacement där det helt öppet står att europen skall bytas ut pga av som det heter falskt ”låg nativitet och en åldrande befolkning”…….för att lösa detta ska massinvandring ske från U-länderna.
Det marxistiska judiskkontrollerade FN(UN) har riktat in sig på de starkaste folken för att försvaga dem (Europa-SKorea-Japan)

comment image