Italiensk politiker bunden och misshandlad av vänsterextremister

ITALIEN. Den globalistiska terrorgruppen Antifa har bundit och misshandlat en politiker tillhörande det nationalistiska partiet Forza Nuova. Detta är en i raden av attacker som ägt rum inom kort tid med bara några veckor kvar till valet.

Under gårdagen blev den italienska politikern Massimiliano Ursino från det nationalistiska partiet Forza Nuova attackerad av ett tiotal maskerade så kallade ”antifascister” från Antifa, en grupp som förespråkar offensivt våld. Han fick sina händer och fötter bundna och fick därefter motta sparkar mot bland annat huvudet.

Attacken kommer i en våg av ökat vänsterextremt våld inför Italiens parlamentsval den 4 mars. För bara en vecka sedan blev det nationalkonservativa partiet Fratelli D’Italias ledare Giorgia Meloni attackerad och spottad på i den italienska staden Livorno. Och för två veckor sedan försökte Antifa attackera en minnesstund för offren för Foibe-massakern, men hamnade istället i bråk med polisen.

Källor:
Italy: Forza Nuova representative tied up and beaten by Antifa
Palermo: Forza Nuova leader bound hand and foot and beaten bloody by Antifa

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SigfridUngdomen, framåt! Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Von Becker
Medlem

Polisen skulle ha använt kulor istället.

Sigfrid
Medlem

Vänsterpatrasket visar som vanligt vilka fega kräk dom är.