Italiensk polis slog till mot frimurarloge – 27 gripna

UTRIKES. 27 personer har gripits under en polisräd mot en italiensk frimurarloge.

Under en räd som italiensk polis genomförde mot en frimurarloge i den sicilianska staden Castelvetrano greps 27 personer, som nu misstänks för bland annat drogsmuggling, korruption och mutbrott.

Bland de misstänkta finns före detta och nuvarande politiker, tjänstemän och poliser, som alltså tillhört vad som pekas ut som ett kriminellt nätverk. Genom att vissa av de misstänkta funnits inom rättsväsendet har man exempelvis kunnat påverka pågående brottsutredningar genom att manipulera bevismaterial.

Utöver de 27 gripna har polisen även förhört 10 andra som misstänks för att ha hjälpt till med den kriminella verksamheten.

Källa:
Masonic Lodge Branch Reportedly BUSTED by Police in Sicily, Italy

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
ErikLarssonBoSverkerStefan Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

När får vi uppleva detta i Sverige?

Stefan
Medlem

Goda nyheter

Sverker
Medlem

Italien har rest sig! Frankrike är på G!

Bo
Medlem

Italien går framåt. Sådant här händer bara när makten verkligen börjar utgå från folket. Då tillåts inte längre kriminella, korrupta figurer bakom gardinerna att vanstyra vidare. Den sortens figurer ska skickas till respektive lands motsvarighet till Finspång.

Larsson
Redaktör

Den logen lär inte vara ett undantag..

Erik
Medlem

Salvini var nyligen i Israel. Bli inte för glada över detta. De riktiga anledningarna till varför detta skedde vet vi inte. Om en framtida SD-regering arresterar ett gäng muslimer är det bra? Inte nödändigtvis. Det kan vara ett gång muslimer som aktivt organiserar sig emot t.ex Israel, även om muslimer importeras som ett vapen mot svenskarna. Var inte godtrogna.