Italiens regering stöder Gula västarna

UTRIKES. Italiens nya regering har givit sitt stöd till Gula västarna som protesterar mot globalisten Emmanuel Macron.

Italiens nye inrikesminister, Legas Matteo Salvini, har meddelat att han stöder folkrörelsen Gula västarna mot före detta Rothschildsbankiren Emmanuel Macrons globalistregim.

— Jag stöder ärliga medborgare som protesterar mot en president som är emot sitt folk, sa Salvini, som även tog avstånd från det våld som följt protesterna.

Även Legas koalitionspartner, populistiska Femstjärnerörelsen, har via sin partiledare tillika landets vice president Luigi Di Maio meddelat att de hoppas att protesterna inte kommer att försvagas. Han menade även att politiker i både Italien och Frankrike kommit att bli döva för sina medborgares behov, samt att dessa stängts ute från att påverka viktiga beslut som rör dem.

Italiens nya regering har flera gånger tidigare kritiserat massinvandringsfanatikern Macron, bland annat har Salvini kallat honom för en ”försöksråtta som är tillsatt för att behålla det elitistiska politiska systemet på plats”.

Källa:
‘President against his people’: Salvini openly backs Yellow Vest protesters, lashing out at Macron

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments