Italienare reser till Sverige för att demonstrera!

1 MAJ. Två italienare reser en väldigt lång sträcka för att demonstrera med oss den 1 maj. Nordfront har fått en exklusiv intervju med en av dem.

Bäste utländska kamrat. Skulle du kunna berätta för oss svenskar om den italienska nationella rörelsen?

Jag är för närvarande inte aktiv inom någon organisation av olika anledningar. För runt sex månader sen bröt jag alla band med Forza Nuova på grund av deras passivitet, inflödet av gamla icke-radikala gubbar och deras alltför starka koppling till den kristna religionen. Den region jag är från kan anses som den rödaste av alla i hela Italien och myndigheterna här är väldigt repressiva mot nationella. Men istället för att för att välja en mer radikal väg och motsätta sig systemet på riktigt så lägger man sig platt och spelar helt efter deras regler, vilket inte är ett alternativ för yngre folk som jag själv. Det ska tilläggas att situationen ser betydligt bättre ut på andra håll i Italien, som i Rom där både Forza Nuova och Casapound är väldigt starka. Då jag fortfarande studerar är det svårt för mig att resa till andra regioner för att bedriva aktivism med kamrater. Därför har jag valt att anta en lägre profil som passar mig och de yngre lokala förmågor jag just nu samlar ihop.

Kan du beskriva den nuvarande situationen i Italien?

Den politiska situationen i Italien är inte bra. Det är så många variabler som spelar in i vårt lands förstörelse att det skulle ta en dag bara att introducera dem. Jag ska försöka sammanfatta.

Det italienska folket, till skillnad mot många andra europeiska folk, är allmänt mer ”baserade” i sitt tankesätt. Rasblandning ses av majoriteten av befolkningen fortfarande som något dåligt och skamfullt och folk brukar oftast bara umgås med folkkamrater. Globalistpropagandan har ännu inte lyckats slå rot i befolkningens sinne då det italienska folket alltid varit ett stolt folk med självrespekt. Dock kan man i de större städerna se situationer man inte hade stött på i mindre orter. Droganvändning bland ungdomar, avsaknad av nationell stolthet och allmänt moraliskt förfall. Ungdomen här är tyvärr svag. Många vill inte offra något för ett högre mål och sitter mest och hoppas på att saker inte ska gå åt helvete då det hade inneburit att de var tvungna att göra något. Politikerna övergav oss aldrig, för de har aldrig funnits för oss från första början. Ingen litar på dessa politiker, ändå stödjer folk demokratin. Vi är i ett starkt behov av någon eller några som på allvar kan ordna upp den katastrofala situation vi befinner oss i innan det är för sent.

Tror du att globalismen kan besegras?

Ja, jag tror att globalismen can besegras. Men globalismen är inte bara ett tomt spöke som förpestar våra gator, det är ett sinnelag som förpestar oss med hjälp av media och samhället i stort. Jag anser att kampen mot globalismen måste föras på olika nivåer. Det börjar lokalt, med din familj eller grupp och fortsätter på en nationell basis med ett starkt politiskt parti som tillvaratar våra etniska intressen. Därefter när vi uppnått en viss grad av makt och respekt från folket bör vi stärka internationella relationer med nationella för att socialt och militärt attackera det globala Z**-maskineriet.

Berätta varför du reser till Sverige för att delta i vår 1 maj-demonstration.

Jag reser till Sverige för att jag beundrar Nordiska motståndsrörelsen och jag är intresserad av att lära mig hur ni arbetar och hoppas att få svar på hur man kan tackla olika situationer som kan uppstå när man arbetar politiskt. Jag reser även hit för att, som jag nämnde tidigare, stärka de internationella banden vilket är viktigt idag men extra viktigt i framtiden. Jag vill även tillägga att detta inte hade skett om inte bekanta inom organisationen gett mig en officiell inbjudan. Tack för denna möjlighet!

Vad är dina tankar kring Nordiska motståndsrörelsen?

Jag beundrar Nordiska motståndsrörelsen djupt. Det imponerar mig hur ni lyckats bygga upp en såpass stark nationalsocialistisk organisation i modern tid med fanatiska och radikala ungdomar som är redo att riskera sina liv och samhälleliga status för kärleken till det egna folket. Jag hade turen att få närvara på en annan av era demonstrationer i Turku i Finland förra året. Där kunde jag se med egna ögon vad träget arbete kan leda till. En kraftfull och, låt oss erkänna, skrämmande kraft för de som är rädda för en vit folkresning. Nordiska motståndsrörelsen är sannerligen ett föredöme för alla västländer som inte tror att en nationalsocialistisk resning är möjlig idag.

Vad planerar du att göra under din vistelse förutom att demonstrera?

Jag hoppas att träffa mina finska kamrater som var väldigt gästvänliga under mitt senaste besök i Norden. jag hoppas även att få träffa folk jag talat med över internet men inte i verkliga livet. Jag hoppas även att få med mig kunskaper och erfarenhet tillbaka till Italien som kan vara användbara i den politiska kampen. Självklart hoppas jag också på att få uppleva en bit av den svenska naturen!

Är det något du vill hälsa våra läsare?

Till Nordfronts läsare skulle jag vilja bidra med ett citat som kommer från Miguel Serranos skrift ”Adolf Hitler The Ultimate Avatar”:

Förtvivla inte, ge inte upp och bli inte modstulen. Närhelst du i denna värld förlorar något du bryr dig om på grund av dina ideal eller uppoffringar för kampen, må det vara ditt jobb, din flickvän eller dina vänner, titta omkring dig. Där kommer du alltid finna en kamrat du kan räkna med för han är säker på att du skulle göra detsamma för honom. Om du inte skulle hitta någon beror det på att alla andra är döda och att det är din tur att modigt följa dem in i hjältarnas sal.

En SS-officer frågade Hitler följande i bunkern, kort före dennes frånfälle:

”Min Führer, för vilka skall vi slåss för nu?”
Hitler svarade: ”För mannen som komma skall.”

Nordfront tackar vår italienske kamrat för intervjun och önskar honom en trevlig vistelse!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Jan Hjelm Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Jan Hjelm
Medlem

Det var en my ket bra intervju. Jag hoppas att de unga italienska kamraterna får en fin 1 maj och goda intryck att ta med sig hem.