Israels utrikesminister hotar Libanon

UTRIKES. Israels utrikesminister hotar Libanon som han menar kommer få ”betala fullt pris” för att de inte böjt sig för israeliska intressen.

Skurkstaten Israel är som Nordfront upprepade gånger skrivit om mycket oroade över den antisionistiska shiaaxeln i Mellanöstern. Detta tog sig ytterligare ett uttryck under gårdagen när Israels utrikesminister Avigdor Lieberman hotade Libanon som han menade kommer att få ”betala fullt pris” för att landet accepterar milisrörelsen Hizbollahs militära stöd i kampen mot Israel.

— Libanons armé och Hizbollah är samma sak –  de kommer alla att få betala fullt pris vid en eskalering, sa Lieberman.

Den senaste gång som sioniststaten invaderade Libanon var 2006, något som ledde till att Hizbollah drev tillbaka Israel utan att dessa uppnått några av sina mål med kriget. 2006 års krig ledde till 1 191 döda libaneser, de flesta civila offer för israeliska bomber och missiler, medan Israels förluster understeg 200, där de flesta offer var soldater.

Källa:
Israel threatens Lebanon with ‘full strength’ ground invasion in case of conflict

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
KarlNorgrenSigfridFredrikaChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Jo kanske Israel hade minst förluster, men de åkte på en käftsmäll och vann inget på lilla kriget mot Libanon de satte igång. Hizbollah tål mer än än vad de fick 2006, de är fullständigt fanatiska soldater.

Fredrika
Medlem

Förbannade Israhell. De ska väl få amerikanska gojer att gå in i Libanon igen då, som tidigare, och dessutom förråda dem. Europa-amerikaner är ”expendable”. Dör de i kriget mot Libanon är det också en seger för Israhell. Win/win både vid seger och förlust. Må djävulen snart hämta hem sina egna.

Sigfrid
Medlem

Skurkstaten Israel kan som vanligt vidta vilka åtgärder som helst mot sina grannländer utan någon reaktion från andra länder eller det judiskt styrda FN.

Norgren
Medlem

Hell Hizbollah !

Karl-Путин A
Medlem

Israel kanske tänker sig en ”Sabra-Shatila 2,0” som 1982 då de slaktade 700-800 palestinier, män, kvinnor och barn i de två libanesiska flyktinglägren.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Massakern_i_Sabra_och_Shatila