Israels underrättelseminister lyckoönskar bråkmakare i Iran

UTRIKES. De grupper som just nu demonstrerar mot den antisionistiska regimen i Iran lyckoönskas av Israels underrättelseminister.

Upprorsmakare härjar just nu i Iran, med välsignelser från Israels regering.

Förbrytarstaten Israels underrättelseminister döljer inte det faktum att landet återigen försöker destabilisera Mellanöstern och närliggande områden. Under måndagen önskade landets underrättelseminister Israel Katz de upprorsmakarna som under den senaste tiden demonstrerat runtom i Iran all lycka.

— Jag kan bara önskar det iranska folket lycka i sin kamp för frihet och demokrati, sade Katz under en intervju och fortsatte.

— Om folket lyckas få frihet och demokrati kommer en stor del av hoten mot Israel och regionen i stort att försvinna.

Katz sparade inte heller på att använda hotfull och hånande retorik mot Iran. Bland annat sade han att landets ”mördande regim” inte kommer att existera om 25 år, samtidigt som han lade till att ”staten Israel kommer att existera för evigt”.

Uttalandena kommer efter att oroligheter med demonstrationer och upplopp blossat upp runt om i Iran under de senaste dagarna, som är de största som landet har erfarit sedan år 2009. Från Irans håll menar man att upprorsmännen består av extremister och provokatörer från utländska säkerhetstjänster, ungefär som det har sett ut i andra länder i Mellanöstern som drabbats av liknande oroligheter.

Källa:
Israeli intel minister wishes Iranian rioters ‘success’ as violent unrest grips country

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
SigfridSenasteAndreasKarlAnders Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Skitstöveln och terroristen Katz kan säga vad han vill men jag tycker det skulle låta bättre med nedanstående.

— Jag kan bara önska det palestinska folket lycka i sin kamp för frihet och demokrati. —

— Om folket lyckas få frihet och demokrati kommer en stor del av hoten mot Palestina och regionen i stort att försvinna.—

Karl-Путин A
Medlem

George Soros/Schwartz och Bibbi Satanyahooo har tydligen lyckats synka sin mens.

(Inget ont menat mot den naturliga kvinnliga menstruationscykeln, utan kommentaren är en metafor.)

George Soros/Schwartz har tidigare försökt tjäna pengar på oroligheter inne i Israel och Gazaremsan, men här har han funnit en helt ny marknad där han kan få med sig hela den församlade judenheten.

Anders Jonsson
Medlem

Den sturske, högmodige JUDEN Israel Katz och alla andra kaxiga JUDAR kommer inte för evig tid att vara så kaxiga.

(((Deras))) fiender blir fler och fler för varje dag.

Hell seger!

Karl
Medlem

Gääääääääääääääääääsp!

Karl-Путин A
Medlem

Katz finns även representerade i Göteborg, närmare bestämt vid Kungstorget.

År 1928 köpte Aron Katz Theodor Petterssons klädeshandel vid Kungstorget i Göteborg. Det nya namnet på affären blev Pettersson & Katz även om Katz var ensam ägare av butiken. Ursprungsfirman fick samma år betalningsproblem men överlevde tack var en ackordsuppgörelse med nedskrivning av skulderna. Verksamheten flyttades till den nyligen uppköpta butiken vid Kungstorget och så övertogs alltihop av det nybildade AB Pettersson & Katz.

Jag har gjort affärer med både med Hr Katz och självaste Storsatan i Göteborg, men det var i en annan tid långt före uppvaknandet.

Karl-Путин A
Medlem

Den judiska tidningen Göteborgs-Posten fick också problem med skulderna härom året, men överlevde tack vare att skulderna kunde skrivas över på svenska skattebetalare.

Verkar vara ett trick som fungerar i hur många tusen år som helst.

Andreas
Medlem
Andreas

Möjligen släkt med Rita Katz som släpper IS videor från USA.

Senaste
Medlem

Den judiskt-subversiva organisationen National Endowment for Democracy (NED), som enligt egen beskrivning sysslar med att byta regimer i olika länder – ”Regime Change” – har sedan början av 1990-talet finansierat ett antal grupper relaterade till Iran, vilka har mål som att sprida demokrati, jobba för politisk och ekonomisk frihet, mänskliga rättigheter m.m. År 2003, då NED firade 20 år sade George W Bush i ett tal i USA:s handelskammare: ”the war in Iraq as the latest front in the ’global democratic revolution’ led by the United States…The revolution under former president Ronald Reagan freed the people of Soviet-dominated Europe…and is… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Skillnaden mellan dagens Iran och gårdagens Libyen är att Ryssland tagit plats på den europeiska världskartan – jag tror knappast att Ryssland säljer ut Iran så lätt.

Christian Hamilton
Medlem

Det är bara att hoppas Ryssland inte sviker. Som det ser ut i Syrien ger det mig inget hopp. De låter USA ha baser och ockupera landområden i Syrien utan att Ryssland mer än morrar lite och det ger mig dåliga vibbar.

Sigfrid
Medlem

Skurkstaten Israel har väl alltid försökt att skapa kaos i sina grannländer och på så vis få egen större makt.När judarna sedan har USA som lydstat så underlättar det då USA har mycket agenter överallt i världen.