Israels premiärminister: Iran kommer att falla

MELLANÖSTERN. I ett uttalande säger Israels premiärminister, Benjamin Netanyahu, att “det gamla nationalsocialistiska Tyskland och Iran delar samma hänsynslösa uppdrag, att mörda judar, men Iran kommer att falla”.

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu.

Israels premiärminister, Benjamin Netanyahu, har gjort ett uttalande i ett videoklipp. Netanyahu säger i uttalandet att “det gamla nationalsocialistiska Tyskland och Iran delar samma hänsynslösa uppdrag, att mörda judar, men Iran kommer att falla”. Netanyahu tillägger även att Israel inte kommer att acceptera Irans militära närvaro i Syrien eller att Iran införskaffar nukleära stridsmedel.

Missilattacken som inträffade söndagen den 3 december sägs ha förstört ett syriskt vapenförråd. Andra påstår däremot att attackens måltavla var att förstöra en iransk militäranläggning som byggdes i området.

— Låt mig upprepa Israels politik: Vi kommer inte att tillåta en djävulsk regim på bekostnad av utrotningen av den judiska staten skaffa kärnvapen. Vi kommer inte tillåta regimen att gå in militärt i Syrien så som den kräver med avsikten att utrota vår stat, säger Netanyahu i videoklippet.

Den Iran-backade organisationen Hizbollah, som kämpar tillsammans med den syriska armén, har spelat en stor roll i markstriderna mot den Islamiska staten. Enligt Israel använder Iran Hizbollah för att få ett militärt fotfäste nära Syriens golanhöjder. Den största delen av regionen har varit ockuperad av Israel sedan 1967.

Israel och USA menar att Irans närvaro i Syrien går emot deras intressen.

Källa:
CIA chief & Netanyahu threaten Iran over presence in Iraq & Syria

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

13
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
5 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SigfridAndré DevecseriRokvikenKlausRamon Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Så länge Putins Ryssland består så kan Satanyahoo drömma vidare. Ju mer väst motarbetar Ryssland desto starkare kommer banden att bli mellan Ryssland och Iran. I den sfären ingår numera även Turkiet, Kina och Nordkorea + ett antal länder till – men en atombomb som råkade falla över Satansnästet skulle antagligen lösa många problem.

Ramón Mercader
Medlem

Samma familj som äger centralbanken i Iran äger den i Israel, som ej ägde den i NSDAP-Tyskland och ej heller äger den i Syrien och Nordkorea, men förmodligen i resten av världen.

Klaus
Medlem

Den iranska staten äger den iranska centralbanken CBI. Det skriver wikipedia och CBI:
http://www.cbi.ir/organization/16147.adpx

Ramón Mercader
Medlem

x1ndersleanderx2bloggplatsenx3sex42016x504x625x711303778x8komplettx9listax10overx11bankerx12familjenx13rx14thschildx14ager

x1=a x2=. x3=. x4=/ x5=/ x6=/ x7=/ x8=- x9=- x10=- x11=- x12=- x13=- x14=o x15=/

Se om den går att posta nu.

Ramón Mercader
Medlem

Länken du postade funkade ej, den jag länkar funkar om från x1 till x15 byts ut mot motsvarande tecken. Fastanade ej under moderering heller och det var den första länken jag läst som postats på Nordfront angående i vilka länder en viss familj äger cntralbankrna.

Ramón Mercader
Medlem

Det var strax efter jag hade sett den länken som jag såg någon på Avpixlat som de hette då påstå att ”norska staten äger cntralbankn i Norge och ej Rthschld”.

Om I r a n äger nationaliserat sin cntralbank nyligen vet jag förvisso ej.

Klaus
Medlem

Jag skrev fel (aspx), hoppas det funkar nu
http://www.cbi.ir/organization/16147.aspx

Ramón Mercader
Medlem

Någon som känner till ifall Rothschild satsar på att spekulera upp världens energiproduktion eller elledningar?

Förutom centralbankerna så skulle det kunna vara en effektiv metod att få igenom den sionistiska världsfederation vars federation Balfourdeklarationen tyder på.

Balfourdeklarationen bekräftar Sion den vises protokoll.

Rokviken
Medlem

Detta gräsliga avskrädestryne har jag fått nog av. Detta träck som med sin fräckhetsiver och som till synes utan djävulsskruvslockar har mage att diktera villkoren för länder runt ”Israehell”. Allt för att expandera.

Ramón Mercader
Medlem

Benjamin Netanyahu är Jacob Rothschilds lögn-puppet i Israel, som påstår att ”Stormufti Haj-Amin-Al-Husseini skulle ha kommit på en idé om att gasa ihjäl judar och gett Adolf Hitler den idén och att Adolf Hitler skulle ha lyssnat på en sådan idé och utfört den”.

Ramón Mercader
Medlem

Egentligen så är det en extremt liten del av Irans yta ligger inom utritade Storisrael.

Av Syrien så är det en väldigt stor del dock.

André Devecseri
Medlem

Tänk er reaktionerna i media om de nordiska länderna hade uttalat detta!

Sigfrid
Medlem

Skurkstaten Israel vill som alltid utrota sina grannar bara för att dom inte går i judens ledband.