FILM: Israeliska agenter griper studentledare på universitet på Västbanken

UTRIKES. Under torsdagen greps en palestinsk studentledare under våldsamma former av israelisk militär på ett universitet på Västbanken.

Idag tog sig en förtäckt israelisk kommandostyrka in i Västbanken och grep den palestinske studentledaren Omar al-Kiswani på Birzeit-universitetet. Styrkan hade även skydd av den israeliska militären som siktar hotfullt med sina vapen mot studenter som undrar vad som försiggår.

Palestinian Student Arrested

Student union chairman, Omar al-Kiswani, at the Palestinian Birzeit University | جامعة بيرزيت, arrested by Israeli security forces. The campus did not receive the arrest quietly:

Geplaatst door i24NEWS English op woensdag 7 maart 2018

Den som vill veta mer om hur palestinska barn behandlas av den israeliska ockupationsmakten rekommenderas denna korta men informativa video (varning för hemska scener):

Källa:
Undercover Israeli Agents Arrest Head of Student Council at Birzeit University (VIDEO)

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Johan Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Johan
Medlem

Fy fan vad vidriga dessa israeler är! Femton sekunder in i den andra videon ser man två israeliska soldater utnyttja en palestinsk pojk sexuellt. Det är så man spyr.

Johan
Medlem

Vidrigt nog är det beteendet mot palestinska barn och ungdomar nästan regel snarare än undertag. https://bennorton.com/40-percent-of-palestinian-children-detained-by-israel-are-sexually-abused-virtually-all-are-tortured/