Israelisk toppolitiker: Judiska blandrasäktenskap är en ny ”förintelse”

RASBLANDNING. Ett nyligen ingånget kändisgiftermål mellan en arabisk tv-presentatör och en judisk skådespelare har väckt politiska protester i Israel.

Yair Lapid. Foto: Mark Nakasone (CC BY 2.0).

Israelen Yair Lapid, som är ledare för det centerextrema partiet Yesh Atid och före detta israelisk finansminister, är upprörd över att den judiske skådespelaren Tsahi Halevi i dagarna har gift sig med araben Lucy Aharish. Aharish är känd för att vara det första muslimska och arabiska nyhetsankaret på den stora israeliska Kanal 10.

— Jag har problem med blandäktenskap. Vi har ännu inte återhämtat oss från förintelsen, sade Lapid till lokala israeliska medier.

Lapid har tidigare toppat listan över världens mest inflytelserika judar. Han hävdar att judarna förlorade rasmedlemmar i den så kallade förintelsen, där den tyska regeringen anklagats för att under andra världskrigets senare år ha begått folkmord på judar.

— Nu är det dags för det judiska folket att växa, inte krympa, sade Lapid i sin kritik mot rasblandningsäktenskap.

Aharish och Halevi förälskade sig i varandra för fyra år sedan men de har inte offentligt talat mycket om sitt förhållande för att minska problem med påtryckningar och hat från utomstående.

Oren Hazan, medlem av det sionistiska högerpartiet Likud, anklagade på Twitter Lucy Aharish för att ha begått brott mot judarna, i det här fallet för att ha ”förfört en judisk själ i syfte att skada [Israel]”. Hazan hävdar att arabkvinnan har för avsikt att ”islamisera sin make och skada hans judiska ätt”.

Även Inrikesminister Aryeh Deri bannar paret offentligt. Detta kändisgiftermål var ”inte rätt sak att göra” sade han till israeliska Arméradion. Assimilation är detsamma som att sluka det judiska folket, anser Deri, och han förutsäger att parets barn kommer att möta ”allvarliga svårigheter” i Israel.

Judisk babyboom under andra världskriget?
Enligt officiell judisk befolkningsstatistik förändrades antalet judar i världen nästan inte alls mellan år 1925 och 1949, vilket författaren Einar Åberg visade år 1959 med officiella uppgifter från judiska organ som Amerikanska judiska kommittén och New York World Telegrams Världsalmanacka och faktabok.

År 1933 fanns det 15 316 359 judar i världen. År 1947 fanns det 15 690 000 judar, vilket innebär en ökning i absoluta tal. Om det tyska folket mördade 6 miljoner™ judar under andra världskriget, vilket är vad Yair Lapid hävisar till, måste följaktligen nativiteten bland judarna ha varit extremt stor och bortom det populationsmässigt biologiskt möjliga just under andra världskriget, enligt judarnas egen befolkningsräkning.

Varför Lapid inte uppmanar sitt folk att göra en ny, liknande babyboom idag, framgår inte av hans resonemang i judisk press.

Källor:
Star Arab-Jewish marriage not ok, because ‘Jews didn’t recover from Holocaust’ – top Israeli MP
Top Centrist Politician Yair Lapid: Intermarriage Is Bad Because Jews ’Haven’t Recovered From the Holocaust’
Gerard Menuhin (2017): Tell The Truth and Shame The Devil. Castle Hill Publications.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KlausGrottbjörnenKarl-Путин A_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Det går minsann bra för judarna att predika rasblandning bland oss icke-judar, men själva ska de förbli rasrena. Varför föregår inte hycklarna själva med ”bra” exempel om det nu ska vara så viktigt att göra det?

Svaret är förstås att rasblandning är ett gift som förstör folk, ett gift en endast vill att vi ska konsumera.

Karl-Путин A
Medlem

Varför Lapid inte uppmanar sitt folk att göra en ny, liknande babyboom idag, framgår inte av hans resonemang i judisk press.

Någon måste hjälpa dem med en ny ”förintelse”, fast kanske dubbla antalet så att babyboomen blir dubbelt så stor denna gången?

Grottbjörnen
Medlem

ja vad ska man säga, han har ju rätt, lyft fram fler sånahär judar men applicera iden på alla raser, sluta blanda

Klaus
Medlem

Historiker har inte funnit någon plan att Hitler eller nationalsocialister ville förinta judar, varken rasjudar eller bastardjudar (och hade de mördad miljoner judar hade vem som helst kunskap om dette under kriget).

Karl-Путин A
Medlem

”Förintelseekvationen” är högst remarkabel för att uttrycka sig milt. Hitler tillskrivs 6 miljoner förintade judar och Stalin minst lika många under samma tidsperiod.

År 1933 fanns det 15 316 359 judar minus 12 000 000 fram till 1945 = 3 316 359. År 1947 fanns det 15 690 000 st. Kan någon lösa denna ekvation?

Klaus
Medlem

Det hänger ihop med Einstein’s relativitetsteori. Den genomatematiska lösningen är värd nobelpris.