Israelisk prickskytt skjuter försvarslös palestinier medan andra hejar på

UTRIKES. I ett videoklipp kan man se en soldat från förbrytarstaten Israel som skjuter en försvarslös palestinier sprider avsky världen över.

En video där en israelisk soldat skjuter en försvarslös palestinier har fått människor världen över att rasa. I videon kan man klart och tydligt se hur en israelisk prickskytt skjuter en palestinier som inte gör annat än står vid vad man kan anta är ett gränsstaket.

Man kan även även höra i videon hur andra soldater hejar på och jublar över mordet på palestiniern. Då incidenten skapat rubriker runt om i världen lovar den israeliska försvarsmakten att nu utreda det inträffade.

Huruvida soldaten får ett straff för sitt agerande är oklart. Israel har dock vid tidigare tillfällen sänkt straffet även för dömda krigsförbrytare. Landets politiska elit har även de till vana att hylla krigsbrott utförda av landets militär. Exempelvis hyllade landets premiärminister Benjamin Netanyahu de soldater som nyligen dödade 16 palestinier vid Gazaremsan.

Källa:
Israeli sniper shoots motionless Palestinian at Gaza border to sound of cheers

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
nordboFredrikaPatrik_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Minns ni balkongscenen från smörjan till film vid namn ”Schindler’s list”? Den som många skolungdomar dessvärre tvingats se? Detta är uppenbarligen verklighetens balkongscen – med skillnaden att i verkligheten så är judarna förövarna, och inte offren. I den mening som läggs i ordet ”nazist” i (((Hollywood-filmer))) så är judarna de sanna ”nazisterna”. För de gör sig skyldiga till ohyggliga illdåd.

nordbo
Medlem

Jag skriver mycket idag men du hugger på artikeln nästan som det är du som publicerat den ;)

Judar är den RIKTIGA och den beständiga rasisten mot alla folkslag inte minst mot sina semitiska grannar.

Judar och dess allierade globala sionister arbetar ständigt med att ALLA ska handla och serva efter (((Dollarn))) (((Euron)))

När man har sett hur systemet de själva skapat så är skulderna störst i dom länder dom verkar och ”bor” i mest, men de själva har sig ett tillfälligt beskydd med att vara åtalsfria – Brexit är ett bevis på att uppdraget är slutfört, även för deras ockulta smak.

Patrik
Medlem

Krossa Israel!

Fredrika
Medlem

Jaha ja den israeliska försvarsmakten ”lovar att utreda det inträffade”. Bara för att detra nu blev känt. Men så här håller de, yemach shemo, på hela tiden. Gush Emunim njuter av att mörda gojer på detta och liknande sätt.