Israelisk politiker: Judar är en överlägsen ras – därför kan Netanyahu inte vara korrupt

JUDEFRÅGAN. I ett något bisarrt inlägg i debatten kring de många korruptionsutredningar gentemot Israels premiärminister Benjamin Netanyahu hävdar nu en israelisk politiker att dessa är helt onödiga. Detta eftersom att den judiska rasen är så smart och överlägsen att det judiska folket hade märkt ifall deras kriminelle premiärminister var korrupt.

Den judiska rasen är så överlägsen att man inte behöver undersöka korruptionsanklagelser mot Israels premiärminister. I alla fall enligt den israeliska Likud-politikern Miki Zohar.

Juden Benjamin ”Bibbi” Netanyahu leder i egenskap av premiärminister en koalitionsregering av judisk-rasistiska och sionistiska högerpartier som sedan 2015 regerar över skurkstaten Israel. Under mandatperioden har flertalet anklagelser om korruption riktats mot Netanyahu, som förutom medieskriverier även resulterat i polisiära utredningar och en överhängande risk att premiärministern ställs inför riksrätt.

Korruptionsanklagelserna mot premiärministern har inte varit helt okontroversiella i den judiska staten, och i mångt och mycket har det delat landet i tu. Nu har dessutom Netanyahus partikollega och Knessetledamoten Miki Zohar fört fram ett nytt sätt att se på saken:

— Jag ska tala om något väldigt grundläggande. Du kan inte lura judarna, oavsett vad tidningarna skriver. Israels allmänhet är en befolkning som tillhör den judiska rasen, och hela den judiska rasen är de mest högstående människorna, de smartaste, de mest insiktsfulla, sade Zohar nyligen under en israelisk radiodebatt angående korruptionsanklagelserna gentemot Netanyahu.

Zohar fortsatte genom att citera opinionsundersökningar som genomförts i skurkstaten, vilka visar ett fortsatt starkt stöd för Netanyahu. Enligt Zohar bevisar detta att judarna är för smarta för att luras av omfattande mediebevakning av korruptionsskandalen.

Ahmad Tibi, som är ledare för det israeliska arabnationalistiska partiet Ta’al, postade efter radiodebatten en meme på Twitter, bestående av en bild på Zohar med texten ”En folkvald representant i ’den judiska staten’ presenterar: Raslära”:


Varpå ett smärre Twitterkrig bröt ut mellan Zohar och Tibi.

Zohar kom senare även att försöka förneka att han påstått att judar var en ”överlägsen ras”. Inte för än man spelade upp hans uttalande för honom erkände han belåtet:

— Vad kan man göra? Vi är välsignade av Gud… Jag behöver inte skämmas över att det judiska folket är det utvalda folket: Det smartaste och mest speciella folket i hela världen.

Källa:
Israeli MP invokes the supremacy of ‘Jewish race’ in bizarre pro-Netanyahu tirade

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
FredrikaDevaSigfrid_DH_Karl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Visst är judar en överlägsen ras. I alla fall överlägsna denna ras………. fast vid närmare eftertanke ser människorna på bilden riktigt sunda och friska ut i jämförelse och aldrig har de parasiterat på andra folk.
comment image

Deva
Medlem
Deva

Precis… Vad som räknas som överlägset och sunt i denna värld är inte alltid helt enkelt att fastställa.

Det finns säkert många Svenskar som skulle skratta åt bilden ovan. Samtidigt som dom själva betalar 70% skatt, röstar på Sossarna och är beroende av nätporr… Jag hade hellre valt livet på bilden …

_DH_
Medlem
_DH_

Jag förstår varför judarna inte låter Netanyahus korruption färga honom negativt, och det är inte för att judarna är ”för smarta”. Utan det är snarare för att de avgudar brottslingar, kriminella av naturen som de är. De är definitivt speciella i det avseendet, för inget annat folk i världen är så naturliga brottslingar som de är.

Sigfrid
Medlem

Judar har alltid ansett sig vara lite bättre än andra människor och trott sig kunna styra världen för att gynna sig själva.Inte konstigt att dom är så hatade av mycket människor.

Fredrika
Medlem

Exakt så resonerar och agerar den judiska makten överallt. Och de är precis lika dumma som Zohar som inte ens låtsas om att han säger det han säger och sedan struntar i att han blivit påkommen med att ljuga. De lever efter dessa principer och styr västvärlden med dem. Just därför måste juden kastas ut från Europa för vi vill inte ha ett maktfullkomligt självförhärligande raskollektiv som förtrycker oss med sin förbannade rasism. De ska inte bara bort ur Europa. De ska ut ur USA, Sydamerika, iran, Syrien, Palestina, Irak, Jemen, Libanon, Libyen. Förbannade vare de! Bort! Ut!!!