Israelisk minister jämför mördade palestinier med ”nazister som dog i andra världskriget”

UTRIKES. Israels säkerhetsminister skriver i ett Twitterinlägg att de palestinier som mördats av israeliska soldater under måndagen är att likna med ”nazister som dog i andra världskriget”.

I samband med att minst 40 palestinier mördats av israelisk militär och över 1 700 skadats under måndagen så skriver Israels säkerhetsminister Gilad Erdan på Twitter att de mördade palestinierna är att jämföra med de ”nazister” som dog under andra världskriget.

”Staten Israel önskar inte en eskalering av konflikten och vill inte se fler dödsfall på Gazaremsan. De som vill göra det är enbart ledare för terroristorganisationen Hamas, som cyniskt använder blodet som spillts ut. Antalet döda hjälper inte någonting! Precis som nazisterna som dog i andra världskriget blev inte nazism till något som kunde förklaras eller förstås.”

Erdan är bara en av flera högt uppsatta israeliska politiker som kommit med kontroversiella uttalanden. Bland annat har andra ministrar förespråkat lönnmord av Syriens president Bashar al-Assad och kallat afrikaner ”en sanitär olägenhet”.

Källa:
Like ‘Nazis who died in WWII’: Israeli minister dismisses victims of Gaza protests

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
15 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
2 år sedan

bra att folk börjar se sanningen, att det är deras gamla äckel till ministrar som borde få straff

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Nej, ”nazism” är inget som kan förklaras eller förstås eftersom ”nazister” är framhallucinerade fantasier av Hollywoodjudar. Judisk Stalagporr är en annan sak som inte kan förklaras eller förstås av normalt funtade människor.

comment image
Hur sjuk i huvudet måste man vara för att skapa sånt här och hur sjuk måste man vara för att köpa skiten?

https://en.wikipedia.org/wiki/Stalag_fiction

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Karl A

Så gott som all bevisning i den sk ”förintelsen” bygger på fiktion och även stalagporr har använts som ”bevis” för ”nazisternas” grymheter i ”dödslägren” – t.o.m. stalagporr som var författad av anonyma pseudonymer användes i den riggade ”rättegången” i Israel mot Adolf Eichmann.

https://en.wikipedia.org/wiki/House_of_Dolls

Stalagporr utvecklades såsmåningom till en egen genre, fast nu med judiska kvinnor som utsattes för sexuellt våld av ”nazistiska lägervakter” i dödslägren. Från början var det ”kvinnliga nazistiska KZ-Aufseherinnen” som utsatte ffa engelska manliga lägerfångar för sexuella övergrepp och tortyr.

comment image

Deva
Nybörjare
Deva
2 år sedan

Läsvärt angående Israels planer för framtiden:
”How Tiny Israel Dominates Globally”
https://jdavismemphis.com/israel/

_DH_
Nybörjare
_DH_
2 år sedan

Det är rätt uppenbart att judarna nu försöker provocera så kraftfulla antisemitiska stämningar de bara kan, genom uttalanden som kommer uppröra världen. Är det månne för att de vet att de har sådana hållhakar på Trump, att de kan tvinga honom göra vad som helst? Med andra ord: De vill framtvinga en slags ”Gog och Magog”-situation, där alla civiliserade människor enas som den makt som motsätter sig judenheten, där amerikansk militärmakt tvingas ställa sig på judarnas sida? https://en.wikipedia.org/wiki/Gog_and_Magog

Deva
Nybörjare
Deva
2 år sedan
Reply to  _DH_

Inte omöjligt, och konflikten i både Syrien och Ukraina (honeypots för radikala) har varit ett utmärkt sätt att neutralisera många unga radikala män (hundratusentals) från hela världen redo att strida. Mest soy-boys kvar nu och det vet Israel…

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
2 år sedan

Så bra att de visar sina rätta trynen. Kan det inte bli tydligare än så? Den eviga ”sex miljoner maskinen” har i alla avseenden som enda uppgift att hjärntvätta och förgifta vårt folk.

Deva
Nybörjare
Deva
2 år sedan

Trots att Israel napalm bombat hela Palestina, så tror jag knappt helt ärligt att någon gjort något. Kanske någon artikel på RT, några fördömande, men inte mycket mer tyvärr …

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
2 år sedan

Oerhört tragiskt att de drar nazistkortet varje gång de vill förtrycka/mörda/anfalla någon. De måste slås tillbaka med sjufaldig kraft.

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan
Reply to  Fredrika

Det utvalda folket känner sig mycket djupt förödmjukat av det nationalsocialistiska Tyskland, där sanningen om judar (världsherravälde, banksters, krigshetsare, kommunister, sabotörer, folkmördare) blev offentligt sagd och judar måste kroppsligt arbeta istället för att regera, att all judiskt politik och tänkande kretsar runt denna nationalsocialistiska tiden och mot tyskar än idag. Jude Gregor Gysi vill ”befria” Karl Marx från DDRs diktatur-image, inte från Stalins judiska terror-diktatur som härskade över nästan hela Östeuropa.

Deva
Nybörjare
Deva
2 år sedan
Reply to  Klaus

Tror helt ärligt att den Judiska eliten njuter av Andra Världskriget. Via kriget vann dom ju både Israel och makt över hela världen.

Judarna jobbar… Dom har ju b.l.a tagit över hela media, juridik, psykologi, litteratur, finans och tech-sektorn bara för att nämna några.

Dom pushar narrativet som portretterar dem som offer och tjänar dem, men är samtidigt medvetna om att dom styr världen och har makten.

https://jdavismemphis.com/israel/

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan
Reply to  Deva

Listan i länken är som judisk egenberöm.
Judar fick chefspositioner och jobb som forskare även i DDR. Stasi-tjallaren Angela Merkels jobbansökan vid Tekniska universitetet Leipzig som fysiker blev tillbakavisad men så fick hon ”forskare”-jobb på Akademi der Wissenschaften och doktorerade (hennes man lär ha bidragit till doktorsavhandlingen som är mer kemi än fysik). Hon är den typiska (judiska) karriäristen som lär sig mycket utantill men har inga idéer, olämplig som forskare. Judar använder intriger och ”mind control” för att påverkar (eller stänga av) icke-judiska konkurrenternas minne. Tro det.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Bibbi Netanyahu: ”Israel måste försvara sina gränser” efter att 52 palestinska demonstranter mördats och ytterligare tusentals skadats, många av dem svårt.

”– Alla länder har skyldigheten att försvara sina gränser, skriver Israels premiärminister Benjamin Netanyahu i ett inlägg på Twitter, enligt AFP.”

Detta gäller dock inte om länderna ifråga har naturresurser i form av olja, naturgas, metaller eller mineraler, som tex Irak, Iran eller Syrien eller om de ses som avstjälpningsplatser (Sverige och Tyskland) för ovälkomna migranter i Israel, sk infiltratörer, kackerlackor och löss.

Vera
Nybörjare
Vera
2 år sedan

Nationalsocialismen har används som ”slagpåse” sedan 1945 hur orimligt den kunde beskyllas eller användas i alla sammanhang. Nu är de rädda för att ”slagpåsen” fått liv och slår tillbaka med en kraft så att lögnernas uppkomlingar får använda sig av nya slag under bältet trots sina blödande kroknäsor.