Israelisk diplomat diskuterar komplott mot brittiska politiker

STORBRITANNIEN. En högt uppsatt tjänsteman vid den israeliska ambassaden i London blev i smyg filmad när han pratade om att han ville ”ta ut” alla brittiska politiker som är kritiska till Israel.

Filmen av det kontroversiella samtalet släpptes av nyhetskanalen Al Jazeera under söndagen och är en del av ett större avslöjande av israeliskt inflytande över brittisk politik.

Filmen visar en diskussion mellan den israeliska ambassad-anställde Shai Masot Strizzolo, som var stabschef åt parlamentmedlemmen Robert Halfon, vice ordförande i Conservative Party under tiden som inspelningen gjordes. Filmen är gjord av en reporter som utgav sig för att vara en pro-israelisk aktivist och dn visar hur den israeliske diplomaten vill ”neutralisera” politiker som han menar är kritiska till staten Israel.

Se klippet nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om