Israel vill utvisa tiotusentals afrikaner – kallar dem ”infiltratörer”

UTRIKES. Israel har nu bestämt sig för att slänga ut tiotusentals afrikanska invandrare som befinner sig i landet. Om de inte lämnar landet frivilligt inom tre månader så väntar fängelsestraff.

Till och med afrikanska judar har svårigheter att finna sig till rätta i Israel, då landets politiker är måna om att bevara skurkstatens ”judiska karaktär”.

Den judiska staten Israels regering har nu beslutat att man ska utvisa tiotusentals afrikanska invandrare som befinner sig i landet. Afrikanerna erbjuds 3 500 dollar, cirka 30 000 svenska kronor, för att lämna landet frivilligt inom tre månader. Om de vägrar så hotar den israeliska staten att fängsla dem.

Afrikanerna får välja mellan att åka tillbaka till sitt hemland eller ett annat land som Israel betalar för att ta emot dem. Beslutet har fått skarp kritik från UNHCR, FN:s flyktingorgan, som anser att det bryter mot internationella lagar. Den judiska staten menar dock att utvisningarna är ”humana” och ”frivilliga”.

En talesperson för Israels invandringsmyndighet säger till BBC att det just nu finns 38 000 afrikanska invandrare i landet, och kallar dem ”infiltratörer”. Invandrarna själva säger att de flytt från krig och förföljelse, men enligt de israeliska myndigheterna så handlar det om ekonomiska migranter.

Den israeliske premiärministern Benjamin Netanyahu har tidigare sagt att ett för stort inflöde av afrikanska invandrare kan skada landets ”judiska karaktär”.

Källa:
Israel: African migrants told to leave or face imprisonment

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

15
Lämna en kommentar

Please Login to comment
14 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Benjamin Netanyahu: "Afrikaner värre hot mot Israel än terrorism" | Nordfront.seGrottbjörnenAllanSigfridRandalf Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Jan Hjelm
Medlem

Om vi slänger ut afrikanska infiltratörer, blir vi anklagade för semitism då?

Marcus Hansson
Medlem

Peter Wolodarski har gnällt på Orbán och Ungern hur de behandlar asylsökande sedan 2015. När kommer gnället mot hans egna stamfränder för deras behandling av dessa välfärdsförsäkringar.

Sigfrid
Medlem

Svinet Wolodarski är en äcklig jude som tillåter alla judiska övergrepp mot mänskligheten.Men när andra länder vill rensa ut patrasket skriker han rakt ut.

Karl
Medlem

Fy fan! Jag kräktes lite i mungipan när jag såg bilden.

Senaste
Medlem

Gör upp en ny överenskommelse med FN bara, skicka dem hit som förra gången. Ekeroth tittar åt andra hållet, sverigevännerna röstar SD. Alt-right och Faith Goldy hyllar Israel som föredömlig etnostat, kallar sig etnonationalister och förespråkar samtidigt assimilering.

Klaus
Medlem

Alla afrikaner, muslimer och judar skadar Skandinaviens nordgermanska karaktär, Nederländernas frisiska karaktär och Tysklands germanska karaktär m.m. De är illuminati-judarnas (globalisternas) vit genocid-vapen. Därför nationalsocialism.

Ingemar
Medlem

I judarnas Israel är inte alla lika mycket värda och mångkultur absolut inte önskvärt! Undra varför…

Rokviken
Medlem

Israhell har redan valt ut det bästa landet att deportera sina infiltratörer till.
Här har globalistmaffian öst sina shekelpengar till invällare. För något värde kommer de inte att tillföra.Landet har sålts ut av våra förrädare med hjälp av en penningauktion ägd och dirigerad av samma maffia.

Monsom
Medlem

Judar som F Timmermans i EU.kommissionen,Marcon-Hollande_Sarkozy o Merkel vill alla att Europa ska översvämmas av U-landsmänniskor,men själva nej tack

nordbo
Gäst
nordbo

Nordfronts mästerliga rubriksättning IGEN.

Allt som judar sätter en anklagan åt på andra är precis vad de själva gör – eWig omvänd taktik från dessa.

Anders Jonsson
Medlem

JUDISKA lögnare och hycklande rasister.

Randalf
Medlem

Netanyahu går från klarhet till klarhet.

I förrgår så saboterade han revolutionsförsöket i Iran genom att ge det sitt fulla stöd hahaha

Med en Trump som också gav demonstranterna sitt stöd så dröjde det inte länge förrän Iranierna vällde ut på gatorna till stöd FÖR ”regimen”.

Allan
Medlem

Att någon kan infiltrera en hycklande parasit torde vara en omöjlighet.

Grottbjörnen
Medlem

inte för att jag bryr mig om deras ritualer och annat trams men är inte negrer från etiopen de ”riktiga” judarna?

trackback

[…] kommer efter att Israel beslutat att utvisa tiotusentals afrikaner från landet, med motiveringen att de är just […]