Israel vägrar skriva på FN:s folkvandringsavtal

FN-GLOBALISM. Det så kallade Självmordsavtalet som låter FN bestämma över invandringen till enskilda länder ska Sverige och Norge skriva under vid mötet i Marocko den 10 december. Israel sällar sig dock till de länder som vägrar skriva under FN:s ”krigsförklaring” mot nationalstaterna.

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu.

Nu har även Israel anslutit sig till den växande listan över länder som tar avstånd från FN:s migrationspakt, vilken kommer att undertecknas av många länder i december vid en konferens i Marocko. Israels premiärminister Benjamin Netanyahu tillkännagav sitt lands återkallelse från FN-pakten under tisdagen.

Israel kommer att fortsätta att försvara sina gränser mot illegala invandrare som landet hittills har gjort sagt, sade Netanyahu.

Jag har uppmanat statliga avdelningen att meddela att Israel inte kommer att delta i eller underteckna migrationsavtalet. Vi är engagerade i att skydda våra gränser mot illegala inkräktare. Det är vad vi har gjort och det är vad vi kommer att fortsätta att göra”, citerar Netanyahus kontor sin regeringschef.

Andra länder som vägrar gå med på FN:s självmordsplaner för nationalstaterna är USA, Ungern, Österrike, Bulgarien, Estland och Tjeckien.

Ju fler länder som drar sig ur migrationspakten, desto mer väntas invandringstrycket öka på de länder som skriver på avtalet.

Källa:
Netanjahu: Israel wird UN-Migrationspakt nicht unterschreiben

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Påläst
Nybörjare
Påläst
1 år sedan

Det är inte så många rikare länder som ska skriva under, Danmark, Polen och Australien ska inte heller vara med.

Klart att fattiga länder dit ingen vill invandra vill delta; de har ju tvärtom chansen att bli kvitt en massa oönskade element.

André Devecseri
Nybörjare
André Devecseri
1 år sedan

Ska bli en demonstration här paa lördag mot pakten. Hoppas verkligen inte landet skriver paa.

Carine
Nybörjare
Carine
1 år sedan

..hoppas också att folk lyfter på röven och tar sig till demon..

Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan

Om tio år kan alltså skräckexemplet på ”migration” Sverige se fram emot en miljon bidragstörstande Ahmedar och Fettihmor i månaden.