Israel och FN överens om deportering av afrikanska immigranter till Europa – uppdaterad

UTRIKES. Israel och FN har nått en överenskommelse om att deportera afrikanska immigranter från Israel till Europa. Avtalet upphäver den tidigare israeliska planen på att deportera afrikanerna tillbaka till Afrika.

Enligt israeliska medier så har Israel tillsammans med FN nått en överenskommelse om att utvisa cirka 16 000 afrikanska immigranter till europeiska länder. Avtalet kommer enligt rapporter implementeras över en femårsperiod.

Det var i februari som Israels premiärminister Benjamin Netanyahu berättade om hur hans tidigare planer för att deportera afrikanska immigranter skulle börja. Det handlar om ungefär 40 000 illegala immigranter från Afrika som skulle ställas inför alternativet att antingen lämna landet eller frihetsberövas på obestämd tid. Israels högsta domstol har dock tillfälligt stoppat deporteringsplanerna tills en namninsamling som motsäger sig deporteringarna gåtts igenom.

Uppdatering:

Timmar efter att avtalet mellan israel och FN blev tillkännagivet så sa Israels premiärminister Bejamin Netanyahu att han skulle frysa avtalet med UNHCR. Netanyahu menar att han ska träffa inrikesministern och invånarna i södra Tel Aviv, där många av immigranterna bor, innan han omprövar avtalet.

Exakt varför Netanyahu nu vill ompröva saken är oklart, men avtalet innebär också att Israel måste ta sig an en del av de afrikaner som residerar i landet.

Källa:
Israel, UN Reach Deal on Deportation of African Migrants to Europe – Reports
Netanyahu suspends migrant deal with UN for ‘renewed examination’

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
2 år sedan

Det har varit glasklart länge vem som står bakom massinvandringen i Europa samt orsaken därtill. Klanen som styr Israel samt sitter på de flesta styrande befattningar i USA och lite varstans i västvärlden håller de allra flesta politiker i väst i örat. Ibland vrider de till lite extra så sionistdrängarna lyder.
Att Israel ”tillsammans” med FN beslutat att alla oönskade ”infiltratörer” (judarnas egen beskrivning) i landet skall utvisas till Europa gör det ännu tydligare vem som styr FN och många andra så kallade världsomspännande organisationer. Jag begriper inte hur trögtänkta folk kan bli om de inte förstår sambandet.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Dumsvensken och dumamerikanen reagerar genom att tycka synd om både judarna och deras offer. Sex ziljoner Hitlergasade judar kan man inte bara negligera och kan man ta emot judarnas plågoandar för att själv utsättas istället så har man varit god 2 gånger om.

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
2 år sedan

FN och dess organ är sionistorganiserade. Allt utgår från Israel.

Deva
Nybörjare
Deva
2 år sedan

Så Sjukt!
Givetvis går det obemärkt förbi i lögnmedia. Inga upprop, Inga hashtags och inga fackeltåg …

Senaste
Nybörjare
Senaste
2 år sedan

Jag minns Youtube-klipp från Israel där judar på gatorna skanderar att det ska bo många ”Mohammed” i England, Sverige, men i Israel ska det inte bo några sådana alls. Israel gjorde upp en likadan överenskommelse med FN för några år sedan där Sverige fick ta emot ett antal av de afrikaner som judarna inte ville ha i landet. Nya Tider pratade med en FN-representant som förklarade att det inte handlade om några konstigheter. I Sverige har vi som bekant det judiska kulturinstitutet Paideia med uttalad ambition att på demografisk väg förinta Europa (rädda Europa från undergång, enligt de själva) där… Läs mer »

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan

Till Europa! Sådan är det: judar bestämmer (Israeler och Illuminati som Rothschild-klanen, Kissinger m.fl.) och vita idioter lyder. Politiker som Löfven och Seehofer (CSU, Tyskland, Merkel är judinna) tror de hör till världshärskarna, men de tillhör judarna som undersåtar. Protest från de underdåniga politikerna i Europa är inte att vänta. ”De svarta är apor” sade rabbi Yitzhak Yosef. Afrika är och Europa blir apornas kontinent. Eller mycket jobb för folk med jägarexamen…

Victor
Nybörjare
Victor
2 år sedan

#openbordersforisrael