Israel lanserar ny propagandagrupp med fokus på nätet

UTRIKES. Förbrytarstaten Israel vill sopa rent internet från negativitet rörande landet. Nu lanserar man en ny propagandagrupp.

Att människor allt lättare kan kringgå jjudiskkontrollerad systemmedia och direkt nå allmänheten med fakta, kritik och information rörande förbrytarstaten Israel och det judiska folket får nu den israeliska staten att reagera. I ett försökt till att sopa rent internet på israelkritik och bojkottningskampanjer har den israeliska staten i all tysthet lanserat en ny propagandagrupp. Gruppen består av bland annat gamla generaler och före detta FN-ambassadörer och har till uppgift att sprida israelisk propaganda på nätet.

För att skapa ett sken av separation mellan staten Israel och den nya propagandamaskinen kommer propagandaarbetet att bedrivas under ett företagsnamn. Företaget går under namnet Kella Shlomo och har av den israeliska staten tilldelats 37 miljoner dollar för att bedriva ”massmedvetenhetsaktiviteter” och motverka ”delegitimeringskampanjer” mot Israel. Bolaget förväntas även få en lika stor summa pengar från olika filantroper och internationella pro-israeliska organisationer.

Bland bolagets aktieägare och direktörer finns bland annat de före detta israeliska FN-ambassadörerna Dore Gold och Yossi Kuperwasser samt den före detta direktören för landets Strategiska ministerium Sagi Balasha.

Gruppen kommer att fokusera på sociala medier. Detta då man upplever de sociala medierna vara de plattformar där ”opponenterna sätter in sina resurser”.

Källa:
Israel launches secret squad to challenge negative image & boycott campaign
Israel Sets Up Secret Firm With Top Ex-generals, Envoys for Online ’Mass Awareness’ Campaign ’To Fight Delegitimization’

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Christian Hamilton-Db-Monsom Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Monsom
Medlem

…de där 37 miljonerna dollarna är stulna ifrån amerikanska skattebetalare som VitaKnesset snott och skänkt till Israhell

b¤d
Medlem

Jaha.

Kliar i fingrarna nu. Tror bestämt att man bör informera/hjälpa 4Chan trollteam på ”boards.4chan.org/pol/” och samma trollteam på ”8ch.net/pol”.
Bara tanken får mig att le. Men dessa är redan redigt informerade och lär nog komma upp med något kontra Israhells propagandagrupp.

Christian Hamilton
Medlem

Judarna börjar darra i manschetten. Goyim har börjat förstå, börjar röra på sig och reagerar. Detta måste givetvis stoppas i sin linda. Tänk om alla lögner börjar spricka och än mer ligga i öppen dager, o vey o vey.

En tydlig trend under bara det senaste året är att om man läser utländsk press (ej MSM) kan man se kommentarerna är fulla av kritik och hån mot både Israel och dess vasaller. Man vågar alltså kritisera de självutvalda, de man icke ens får tänka illa om. Detta ger hopp om en framtid utan underkastelse och utrotning av vårt folk.