Israel kräver Iran och arabvärlden på 250 miljarder dollar

JUDISK FRÄCKHET. Den judiska staten anser att ”det är dags att korrigera historiska orättvisor” och kräver skadestånd från åtta länder.

Gila Gamliel.

I lördags meddelade Israels minister för social jämlikhet, Gila Gamliel, att landet förbereder kompensationskrav riktade mot sju arabiska stater och Iran.

Skadestånden ska utbetalas för att judar ”tvingades att fly” från de länderna, sade Gamliel.

Detta skedde när USA och judiska organisationer i USA efter andra världskrigets slut hade annekterat Palestina och etablerade judiska staten Israel, dit många av dessa judar då flyttade ”hem” till, vilket alltså innebar en ”flykt”.

Efter 18 månaders efterforskningar har regeringen kommit fram till att dessa sju arabiska stater, plus Iran, ska ersätta Israel med 250 miljarder dollar.

”Dags att korrigera historiska orättvisor”
— Tiden har kommit för att korrigera de historiska orättvisorna riktade mot judarna i sju arabiska länder och Iran, och för att hundratusentals judar som har förlorat sina tillgångar som rättmätigt var deras ska få upprättelse, sade Gamliel.

Enligt Meir Khalon – ordförande för Centralorganisationen för judar från arabiska länder och Iran – ville Israels förste premiärminister, terroristen David Ben Gurion, inte att judar skulle ”återvända” till sitt ”hemland” – den nybildade judiska staten Israel – under flyktingstatus.

Samtidigt säger en del röster i apartheidstaten Israel att kravet är ett sätt att mota palestiniers krav på ersättning efter att utan kompensation ha fått fastigheter och annan egendom konfiskerad av israeliska staten, och för att de fördrivs från landet.

Källa:
Israel said set to seek $250b compensation for Jews forced out of Arab countries

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
4 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
_DH_
1 år sedan

Jag tror inte ens Stephen King skulle kunna uppfinna en så diabolisk varelse som juden, ens i sina värsta skräckromaner. Det är som att ondskan förkroppsligad vandrar bland oss här på jorden i form av ett unket, semitiskt folkslag.

Lingonet
Lingonet
1 år sedan
Reply to  _DH_

Jag behöver inte skriva egen kommentar!

Jan Hjelm
Jan Hjelm
1 år sedan

Man häpnar…

nordbo
nordbo
1 år sedan

Hiskerligt öppet vansinne.
Att häpnas rimmas på att väpna sig.

Som när den kände SOROS fick frågan för cirka 15-20 år sen om NWO är på riktigt,då svarade aset: det är en möjlig verklighet,faktiskt så pågår det redan ..