Israel hyllar attacken i Syrien

UTRIKES. Nattens attack mot Syrien hyllas av förbrytarstaten Israel, som även ska ha haft kännedom om attacken i förväg.

I natt vid tretiden höll USA:s president Donald Trump ett oannonserat tal där han meddelade att han gett order om ett militärt angrepp mot Syrien. Enligt Trump skulle attackerna riktas mot ”mål som associeras med den syriska diktatorn Bashar al-Assads kemvapenskapabilitet” och ske i samverkan med Frankrike och Storbritannien.

Enligt ett uttalande säger förbrytarstaten Israel att nattens attack är ett ”lämpligt” svar på den påstådda kemiska gasattacken i Douma förra lördagen.

”Förra året klargjorde president Trump att kemiska vapen korsade en röd linje. Idag, med amerikanerna i fronten, har USA, Frankrike och Storbritannien agerat på ett lämpligt sätt”, säger man i uttalandet.

Vidare uppger Israel att attacken som bestod av 103 missiler ”sänder en viktig signal till landets ärkefiender”, däribland Iran. Förbrytarstaten Israel, som bland annat hyllar sin militär när de dödar 16 protesterande palestinier och samtidigt skadar över 1 400, beskyller i sin tur Syrien för att syssla med ”mord”.

”Syrien fortsätter att utföra mordiska handlingar och vara en bas för sådana handlingar, inklusive iranska, och sätter därmed sitt territorium, sina styrkor och sitt ledarskap i fara”, fortsätter man i uttalandet.

Israel kände även till nattens anfall i förväg, uppger Times of Israel.

Källa:
Israel says US strikes on Syria are ‘appropriate,’ issues further warnings

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SigfridKarl A_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Hade varit skoj om Iran – eller ännu hellre Ryssland – hade kunnat slå till mot judestatens institut för biologisk krigsföring i Ness Ziona, eller de olika installationerna för kemiska och nukleära stridsmedel i och utanför staden Dimona. Jag menar, denna kriminella stat tillåts ju komma undan med faktumet att den har arsenaler av alla tre slags ABC-stridsmedel – trots att det är den mest offensivt krigförande staten i världen, möjligen med undantag för judestyrda USA.

Landser – Bomben auf Israel: https://www.youtube.com/watch?v=3paVftD3chk

Karl-Путин A
Medlem

Det är naturligt att man är stolt över något man själv skapat, även om det ibland är ren skit. Bibbi är tydligen väldigt stolt över all skit som han skapar.

Ett inte närmare preciserat antal låtsasgasade syrier renderar en massiv missilattack, medan Israel som de senaste dagarna mördat 33 palestinska demonstranter och skadat ytterligare tusentals undgår all internationell kritik – men så var det ju det där med de 6 miljoner gasade judarna.

(Underförstått ä ratt det är Israel som organiserat attacken)

Sigfrid
Medlem

Solklart att skurkstaten Israel hyllar attacken mot Syrien då det är judar som beordrat den.Trump har ingen egen vilja han går bara den judiska maktens ärenden och har ingen egen vilja.Då skurkstaten Israel skjuter folk i ryggen är det inga problem för USA då sitter dom tysta.