Israel fortsätter hjälpa islamister i Syrien – bombade spädbarn

MELLANÖSTERN. Israel fortsätter med sina olagliga attacker mot terrorbekämpande styrkor i Syrien.

Israels olagliga attacker mot terrorbekämpande styrkor i Syrien fortsätter. Under natten sköt den judiska staten flera robotar från libanesiskt luftrum mot syriska militära mål.

Enligt syriska källor ska landets luftvärn ha skjutit ner några, men inte alla, robotar. Som ett resultat av detta ska fyra civila, däribland ett spädbarn, ha dött.

Nordfront har upprepade gånger skrivit utförligt om hur Israel på olika sätt samarbetar med och hjälper islamistiska terrorister som försöker ta makten i Syrien från den antisionistiska presidenten Bashar al-Assad. Bland annat har de erbjudit sjukvård till ”rebeller”, skänkt vapen och pengar till dem samt till och med haft en öppen kommunikationslinje med självaste Islamiska staten.

Källa:
One child, several others killed in Israeli missile attack on Syria

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Donnie says:

    Israel är ju skapare av all terrorism i mellanöstern , ”by deceit we shall make war ”


  • Lämna ett svar