Israel evakuerar 800 ”rebeller” från Syrien – ska få asyl i Väst

SYRIEN. Israel har evakuerat 800 medlemmar av den kontroversiella, västunderstödda gruppen Vita hjälmarnas medlemmar från Syrien till Jordanien. De ska senare få bosätta sig i Kanada, Storbritannien och Tyskland.

800 medlemmar av Vita hjälmarna har av Israel evakuerats från Syrien till Jordanien. Vita hjälmarna, som understöds av Väst, har flera gånger kopplas samman med Jabhat al-Nusra (al-Qaida i Syrien) och det finns klipp på nätet som visar hur de deltar vid avrättningar. Den regeringskritiska gruppen har också misstänkts för inblandning i iscensättande av falska kemgasattacker på den syriska civilbefolkningen, som internationell press sedan har skyllt på landets president Bashar al-Assad.

Enligt Emmanuel Nahshon, talesman vid det israeliska utrikesministeriet, så gjordes evakueringen på begäran av USA, Kanada och europeiska stater.

Jordanien har medgett att de tillåtit FN att arrangera inresa och passage av 800 syrier från ”civilförsvaret” och ska ha gett dem alla tillfällig asyl tills de åker vidare till väst. Det är Kanada, Storbritannien och Tyskland som lovat att de ska ta emot varsin andel av de flyende medlemmarna av Vita hjälmarna.

Källa:
Israel evacuates 800 White Helmets from Syria to Jordan

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
DevaPierreDen-KristneSigfridKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Så med andra ord så kommer vita nationer tvingas på 800 blodtörstiga mördare, allt ordnat av våra underbara vänner judarna. Civilbefolkningen i deras hemländer kunde ha fått ställa dem till svars för det de gjort, men nej – judarna såg till att de fick asyl hos oss istället. Känns lite som att denna skurkstat vill skydda sina lakejer från rättvisan, så att skrupelfria personer kan ställa sig i deras tjänst även i framtiden.

Karl-Путин A
Medlem

Här handlar det i alla fall om verkliga spetskompetenser, inom sitt område. Nu måste väl Löfvén vara bitter att Sverige missade dessa guldklimpar.

Sigfrid
Medlem

Är det någon som tvekar om att judarna styr rebellerna i Syrien.Judarna detta avskum som styr USA.

Den-Kristne
Medlem

800 mördare till Europa.

Pierre
Medlem

(((Kanada))), (((Storbritannien))) och (((Tyskland)))…

Deva
Medlem
Deva

Ja det är ganska tydligt vad som just nu pågår … Alla fd. starka Nationer destabiliseras så mycket som möjligt medan Israel går i totalt motsatt riktning för att ena och stärka sin Nation och sitt folk.

Det blir då ännu lättare att styra och kontrollera hela världen..