ISIS hotar att mörda Donald Trumps son

UTRIKES. ISIS har hotat att mörda USA:s president Donald Trumps elvaårige son.

Terrornätverket ISIS har satt sitt sikte på Donald Trumps elvaårige son Barron Trump enligt Middle Eastern Reasearch Institute som fått tag på information från en ISIS diskussionsgrupp. I diskussionsgruppen som finns på Telegram (en krypterad textapplikation) har man bland annat delat med sig av information om vilken skola Barron går på och sagt att Barron måste dödas.

En person med användarnamnet Dak Al-Munafiqeen, vilket på arabiska betyder ”Slår till mot hycklarna”, skriver i diskussionsgruppen att Barron går i en skola i Washington och delade med sig av en karta med skolans namn och plats samt en bild på Barron.

Mordhotet kommer efter att Trump under den senaste tiden tagit en allt hårdare ton mot terrornätverket. Bland annat genom att tillsammans med Rysslands president Vladimir Putin komma överens om att de två länderna ska samarbeta i kampen mot ISIS.

Källa:
ISIS Calls for Assassination of Barron Trump

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KarlJakob Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Jakob
Medlem

Luktar fake news hela vägen! Eftersom ISIS = ISRAELI SECRET INTELLIGENCE SERVICE, dvs ISIS är Israels skapelse och det är väl inget annat än ett sätt att mobilisera amerikanska folket mot oskyldiga människor i mellanöstern som ett steg mot ”Greater Israel” expansionsplan.

Karl-Путин A
Medlem

Kan också vara ett sätt att sätta press på Trump så att han går lydigare i det utvalda kopplet. Hittills har han agerat helt enligt (((protokollet))) och svikit vartenda vallöfte mot sina vita väljare, men till skillnad från Obomba har han inte startat ett enda nytt krig under hela sitt första år som president.

Vad väntar han på? Ryssland, Kina, Iran och Nordkorea bara skriker efter (((amerikansk))) demokratisering.