ISIS hotar att mörda Donald Trumps son

UTRIKES. ISIS har hotat att mörda USA:s president Donald Trumps elvaårige son.

Terrornätverket ISIS har satt sitt sikte på Donald Trumps elvaårige son Barron Trump enligt Middle Eastern Reasearch Institute som fått tag på information från en ISIS diskussionsgrupp. I diskussionsgruppen som finns på Telegram (en krypterad textapplikation) har man bland annat delat med sig av information om vilken skola Barron går på och sagt att Barron måste dödas.

En person med användarnamnet Dak Al-Munafiqeen, vilket på arabiska betyder ”Slår till mot hycklarna”, skriver i diskussionsgruppen att Barron går i en skola i Washington och delade med sig av en karta med skolans namn och plats samt en bild på Barron.

Mordhotet kommer efter att Trump under den senaste tiden tagit en allt hårdare ton mot terrornätverket. Bland annat genom att tillsammans med Rysslands president Vladimir Putin komma överens om att de två länderna ska samarbeta i kampen mot ISIS.

Källa:
ISIS Calls for Assassination of Barron Trump

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments