IRM-Henko: ”Antisemitisk folkstorm kan nå hundratusentals svenskar”

INRIKES. En antirasistisk profil menar på att spekulationerna efter medborgarjournalisten Bechir Rabanis död kan komma att utvecklas till en ”antisemitisk folkstorm med potential att nå hundratusentals svenskar”.

Interasistmens frontfigur Henrik ”Henko” Johansson har skrivit en krönika i den folkfientliga tidningen Dalarnas Tidningar rörande reaktionerna som följt på medborgarjournalisten Bechir Rabanis plötsliga död i förra veckan.

Förutom att hagla invektiv över den framlidne Rabani – vars journalistiska gärning han till exempel kallar för ett ”antisemitiskt, konspiratoriskt och hotfullt hopkok” – uttrycker Johansson en rädsla för en folklig antisemitisk gräsrotsrörelse. Detta eftersom att många spekulerat i att Rabanis pågående granskning gentemot juden Robert Aschberg kan ha varit orsaken till hans plötsliga död.

Johansson nämner närmast skräckslaget de många hundratusentals visningar Rabanis egna verk samt olika diskussionstrådar om hans frånfälle fått och liknar detta med ”en antisemitisk folkstorm”. Propaganda om judar som en ”allsmäktig grupp med mord i sinnet och världsherravälde som mål” har ”potential att nå hundratusentals svenskar” menar Johansson.

Källa:
Henrik Johansson: Det råa judehatet mot Robert Aschberg visar att vi inte lärde oss någonting

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
3 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
GrottbjörnenJan HjelmAndré DevecseriFredrikaSenaste Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Man kan alltid hoppas.

_DH_
Medlem
_DH_

Ser verkligen fram emot att detta blir verklighet – och att människor minns vilka som kämpat mot den judiska makten, samt vilka som sålt sig till den. Det tycks som att t.o.m. Samnytt (f.d. Avpixlat) har svårt att hålla stånd mot insikt i judefrågan nu.

Senaste
Medlem

Vad ska Henko och andra gojer göra när folkstormen kommer och de har blivit lämnade i sticket av sina herrar och tvingas möta sina uppretade hämndlystna stamfränder? De kommer att bli väldigt snopna efter en tid där de har känt sig trygga på sina mobbarpositioner, till att ha blivit fredlösa.

Fredrika
Medlem

Varför har Henko en rädsla över att detta sker? Vad spelar det honom för roll? Eftersom han inser att den antisemitiska folkstormen (kanske) är en realitet, visar det att han inser vad den beror på OCH att den är berättigad. Den borde kunna innebära en befrielse för honom också.

Jan Hjelm
Medlem

Jag gillar hur du tänker.

André Devecseri
Medlem

Många vet tyvärr inte att Aschberg är jude

Karl-Путин A
Medlem

Hans farfar som var aktiv i plundrandet av tsar-ryssland hette Asch i efternamn. Robert har berättat att det var en ”bra grej” att komplettera namnet med ”berg” så att det låter mer svenskklingande. Antingen skäms han över att vara jude eller så lider han svårt under den svenska ”antisemitismen”.

En annan jude, Anita Gradinski, valde istället att kapa sitt efternamn till Gradin så att det skulle bli mer svenskklingande.

Anita Gradinski var tillsammans med judarna Erik Åsbrink och Ulf Dinkelspiel (((Sveriges))) EU-förhandlare inför inträdet i EU med EUs i särklass sämsta avtal som resultat.

https://www.nordfront.se/en-av-fyra-tonaringar-i-kalifornien-anser-sig-inte-ha-ett-kon.smr

Karl-Путин A
Medlem

Bortse från länken som kom med av misstag.

Jan Hjelm
Medlem

Om man sår vind får man skörda storm.

Grottbjörnen
Medlem

hoppas det blir som i tyskland på 1500-talet där man eldade upp dom i gropar