Irländska senaten röstade för bojkott av israeliska varor

IRLAND. Den irländska senaten röstade ja till lagförslaget att förbjuda import av varor producerade i terrorstaten Israels illegalt ockuperade områden på Västbanken.

Det kommer att krävas fler framgångar för lagförslaget att förbjuda import av varor producerade på det av terrorstaten Israel ockuperade Västbanken innan lagförslaget kan börja gälla.

Lagförslaget syftar till att kriminalisera import av varor från de delar av Västbanken som kontrolleras av Israel. Om detta lagförslag skulle gå igenom blir Irland det första europeiska land som i lag bojkottar handel med Israels ockuperade områden.

Senatorerna röstade i onsdags med siffrorna 25 för och 20 emot, men vidare debatter och omröstningar i parlamentets underhus krävs innan förslaget kan gå igenom. Detta väntas ta flera månader.

Irlands liberala och globalistiskt sinnade regering motsätter sig detta lagförslag, och säger att Europeiska Unionen kommer ”att svara” på sådana beslut, vilket kan tolkas som att regeringen menar att det pro-israeliska EU kan komma att straffa Irland för att de väljer att gå sin egen väg.

Israels utrikesministerium kritiserar också den irländska senaten för att stödja ”ett populistiskt, farligt och extremistiskt anti-israeliskt bojkottinitiativ.”

Den irländska senaten och det irländska folket har inte bara sin regering och EU emot sig i denna fråga. Även mäktiga judiska lobbyorganisationer kan väntas vidta åtgärder för att stoppa förslaget.

I Storbritannien, där lagstiftningen på regeringsnivå planeras skrivas om så att det blir olagligt att bojkotta israeliska varor, har flera regionala myndigheter redan lagt ner sina planer på att driva igenom liknande bojkotter, efter både hot och stämningar från judiska organisationer.

Källa:
Irish Senate backs bill banning Israeli settlement goods

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
10 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
2 år sedan

Skönt att se att åtminstone några har någon stake och kan sätta sig upp mot den judiska makten. EU och den irländska regeringen borde dock verkligen skämmas. ”Israel” (ett namn de inte har rätt till) har inte någon som helst rätt till de ockuperade palestinska territorierna. Inget överstatligt organ har godkänt deras ockupation, inte ens FN. Istället har åtskilliga resolutioner överlämnats där deras ockupation fördöms. Denna stat är för övrigt den som brutit mot flest resolutioner av alla. Se en judisk reporter gnälla om det på http://www.foxnews.com/opinion/2017/03/24/say-what-un-human-rights-council-declares-israel-worlds-no-1-human-rights-violator.html , och mothugget hon får av läsarna. Judarna har alltid fel i sak… Läs mer »

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
2 år sedan
Reply to  _DH_

Vi får se det här som internationell valpropaganda för nationalsocialismen i hela europa.

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
2 år sedan

Judarna gräver egen grav, nu om någonsin bör väl den vita europen öppna ögonen.

Den-Kristne
Nybörjare
Den-Kristne
2 år sedan
Reply to  Lingonet

En del kommer tyvärr aldrig vakna.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
2 år sedan
Reply to  Den-Kristne

dom är som kossor som står kvar i ladan och glor medans den brinner ner för att deras naturliga gener för rädsla och agression har avlats bort

Den-Kristne
Nybörjare
Den-Kristne
2 år sedan
Reply to  Grottbjörnen

Och när mainstream-media rapporterar om Nordiska motståndsrörelsen så är de för lata för att ta reda på er hemsida och de fortsätter att endast lyssna på t.e.x SVT.

Den-Kristne
Nybörjare
Den-Kristne
2 år sedan

En bra början, snart bojkottas Israel av Det Fria Norden.

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
2 år sedan

En märklig sak,kanske inte helt off topic.
Margot wallström erkänner inte folkmordet på kristna armenier och andra i östra turkiet 1915.
Det var faktiskt organiserat och planerat av juden ataturks judehord
http://www.atajew.com/2000/05/young-turks.html.
Hemskheter som vida överglänser allt som hände i tyska koncentrationsläger.

Lingonet
Nybörjare
Torkelsson
Nybörjare
Torkelsson
2 år sedan

”Judea declares war on Ireland”

Undrar om det verkligen blir något beslut?
Känns inte rimligt att det skulle godkännas efter alla påtryckningar som väntar detta land.