Iran till Israel: ”En attack kommer att resultera i att Tel Aviv totalförstörs”

UTRIKES. Iran har svarat på Israels angreppshot med att meddela att om Israel attackerar så kommer Tel Aviv att totalförstöras.

Iran har svarat på förbrytarstaten Israels premiärminister Benjamin Netanyahus hot om att Iran kan komma att attackeras militärt. Detta efter att Israel påstått att Iran utfört en drönarattack mot landet.

Hotet från Israel tas på största allvar av Iran och landet har nu deklarerat att en israelisk attack kommer att besvaras kraftfullt. Om Israel väljer att attackera Iran så säger man från Iran att ”Tel Aviv plattas ned till marken”.

Konflikten mellan Iran och Israel har eskalerat under senare tid. Samtidigt som Israel i allt större utsträckning försökt destabilisera regionen genom att utföra väpnade attacker mot sina grannar i regionen. Så sent som igår lät den libanesiska armén meddela att även Libanon är beredd att besvara en israelisk attack ”kosta vad det kosta vill”.

Källa:
Tehran’s retaliation will ‘level Tel Aviv to the ground,’ Iranian official warns Israel

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SigfridKarlLeoKarl AKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Henrik
Medlem

Om det nu finns några nationella datorspelare så skapa ett konto där och sug in pengar till Motståndsrörelsen, samt rödpilla tittarna om det nu går =)

Klaus
Medlem

Det räcker ju inte att Tel Aviv plattas med marken, å ena sidan. Men det nya skithålet Tyskland måste väl betala uppbyggandet, å andra sidan.
Jämför Irans hot med Donald Trumps hot mot Nordkorea.

Karl-Путин A
Medlem

Satans metastaser är spridda över hela världen, så det måste nog mer till för att få en hållbar positiv effekt.

Leo
Medlem

Med världens bästa i åtanke vore den nog bäst om Iran bara gjorde det.

Karl
Medlem

Vad väntar de på?

Sigfrid
Medlem

Vore en god gärning om Iran kunde utplåna skurkstaten Israel från jordens yta.