Iraks förre försvarsminister har ”utvandrat” från Sverige

INRIKES. Najah al-Shammari, den bidragssnyltande förre försvarsministern som under falskt namn lurade till sig svenskt sjukbidrag är inte längre folkbokförd i Sverige.

Bidragsfuskaren Najah al-Shammari har nu ”utvandrat” från Sverige. Skärmbild: Youtube.

Najah al-Shammari, Iraks förre försvarsminister, har nu ”utvandrat” från Sverige. Enligt Skatteverket ”utvandrade” den tidigare ministern till Bagdad den 26 november i år. Han har dock kvar sitt svenska medborgarskap.

Mannen var tidigare sjukskriven i Sverige samtidigt som han innehade posten som försvarsminister i Irak.

Under tiden han hämtade ut svenska skattemedel i form av sjukbidrag, så var han mantalsskriven i landet under ett falskt namn. Han avslöjades som bidragsfuskare av nättidningen Nyheter Idag.

Al-Shammari utreds nu för brott mot mänskligheten, bidragsfusk och brott mot folkbokföringslagen.

I början av december avgick Iraks regering efter att över 400 människor dödats i landsomfattande protester, vilket medförde att den bidragssnyltande ministern blev arbetslös.

Det har framkommit uppgifter om att Al-Shammari även har anmälts för hustrumisshandel och är så kallad ”smygbög”. Den före detta försvarsministern har hotat att stämma de medier som publicerat uppgifterna.

Källa:
Irakminister har ”utvandrat”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Sigfrid Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sigfrid
Medlem

Skulle inte förvåna mig om han fortfarande får bidrag från Sverige våra korrupta myndigheter som styrs av vänsterextremister har inte stake nog att stoppa bidragen.