Invandrarpojkar trakasserar svensk pojke på fotbollscup

INRIKES. På Youtube finns ett klipp som visar hur en svensk pojke blir trakasserad av ett gäng invandrarpojkar under en fotbollsturnering.

I ett klipp på Youtube som är upplagt den 2 september kan man se hur ett gäng invandrarpojkar trakasserar en svensk pojke på en fotbollscup.

Invandrarna säger bland annat ”jävla svenne”, ”horunge” och ”du är en jävla rövslickare som har rövsvett” till den svenska pojken.

Specifikt var i landet som händelsen utspelade sig, eller varför personen som filmar inte ingriper, är oklart.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
4 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Karl-Путин AChristian HamiltonOscar PerssonSvenskaJoss Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Den-Kristne
Medlem

Den trakasserade pojken kunde ha sagt något tillbaka som
”j**la invandrare” , ”n*g*r – apa eller liknande.

Joss
Medlem

Hat.

Karl-Путин A
Medlem

Kärlek på nysvenska. Dagens rasfrämmande invandrare kan ju inte hata enligt den rådande diskursen. De drivs till våra vita länder av kärlek till oss och inte för att parasitera på oss för att därefter utrota oss, som vissa högerextremistiska grupper hävdar.

Svenska
Medlem

Denna video borde spridas över all social media. Kanske kan det få någon sovande svensk att vakna.

Oscar Persson
Member
Oscar Persson

Svenska fäder måste sluta vara så rent ut sagt hanrejade. Lär era barn att det är skillnad på folk och folk! Lär era barn att om rasfrämlingar trakasserar en så räcker det oftast med en arg blick och att ge en redig höger i snoken på gängledaren. De kommer aldrig jävlas med dig igen om de fattar att du kan stå upp för dig själv! Om du däremot inte står upp för dig själv så kommer trakasserierna bara att eskalera. Vi måste släppa den moderna nordiska pacifistiska konformismen, den är bara vettig gentemot andra nordbor, folk som fungerar som oss.… Läs mer »

Christian Hamilton
Medlem

Du har helt rätt Oscar! De här folken från Afrika och Mellanöstern begriper inte annat än våld och hot om våld. De är likadan mot varandra. Att inte stå upp för sin sak eller att vika undan ser de som ett svaghetstecken. Faktiskt likadant i vilken djurflock som helst, de svaga trycks ut och kan till slut dödas eller åtminstone fördrivas. Jag har levt bland dem, både afrikaner och araber och lärt mig deras sätt att fungera. Jag vill samtidigt poängtera att jag inte ser ner på dem för det, de bara fungerar på det viset. Starkast fysiskt och mentalt… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

För att riktigt understryka sin makt och överhöghet avslutas dödandet av motståndare ofta med en kannibalritual; man äter helt enkelt upp sin dödade motståndare, eller delar av honom.

”Central African Republic cannibal drags Muslim off bus and eats his leg ’to avenge murder of his pregnant wife'”

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2538471/Footage-emerged-cannibal-eating-leg-Muslim-Central-African-Republic.html

Karl-Путин A
Medlem

Självaste Stridsmulans farfarsfarfar var kannibal, enligt egen utsago.