Invandrargäng attackerade AfS:s torgmöte i Uddevalla

SVERIGE. Polisen misslyckades idag med att skydda Alternativ för Sveriges möte i Uddevalla, vilket ledde till äggkastning och att invandrare attackerade två av partiets riksdagskandidater.

Vid tretiden idag höll Alternativ för Sverige (AfS) ett torgmöte i Uddevalla. Såväl motdemonstranter som invandrargäng samlades på varsin sida om en liten skara sympatisörer till partiet. Meningsmotståndarna tilläts här stå betydligt närmare scenen än i andra städer, där polisen haft ett bättre säkerhetstänk och hänvisat motdemonstranter till att uttrycka sina åsikter från ett mer säkert avstånd.

Under talen som AfS höll i Uddevalla väsnades framför allt invandrarna som också betedde sig hotfullt och pekade långfinger åt talarna. I det sista anförandet gick partiledare Gustav Kasselstrand därför igång ordentligt.

— Jag vill passa på att tacka de här missanpassade invandrarna som verkligen visar det svenska folket varför återvandring är så angeläget, sa Kasselstrand.

Invandrarpöbeln blev då ännu mer högljudd och mot slutet av talet kastar en kvinna ett ägg mot Kasselstrand.

Alldeles innan Kasselstrand slutar tala ser man också hur polisen gör någon form av ingripande mot de mest aggressiva invandrarna och forslar dem åt sidan. Det innebär dock att polisledet som hållit isär invandrarna och AfS luckras upp och personer från de båda sidorna når fram till varandra och tjafs uppstår direkt efter Kasselstrands tal.

En manlig invandrare som når fram till AfS:arna spottar mot eller på riksdagskandidaten Markus Jonsson, varpå en annan riksdagskandidat – Per Sefastsson – tar tag i invandraren som då börjar måtta knytnävsslag mot honom. Även Jonsson blir snabbt inblandad i bråket och enligt Fria Tider ska de två riksdagskandidaterna ha blivit misshandlade även om de slog tillbaka och polisen grep in förhållandevis snabbt.

en film ser man hur invandrarpöbeln försöker stoppa och attackera polisbilen som sedan kör bort invandraren som attackerade Jonsson och Sefastsson. Enligt Fria Tider ska polisen ha försökt eskortera Kasselstrand och de andra AfS-topparnas bil bort från torget men invandrare ska ha förföljt bilen och slagit och sparkat på den.

— När vi skulle köra därifrån fastnade vi i bilkö. Då kom invandrargänget ikapp, jag skulle tro att det var 10-20 personer. De började sparka och slå på bilen, rycka i dörrar och spotta, berättar Sefastsson till Fria Tider.

Tidigare idag försökte tre personer springa fram och kasta ägg mot SD-ledaren Jimmie Åkesson, men polis stoppade dem och en av mötesstörarna är misstänkt för våld mot tjänsteman efter att ha sparkat en polis på benet.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

17
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
RokvikenVictorTortyrKarl-Путин AJim Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Per
Medlem

Vilken hjälte han är Kasselstrand.

Vilket j-la brandtal han håller; man kan inte annat än beundra AfS.

Tttw
Medlem

Förstår verkligen inte varför det är tummarna ner här.

AFS är iallafall 100 gånger bättre än SD. (((Globalister))) och internationella eliter nämns ofta i AFS tal, samma med folkutbytning och konceptet att bevara sverige svenskt.

Jag har full respekt för AFS och deras parti.

Allt handlar om att flytta det politiska klimatet till vårt håll och det gör AFS ett riktigt bra jobb på.

Gunnar
Medlem

AFS hindrar det politiska klimatet att flyttas till vårt håll och får istället det för att gå helt åt vårt håll att bromsas upp på vägen.

Henke Himmlär
Medlem

Nej. Motståndsrörelsen vänder sig till nationalsocialister. Det gör inte AfS.

Victor
Medlem

Man behöver givetvis inte vara Nationalsocialist för att stödja Motståndsrörelsen. Alla som håller med om dom viktigaste ödesfrågorna borde inse att det inte finns något annat seriöst alternativ för vårat folk än Motståndsrörelsen.

Rokviken
Medlem

Det finns de som tycker att en väg genom AFS är ett steg till rätt riktning och som i slutändan blir NMR.

Henke Himmlär
Medlem

Ja hehe. Det där var långt ifrån Jimmie Åkesson det. 😉

Samtidigt lägger man märke till fienderna som fastnar på filmen. Rasfrämlingar som ska bort från landet samt diverse pack som ska steriliseras OCH skickas till arbetsläger.

Karl-Путин A
Medlem

Man röstar inte på ett tal, man röstar på en ideologi.

Gunnar
Medlem

Jo.

8-klövern = Demokratur
Nordiska motståndsrörelsen = Nationalsocialism
AFS = Mellanmjölk

Om man nu då inte vill rösta ideologiskt utan efter talare istället måste jag ändå säga att Motståndsrörelsens har flertalet talare är ljusår bättre än Kasselstrand.

Tortyr
Medlem

Stor tumme upp till dig, Per.
Härligt att se din positivitet.
AfS behövs. Jag har flertalet gånger sett folk här kalla partiet för värdelöst/onödigt och så vidare… vilket inte är sant alls enligt mig.
Det finns trots allt folk som står mellan NMR och SD åsiktsmässigt… om inte AfS hade funnits så hade dessa väljare fått rösta på ett parti som inte riktigt känns rätt.

Westberg
Medlem
Westberg

Skulle aldrig vilja se dessa svaga borgerligt tänkande människor, som förlitar sig på systemets polismakt för beskydd, leda landet.

Sluta vara fega – eller ”taktiska” som vissa säger – sluta stötta dessa ständigt återkommande mellanmjölks-alternativ, ta ett glas redig lantmjölk istället. Nationalsocialismen är det enda som krävs och det enda som kan lösa problemen.

_DH_
Medlem
_DH_

Ack att man inte var där och kunde försvara AfS, samt bestraffa dessa blatteäckel. När jag såg det där så kände jag så för att göra slut på dem. Man bör ju tänka på att så där kommer de bete sig så fort de inte håller med om något någon gör – de håller på att ockupera vårt land.

Henke Himmlär
Medlem

Ja och ju fler de blir desto värre blir de. Jag är inte så intresserad av att skicka hem dem egentligen. Flyttar de inte omgående så fungerar en kula i huvudet lika bra. Eller så öppnar vi Auschwitz igen.

Caesar-Aurelius
Medlem

Så går det när man skickar dit hälften fittpoliser och den andra hälften bög- & babbepoliser.

Anders Jonsson
Medlem

Låt raskriget komma.

HS!

Gunnar
Medlem

Patetiskt att de inte klarar ta hand om sin säkerhet bättre själva. Liknande hade aldrig skett på ett möte med Nordiska motståndsrörelsen. Visst hade kanske packet kunnat få in en tjuvsmäll eller två, men sen hade de fått springa gatlopp.

Jim
Medlem

Mycket bra!