Invandrare döms till fängelse för ”otrohetskontroll”

MALMÖ. Malmö tingsrätt dömer en 37-årig man till två och ett halvt års fängelse, bland annat för våldtäkt. Han slipper utvisning eftersom han har barn i Sverige.

Mannen, som är utländsk medborgare, anklagade sin fru för otrohet. Bland annat så luktade han på hennes kläder och påstod att de ”luktade sex”. Han tvingade även av henne byxorna och ”undersökte” henne genom att föra upp ett finger i hennes underliv – allt detta skedde inför parets dotter. Enligt mannen skulle ”undersökningen” påvisa huruvida kvinnan nyligen haft sex.

Kvinnan berättade sedan om händelsen för en bekant, som i sin tur kontaktade polisen, skriver Lokaltidningen.se.

Mannen erkänner handlingen, men hävdar att kvinnan frivilligt blivit ”undersökt”. Tingsrätten tror dock inte på mannen. Enligt honom själv ska kvinnan blivit ledsen och gråtit efter händelsen.

I domen står följande:

Målsäganden har berättat att hon var chockad och kände sig förnedrad. Hon ’stängde av sig själv’ och var passiv för att dottern skulle märka så lite som möjligt och inte bli rädd.

Enligt tingsrätten är handlingen jämförbar med ett samlag som skett utan samtycke och därför döms mannen för våldtäkt. Han döms även för olaga hot efter att ha hotat hälla kokande vatten över kvinnan.

Åklagaren yrkade på utvisning, men mannen får stanna eftersom han har barn i Sverige. Förutom fängelse i två och ett halvt år döms mannen även till att betala 105 000 kronor i skadestånd.

Källa:
Invandrare döms till fängelse för ”otrohetskontroll”

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
EthnySlipsen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Slipsen
Medlem

Utländsk medborgare och utvisas inte? Folkförräderi! Denna massinvandring kostar kopiösa summor, skapar otrygghet och vidare finns ingen logik i den rättsliga bedömningen eftersom en pedofil kan få lägre straff än denne främling…

Ethny
Medlem

Vad är problemet med att slänga ut våldtäktsmannen som inte har här att göra, samt dennes barn? Vad skulle (((IS)))rael göra i en dylik situation. Deras illegala expropriationer mot muslimer rent generellt kan ge en ungefärlig fingervisning över hur de skulle agera. Men icke, ty folkmordet mot vita skall fortsätta, och om något år – kanske månader är denne ute igen ”tack vare” fängelserabatt(er). Sedan är det bara för honom att ligga i och ta igen förlorad tid. Men detta har majoriteten av folket röstat för. Trots hur regimen i Sverige har visat sina sanna färger och samtidigt som de… Läs mer »