Intervju med sverigedemokraten Christer Schoultz

Nordfront har ringt upp sverigedemokraten Christer Schoultz vars ”twittrande” blåst upp stormar. Det var efter en länkning till Nordfront.se som massmedia drog igång en hetskampanj mot honom. Han var tills i förrgår en förtroendevald sverigedemokrat som även satt i distriktsstyrelsen för partiet i Örebro län. Nu har han valt att avgå.

Åsikter om svensk massmedia

Då vi ringer upp berättar han varför han låter sig intervjuas av en nationalsocialistisk nättidning:

— Jag stödjer yttrandefriheten och eftersom Aftonbladet är stalinister, och ni är nazister, så är det ju sak samma vilka som man ger en intervju till, alla har ju rätt att göra sin röst hörd.

Han är emot både ”nazism” och kommunism, men tror att människorna bakom innerst inne vill sin omgivning väl.

Han tror dock att det finns mer cyniska inslag inom svensk politik:

— Expo, de här tomtarna, de tror att jag som Sverigedemokrat är en ond rasist som vill döda negrer och zigenare. Expo rapporterar inte objektivt utan anser att svenskarna ska indoktrineras och hjärntvättas. De försöker att forma något slags samhälle som en liten klick av elitister vill skapa.

Han är skeptisk till den utveckling som svensk massmedia har tagit:

— Svenska journalister är ju hånade i hela världen, de pekas på som de värsta exemplen. Och bland svenskar har de ju som yrkesgrupp superdåligt anseende, till och med sämre än politiker, vilket inte säger lite alls. Deras tidningar är fulla av reklam bara för att finansiera någon form av vinst och det finns nästan ingenting läsvärt, jag fattar inte vilka som köper skiten!

Medias hållning till vänsterns ”twittrande”

Varför tror du att media låter bli att lyfta fram citat från förtroendevalda vänsterpartister, t.ex. Simon Fors?

Ett inlägg som vänsterpartisten Simon Fors postade på Twitter.

 — Det är för att gammelmedia innerst inne håller med den där killen. Media har gnällt om att jag kallar alla för kommunister. Men de har ju det där allt till alla-tänket, förespråkar vidöppna gränser och att nationalstaten ska lösas upp samt att alla ska ta del av ett fåtals arbete… då är det ju ett system likt Sovjet som de förespråkar. Även Expressen som skulle skildra samhället ur ett högerperspektiv har formats till att bli så idag.

Åsikter om Sverigedemokraterna

Men även SD börjar ju liberaliseras och de-radikaliseras?

— Ja, men SD måste mjukas upp för att nå ut till allmänheten mer. De gör så för att få mer makt.

Tror du verkligen det? Om vi kollar på Grekland så är Gyllene gryning benhårda, och de har till och med fått mer röster än SD.

— Jo, men Grekerna är ett annat folk, och de lever under förfärliga förhållanden. Där nere är det en fullständig katastrof där folk blir satta på gatan, något som ännu inte händer här. Folk är desperata och kan acceptera åtgärder som vi ännu inte kunnat acceptera i folkgemenskapen här.

— Jag ser SD lite grann som 50-talets socialdemokrater, då dessa fortfarande var bra för samhället, och mina lojaliteter ligger ju kvar där.

Han berättar även att han självmant lämnat Sverigedemokraterna, och att de behandlat honom väl internt.

Men hur ser du på Israel-falangen inom partiet?

—Alltså, jag kan partiprogrammet och det är det som vi arbetar här på lokal nivå för att genomföra. Jag kan inte komma med några spekulationer ifall det finns några konspirationer inom partiet. Jag stödjer Sverigedemokraterna till fullo i deras fortsatta arbete. 

Delar ur den sk. Israel-falangen inom Sverigedemokraterna.

Något du vill passa på att hälsa gammelmedia?

— Folk inser ju att det var faktagranskarna och korrekturläsarna som fick gå från tidningsredaktionerna först. Massmedia gräver sin egen grav och jag kommer att jubla den dagen dessa jävla propagandatidningarna går omkull, det kan du citera.

Av: Robin Palmblad och Martin Saxlind

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

15 Kommentarer till "[s28]Intervju med sverigedemokraten Christer Schoultz[/s28]"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Kettil F.
Gäst
Nybörjare
Kettil F.

Tjena Martin!
Kul att se du har blivit skjutjärnsreporter på en av Sveriges bästa tidningar!

Jesper Dalarna
Gäst
Nybörjare
Jesper Dalarna

Riktigt bra artikel! Må säga att det var intressant att höra vad en före detta Sverigedemokrat har att säga om både sitt engagemang och hur han har blivit bemött av etablerad media. Framförallt hans egna åsikter om gammelmedia.

Och återigen hatten av för både Robin och Martin för en riktigt bra artikel.

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Bra artikel, synd bara att han avgick, det verkar vara en dålig och lite ”feg” ovana hos ”problematiska element” att bekväma sig ur situationer där man får utstå angrepp….!?

Linda
Gäst
Nybörjare
Linda

Att läsa om en SD:are som har egna åsikter är ovanligt.
Intressant inslag!

Ugglan
Gäst
Nybörjare
Ugglan

Det är nog inte så ovanligt att SD-are kan tänka självständigt och ha egna åsikter. Är man företrädare för ett parti, så gäller partilinjen utåt. Man företräder sitt parti, och vad partiet står för, och inte sig själv. Så fungerar det i alla partier. Har man en egen agenda så är det bara att starta upp ett nytt parti.

Nordisk Frihet
Gäst
Nybörjare
Nordisk Frihet

Mycket bra. En giftig kombo med saxlind och Palmblad. =)

卐
Gäst
Nybörjare

Ingen behöver köpa skräpmedian! Handlar du med riksbanker, är allt annat affärsverksamhet endast Hobby för dig. Kolla förfallet till exempel i Sverige efter år 1975 eller USA efter år 1913 till för exempel. Studera och lär dig kopplingen!!

Geir Knudsen
Gäst
Nybörjare

Bra intervju.

Håven
Gäst
Nybörjare
Håven

Jag är inte förvånad övar att ytteligare en sverigedemokrat viker sig för gammelmedia och lägger av med politiken.
Radikal kamp; det är det enda som gäller!

sabelsköld
Gäst
Nybörjare
sabelsköld

Jag kan för allt i världen inte förstå hur folk fortfarande kan köpa smörja som Aftonbladet och Expressen etc. Dessa blaskor ligger idag på samma nivå som se & hör.

Kenneth
Gäst
Nybörjare
Kenneth
Svenne Kuffar
Gäst
Nybörjare

Jag gör en opinionsmätning om hur folk röstar om de
inte fick välja de i riksdagen.

Ni har 9 dagar kvar att lämna er röst på :

http://suomi.onlinewebshop.net/poll/

Alexander Saccard
Gäst
Nybörjare

Trevlig intervju. Mycket bra gjort, Nordfront, att fånga upp Christer som första media.

NN
Gäst
Nybörjare
NN

Mycket bra att ni har en saklig artikel om en sverigedemokrat. Vi behöver ena oss mot fienden, alla som är emot pk-hegemonin är allierade.

Thomas Jackson
Gäst
Nybörjare

Håller med NN ovan, alla som är emot PK-hegemonin är allierade. Kul att Christer Schoultz lät sig intervjuas på Nordfront.se och varför skulle han inte det, nationalsocialister har ju en betydligt högre moral än stalinister på Aftonbladet.

wpDiscuz