Intervju med överlevare från demokratins bombmassaker i Hamburg

DEMOKRATI. Granskning Sverige har intervjuat en överlevare från den allierade terrorbombkampanjen av Hamburg där uppemot 125 000 tyskar, de allra flesta civila, slaktades av liberala krafter.

Granskning Sverige har intervjuat en överlevare från bombmassakern i Hamburg 1943 som leddes av de västallierade och skedde i demokratins namn. Kvinnan som Granskning Sverige intervjuar berättar bland annat att det inte fanns några soldater i Hamburg när de allierade terrorbombade staden. Hon berättar vidare att upplevelserna från terrorbombningarna satt sina spår hos henne personligen och att hon bevittnade hur de allierade lät tyskar svälta efter kriget.

Nordfront har tidigare skrivit om ”Operation Gomorrah” som ägde rum i Hamburg 1943 där de allierade skapade en eldstorm som dödade uppemot 125 000 människor. Bombkampanjen leddes av Arthur ”Butcher” Harrischefen för det västallierade strategiska bombflyget, som hade fått fria händer av Winston Churchill att knäcka den tyska försvarsviljan. Detta skedde genom att medvetet rikta in bombkampanjerna på civila.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments