Intervju med invandringskritikerna som greps och nekades inresa till Storbritannien

UTRIKES. Kärleksparet som greps och nekades inresa till Storbritannien på grund av dera politiska åsikter talar ut om händelsen i en intervju.

Tommy Robinson har intervjuat Brittany Pettibone och Martin Sellner som den 9 mars greps och satt anhållna i tre dagar av brittisk politi och skickades tillbaka till Österrike på grund av deras politiska arbete.

Se intervjun nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KlausRichardAndré DevecseriFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

(((EUs))) ”fria” rörlighet. Inga gränser för kriminella rasfrämlingar. Stängda gränser och polisvåld mot ”fel”sorts intellektuella.
Förtryckaröverstat.

André Devecseri
Medlem

Bulgarerna hade snäppet mer heder på den fronten. De ville desperat neka mig inresa eftersom jag skulle på ”nazistmarsch”, men efter att ha fastställt att mitt ID var äkta kände de sig alldeles hjälplösa och lät mig fortsätta.

Fredrika
Medlem

Sellner är alltså glad att vara tillbaka i Österrike. Samtidigt sitter Monika Schaefer fortfarande anhållen där för sin lilla youtubevideo. Ändå är hon kanadensisk medborgare. (((De))) utövar sitt förtryck globalt på alla områden.

Richard
Medlem

Eftersom det är svårare att förtrycka oss med lagligt stöd i våra hemländer, så passar de på att behandla oss som skit när vi besöker andra. Eftersom vi lever i en PK-värld där all särbehandling normalt sätt är diskriminering, så är terrorstämpeln det enda sättet för dem. Vi såg det i somras när norska polisen inte kunde göra så mycket mot våra norska kamrater, då passade de på att ta ut sitt hat mot svenskarna som försökte resa in…

Klaus
Medlem

Monika Schaefer är fängslad i Merkels marxistiska Tyskland, i München.

André Devecseri
Medlem

Inte ens Jewropean Jewnions lagar om fri rörlighet följer de längre (antar att Sellner är österrikisk medborgare?). Ironin xD