Intervju med fängslad nationell kämpe: ”Trodde inte det kunde ske i en rättsstat”

INRIKES. Den fängslade nationelle kämpen Martin Clausen har givit en intervju angående fängelsevistelsen, valet 2018 och hur han kunde bli dömd i en självutnämnd ”rättsstat”.

Martin Clausen har intervjuats om sin fängelsevistelse och det stöd han fått utifrån.

Den nationelle kämpen Martin Clausen har suttit fängslad i tio månader efter att tillsammans med kamrater framgångsrikt ha försvarat sig mot mångdubbelt fler vänsterextremister i Malmö 2014. Han dömdes totalt till tre års fängelse i vad som många anser vara en skandaldom.

Nu har en intervju med Clausen publicerats på Kamratgruppens Facebooksida. I intervjun talar han om att de tio månaderna ”gått snabbt”, att han ”mår bra efter omständigheterna” samt att han fått stort stöd från ”flickvännen, familjen, släkten, vännerna och de som hjälper oss ekonomiskt och även med andra rent praktiska saker”.

Clausen riktar skarp kritik mot det svenska ”rättsväsendet” som nekade honom prövning ”trots att vi anlitat en rättsläkare som lämnat sitt utlåtande om att det inte fanns en rimlig möjlighet att [vänsterextremisten] Showan [Shattak]s skada uppkommit till följd av ett slag mot en trottoarkant”.

— Aldrig trodde jag att det kunde gå till så här i en ”rättsstat”, kommenterar han.

Clausen säger också att höstens val var ”otillfredsställande på flera fronter” men att det trots allt ”blåser nationalistiska vindar”. Intervjun avslutas med att han tackar för all hjälp och alla donationer han fått.

Läs hela intervjun och hur du bäst kan stödja den fängslade nationelle kämpen här.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Klaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Det kan tyvärr blir ännu sämre. Den idiotiska anti-vita mångkulturregimen tenderar mot stalinism. Mångkulturkarriärister överträffar varandra med (förslag till) diktatoriska åtgärder.