Internutbildning i Luleå

Söndagen den 19/5 samlades medlemmar och aktivister för att börja se dokumentärserien The Greatest Story Never Told. Serien ger en helt annan bild av Adolf Hitler och Tredje riket än den man fick lära sig i skolan och via media och bokförlag.

Man såg de två första delarna, men alla kommer naturligtvis att avhandlas innan året är till ända.

Dokumentärserien The Greatest Story Never Told finns att ladda ner med svensk text här.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Anders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

En av de viktigaste och bästa TV-produktioner som gjorts. Efter jag hade sett serien, jag tittade på den två kvällar i rad, och medan jag såg på den så trillade alla polletterna ner i min hjärna och i mitt hjärta, och jag förstod hur hjärntvättad och grundlurad jag varit av (((systemet))) i alla år. Efter det var jag förbannad och kände mig sviken och lurad i en månads tid. Jag insåg att mitt liv från och med nu kommer att förändras, jag hade nu blivit övertygad nationalsocialist och ansökte ganska snart till Nordiska motståndsrörelsen. Och det är så otroligt skönt,… Läs mer »