Internationell säkerhetsexpert: Sverige på väg mot inbördeskrig

SVERIGE. En internationellt erkänd säkerhetsexpert varnar för inbördeskrig i Sverige.

Varningarna om inbördeskrig kommer numera mer tätt än förut och det är inte längre ovanligt att också så att säga etablerade personer uttalar sig varnande om frågan. Tidigare har den belgiske toppolitikern Filip Dewinter varnat för inbördeskrig i Europa, och i mars förutspådde också rapartisten Ken Ring inbördeskrigsliknande scener i framtidens Sverige.

Sommaren 2016 varnade Frankrikes underrättelsechef Patrick Calvar för inbördeskrig i Frankrike, och något innan gjorde chefen för den brittiska underrättelsetjänsten M16, Richard Dearlove, samma prognos för Storbritannien.

I början av december varnade den svenske säkerhetsrådgivaren Olle Fjordgren att inbördeskrig kan vara ett troligt framtidsscenario även för Sverige. Detta när han deltog i en intervju med bloggen Ingrid & Maria.

Fjordgrens recept på problemet tycks dock bestå av att polisen ska få mer resurser och de kriminella hårdare straff, en kopia av den i Sverige så kallade New York-modellen . Enligt Fjordgren hänger det nu på politikerna att fatta mod och sluta tänka på sig själva.

Källor:
International security expert: “Sweden is heading for civil war”
Säkerhetsexpert: Sverige på väg mot inbördeskrig

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Fredrika
Nybörjare
Fredrika
1 år sedan

Helt klart. Politikerna i Sverige tillåter främmande makt att driva landet mot inbördeskrig. Man skulle ju vilja omdefiniera problemet till att det inte är frågan om inbördeskrig utan regelrätt raskrig. Men tyvärr. Det finns så många indoktrinerade svennar som gått över till fiendesidorna som kommer bekämpa sitt eget folk för globalismen som idé,, så det blir inbördeskrig.

Slipsen
Nybörjare
Slipsen
1 år sedan

Varnar? Alla systemtrogna, det vill säga de alla flesta samhällsmedborgare har ju valt situationen genom att ge de ((styrande)) fortsatt förtroende och välkomna kriminellt pack från världens alla hörn.
Gnäll inte utan välkomna Stormen som ska rasa och rena!

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan

ja tack!

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Inbördeskrig i Europa är planerade för att radikalt decimera europeiska folk. Det är jätte farligt för oss européer eftersom ockupationsregeringar är på främlingarnas sida, dvs polis och militär, och främlingarna har stora reserver i hemländerna. Dessutom är Putin mot nationalister.