Integration – folkmord i ultrarapid

Var och varannan dag kan man läsa om integrering av nyanlända rekryter till Norden. Det är ingen hemlighet att det läggs stora pengar på att få alla dessa människor att anpassas och fogas in i det nya landet. Under årens lopp har vi sett att det varit en minst sagt svår uppgift. Misslyckad integration ser vi verkningar av varje dag. Invandrartäta områden där kriminaliteten frodas och kryper sig allt lägre ned i åldrarna är inget ovanligt. 

Ofta läggs fokus vid hur vi nordbor, bör eller inte bör bete oss gentemot invandrarna. Frågan jag många gånger funderat över är om viljan att integreras överhuvudtaget kan eller ska ses som något naturligt? Människan är ett flockdjur som instinktivt håller sig till sina egna i första hand. Är man i en utsatt situation, så som i en främmande miljö eller i ett nytt land, tenderar människan att ty sig till sina jämlikar. Alltså är det helt naturligt för invandrarna att knyta starka band till sina egna. Jag är övertygad om att vi alla skulle bete oss på samma sätt om vi befunnit oss i en liknande situation.

Det är inte ovanligt att man möter så kallade nationellt sinnade som säger sig vara emot massinvandringen men som i nästa andetag häver ur sig saker så som ”ja men bara de tar seden dit de kommer och gör rätt för sig”, eller ”bara de inte är muslimer utan förstår våra kristna traditionella värderingar”. Jag brukar säga att en integrerad, försvenskad främling gör bra mycket mer skada på sikt än en som följer sina instinkter och bosätter sig i tex den mångkulturella stadsdelen Rosengård.

Integrationen är inte något som vi ska eftersträva. På sikt skulle en lyckad integrationspolitik innebära ett mångkulturellt kaos som är vardag i bland annat USA och Storbritannien. Då integration, gång på gång, har visat sig vara en ytterst misslyckad konstruktion bör det förhindras. Inte bara för vår skull, utan även för alla de främlingar som kommer hit. Ett optimalt fungerande samhälle är ett homogent sådant. Först då kan verklig framgång nås, på alla plan. 

Att tvinga människor som anländer att enligt våra mått mätt, ”göra rätt för sig” är inget annat än att understryka redan existerande skillnader mellan olika folkslag. Till grund för detta destruktiva tänkande ligger det kristna ”vi är alla lika”. Faktum är att vi alla inte är av naturen lika, utan att olika folkslag skapar olika sorters samhällen, kulturer, religioner och traditioner. Det ska därför ses som något direkt emot naturen att stöpa alla i en enda form. 

Utgången för en sådan uppblandning kan inte bli annat än katastrofal, vare sig det rör sig om människor, djur eller naturliv. I naturen är segregationen högst påtaglig och likväl nödvändig för fortsatt livskraftig population. Människan är inget undantag, utan endast ett katastrofalt bevis på hur degenererad en art kan bli om den inte håller sig homogen. Vi måste, likt alla andra levande organismer, undvika integration för att för det första säkra vår egen existens. Det ska vara vår mest primära uppgift, inte att underlätta folkmord i ultrarapid!

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

18 Kommentarer till "[s27]Integration – folkmord i ultrarapid[/s27]"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
pär
Gäst
Nybörjare
pär

Bra sammanfattning av integration.
Segregera mera.

AKtivist1
Gäst
Nybörjare
AKtivist1

jätteviktig fråga,det här är alfaomega…om man är integration-”nationalist” kan man like gärna sluta vara politisk aktiv..

R
Gäst
Nybörjare
R

Detta kan väl aldrig förtydligas tillräckligt.

Marcus A
Gäst
Nybörjare
Marcus A

Mycket bra, någonting som ofta saknats är att vi förklarat sådant vi anser vara självklarheter.

Molly
Gäst
Nybörjare
Molly

Bra skrivet! Kanske det vore på sin plats om dessa problematiska inkränktare skulle stå ensamma i hamn och få ta sig dit de kan, utan samhällets hjälp. Då kanske de skulle vända på klacken och bli utvandrare istället.

Bjørn Tore
Gäst
Nybörjare

For oss en selvfølge, men det er godt det blir belyst. Dette vanviddet skal bekjempes med nebb og klør så lenge mine lunger lar meg puste! En fantastisk artikkel, velartikulert som alltid.

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Underbar kommentar!

Christian Hamilton
Gäst
Nybörjare
Christian Hamilton

Paulina, jag hoppas det kan skänka dig glädje att du får veta att gumman och jag (från den äldre generationen) ivrigt väntar på ditt nästa alster av väldigt bra och genomtänkt skrivna artiklar. Att kunna skriva varmt, medryckande och naturligt så att alla förstår är en konst, var glad över att du är begåvad med den Paulina.

P.S. Var ihop med ett litet gäng i och utanför rörelsen i helgen och alla tyckte om och uppskattade ditt skrivande.

Paulina Forslund
Gäst
Nybörjare
Paulina Forslund

Christian!

Tusen tack för dina vänliga ord. Det är verkligen upplyftande att få höra så positiva saker om ens skrivande!

MVH

Judisk sionist
Gäst
Nybörjare
Judisk sionist

Jag tror på en öppen svenskhet. *evil grin*

Mr.Odessa
Gäst
Nybörjare

Integrering er en klar sosial krig. Først ut er sitt eget folk og våre barn.
Mr.Odessa
Bruderschaft 1291

Mr.Odessa
Gäst
Nybörjare

Vi mest national’ve aldri hevdet at vi er representanter for en demokratisk standpunkt, men vi har erklært åpent at vi er demokratiske midler bare tjene til å få makt, og at etter maktovertakelse av våre motstandere alle midler vil mislykkes uvørent, du medgir oss i tider med motstand.
Mr.Odessa
Bruderschaft 1291

Mr.Odessa
Gäst
Nybörjare

Mannen selv ikke eksisterer, derfor er vi ikke bare folk uten forskjellsbehandling, for eksempel kritikere hevder at flerkulturelle nasjoner. Man eksisterer bare i den stadig varierende etnisk kulturell bakgrunn, og dermed som medlem av et bestemt folk.
Mr.Odessa
Bruderschaft 1291

Janne
Gäst
Nybörjare
Janne

Glöm inte vilka som startat ”multikulturen” här i Sverige….Juden David Schwarz judisk lobbyist.

Den 21 oktober 1964 publicerade David Schwarz en artikel i Dagens Nyheter, rubricerad Utlänningsproblemet i Sverige. Den blev upptakten till en omfattande debatt i Sverige om invandrarnas villkor och hur de assimilerades in i det svenska samhället.

Schwarz var under de följande åren mycket aktiv och tongivande i offentliga diskussioner om invandringspolitiken.[2] Han har beskrivits som ”den förste som utifrån ett immigrantperspektiv startade en debatt om flyktingarnas situation i samhället”.[3]

johan
Gäst
Nybörjare
johan

nu är det så att jag har ingen samhörighet med vare sig blatte eller neger , o det här råkar vara mitt land så dom kan dra åt helvete , dom med . johan /e-tuna

invantinante
Gäst
Nybörjare
invantinante
Most of this article is devoid of fact and stands only on sentiment and the pulling of emotional strings. I understand your need to do what you doing, but at least try not to pass it as objective fact, when it is subjective assumption. As a self-styled news outlet you should be held to the standards of any credit-worthy outlet that fact checks statements it makes to the public. Otherwise you are no different from a personal blog as you’re only airing personal opinions. Lets begin with money… – That immigrants cost money: I’m a Black immigrant. I walked into… Läs mer »
wpDiscuz