”Inte rasist men” vill skänka pengar till judisk makt-organisation

1 MAJ. För varje meter som svenskar går under första maj kommer bloggen ”Inte rasist men” betala pengar till judar.

Den ”antirasistiska” bloggen ”Inte rasist men” tänker betala pengar till den rasistiska organisationen Svenska kommittén mot antisemitism, SKMA, vars verksamhet bland annat går ut på att skuldbelägga svenskar för ”förintelsen”, arbeta mot yttrandefrihet och främja judisk makt.

– Vi kommer att skänka ungefär 20 kronor för varje steg som de tar, till både Svenska kommittén mot antisemitism och till en organisation som jobbar med avhoppare från nazistiska rörelser, berättar kampanjansvariga Myra Åhlbeck-Öhrman från Inte rasist men, till P4 Dalarna.

Förhoppningen är att organisationen ska få ihop 20 000 kronor där de båda verksamheterna ska få 10 000 kronor vardera.

Tanken är förmodligen att det ska svida för de som demonstrerar i Falun att folkfientliga projekt får pengar för varje meter de tar. Problemet är bara att om inte Inte rasist men betalat ut dessa pengar så hade staten gjort det. SKMA finansieras bland annat med hjälp av statliga utbildningspengar.

Förra året fick Inte rasist men själva 20 000 kronor i judaspengar från kommittén genom att de tilldelades ’Elsapriset” för att ha bekämpat Sverigedemokraterna och för att ”kraftigt och konsekvent markerat” mot kritiken av judisk makt. När SKMA i samband med priset intervjuar Inte rasist men förklarar bloggen att pengarna från Elsapriset var tänkt att gå till att arbeta mot invandringskritiska partier inför valet 2018. Ett arbete som nu försvåras tack vare att Nordiska motståndsrörelsens demonstration kostar gruppen pengar.

Inte rasist men kommer upp sig. Nedan bilder på gruppen när de mottar Elsapriset i Stockholms synagoga. På bilderna ses även Expos Jonathan Leman och DN:s chefredaktör Peter Wolodarski som talade.

Källa:
För varje steg NMR tar skänker Inte rasist men pengar

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om