Inställt möte mellan Trump och Kim kan bli av ändå

UTRIKES. I torsdags ställdes ett möte mellan Donald Trump och Kim Jong-Un in, men nu ser det trots allt ut som att mötet kan bli av.

I torsdags ställde man in det planerade mötet den 12 juni i Singapore, som skulle hållas mellan Donald Trump och Kim Jong-Un. Mötet ställdes in av den amerikanska regeringen därför att man inte ansåg att nordkoreanerna var tillräckligt tillmötesgående.

Under fredagen vände dock Trump och meddelade att ett möte fortfarande kunde bli av. Under lördagen deltog Kim Jong-Un på ett möte med Sydkoreas president Moon Jae-In, där han meddelade att han fortfarande var positiv till ett möte med Trump.

Enligt Moon ska Kim Jong-Un dessutom ha sagt sig vara positiv till en avveckling av kärnvapnen på den koreanska halvön. Exakt hur en sådan tänkt avveckling skulle se ut är i dagsläget oklart.

Källa:
Donald Trump och Kim Jong-Un positiva till möte

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Karl AAnna Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anonym
Medlem
Anonym

”Kim Jong-Un finns bara i fantasin men han är fin … ” https://www.youtube.com/watch?v=xhOrpGB_CHE

Karl-Путин A
Medlem

Trump: ”Briljant potential” i Nordkoreas ekonomi – Donald Trump tror att Nordkorea har ”briljant potential” att bli en stor nation i finansiellt avseende en dag, skriver han på Twitter.

Vad han menar är att det finns mycket att stjäla där den dagen Nordkorea har (((demokratiserats))) och FED har satt upp en centralbank.