INSÄNDARE: Stoppa folkmordet på svenskarna!

INSÄNDARE. Hilda Vitlaus skriver om det folkmord som sker framför våra ögon. Det är dags att vakna, tycker hon.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Det har kommit en informationsfilm för Staffanstorps kommun. Den filmen liknar ingen annan film i det politiskt korrekta Sverige, där ett allmänt påbud om ”Allas Lika Värde” utgått och där du kan bli hämtad till polisförhör och DNA-topsad om natten för tankebrott.

Filmen ser ut att vara kliniskt ren från representanter för de miljoner människor som de senaste decennierna tillåtits och rentav uppmuntrats att invadera vårt land. Den visar istället svenskar, alltså den folkgrupp som sedan tusentals år bebor Norden och vars förfäder kämpat för och odlat landet: ursprungsbefolkningen.

Detta får de ”goda” människorna som hjärntvättats att tro att vita människor är något ont som ska fördrivas att bli mycket upprörda. Dagens Nyheters politiska redaktör twittrade ”Äkta heimatkunst…blond und boden.” och någon annan uttryckte att filmen är något av ”det vidrigaste hon sett”.

Men vi då? Vi svenskar som faktiskt fortfarande är i majoritet och som äger vårt eget land, vårt enda land? Varför får inte vi synas? Varför är det något fult, det som bara för några decennier sedan var helt naturligt? Landet är fortfarande vårt, såvitt jag vet, men det är under angrepp.

När jag rör mig i en närbelägen stad så förstår jag inte språket som talas runtomkring mig. Jag ser rasfrämlingar överallt. Jag känner mig djupt alienerad och som jag gjort en resa långt bort. Mitt stora problem är att jag inte kan resa hem till vardagen och vanligheten i mitt eget land eftersom det inte finns längre.

Någon eller några har beslutat att mitt land inte ska få finnas längre, att det ska bli en ”mångkultur”. Det vimlar av människor som jag inte förstår mig på och som jag inte har något gemensamt med.

Jag känner mig mycket orolig och ser att ett folkmord pågår. Mitt folk, det svenska folket, håller på att utrotas. Jag vill skrika till alla de sovande svenskarna, som låtit sig vaggas till sömns.

När jag rör mig på nätet ser det ut som att vi redan är borta från landet. De som tagit makten i vårt land vill att vi ska tro att vi redan är borta, de vill att vi ska känna oss svaga och i stort sett förintade. Som att det skulle vara en naturlig och oåterkallelig utveckling att jorden blivit ”global” och att gränserna tagits bort.

Det är dock inte sant. VI finns här i högsta grad och vi tänker INTE ge bort vår land. Vi ska istället arbeta för att sprida sanningen och som en naturkraft från vårt nordiska ärorika förflutna och med bistånd från Gudarna resa oss upp och se till att värna det som är vårt. Det är de andra som har egna länder att resa hem till och det är de som ska resa hem. Det här landet är taget, det tillhör våra förfäder och våra barn och förvaltas av oss som lever nu. Vårt folks blod har gett detta land liv!

På bilden nedan finns ett antal skärmbilder från diverse sajter på Internet. Dagligen sker en påverkansoperation på svenskarna via film, tv, massmedia, reklam. ”De” försöker få oss att tro på att vi svenskar i stort sett inte längre finns utan att Sverige redan är förlorat och numera är en internationell sörja, en smältdegel för all jordens folk som har lust att komma hit.

Låt dem inte lyckas. Res dig, nordbo, och se till att värna det land som är vårt!

/ Hilda Vitlaus

Svenskarna syns knappt till i sitt eget land. Några få bildar bakgrund till kolonisatörerna, de som ska ”ta över”. Det är dags att resa sig och värna det land som är vårt!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
LarssonVeraEthnyTobiasAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Mycket bra och sann insändare. Många svenskar förstår i dag att det du skriver är sant. Vad däremot inte så många ännu har förstått är motiven och ondskan bakom det som sker. Ingenting i internationell politik sker av en slump. Kalergi-planen att utrota den vita rasen (alltså inte bara oss svenskar) är en djävulsk plan, så ond att det kan vara svårt för en genomsnittlig och ”snäll” svensk att ta till sig att det kan finnas sådan utstuderad planerad ondska. Det alla måste förstå är att globalistiska ekonomiska/politiska krafter, styrda och ägda av framförallt mäktiga JUDAR vill detta. Dom hatar… Läs mer »

Tobias
Medlem

Bra skrivit och sant med,detta är vårt och det är vår plikt att försvara det som är vårt!
HS

Ethny
Medlem

Mycket väl skrivet. Finns tyvärr många defaiter på Flashback (diskussionsforum) som hela tiden uttrycker sin ilska, att det är över, allt är förlorat. De nämner att de har planer på att fly landet och bosätta sig annorstädes för att i en senare kommentar prata / diskutera om SD. Dessa tror att de ser grunden till alla de problem vi har. De är dock lika djupt sovandes som vilken annan individ som helst som röstar på något av förrädarpartierna. De kan tyvärr inte se skogen för alla träd. De borde börja sätta sig ned och fundera: Hur kunde det bli såhär?… Läs mer »

Vera
Medlem

Att vår kamp är en nödvändighet inser många , men för få vill handfast delta ännu. Vi ÄR ockuperade av en smygande makt som genom sin bakslughet är långt mer farligare än en verklig fiende i militäruniform. Förrädarna med sina hutlösa löner i Riksdagen vill förstöra Sverige – och fort går det. Fler poliser, insatser mot kriminaliteten , prat, prat prat men inte många vågar peka på orsaken och medge att mångfalden är ett gissel. De angriper varnande , gör livet surt för Svenskar som värjer sig – och de som man hoppades på viker sig med demokrati skitsnacket. Tack… Läs mer »

Larsson
Redaktör

Allt som krävs för att fienden ska segra är att vi inte gör något alls.. Man kan inte vara passiv eller neutral, vi är alla blivande förfäder så slut upp och börja agera för att säkra vårt folks framtid!!!